Intro

Hogyan fogadhatok az 1xBet expressz fogadásokon?

Экспресс-ставка 1хБет
Rendszerint minden kezdő néhány tucat egyéni fogadás után próbálkozik expressz fogadásokkal. Ennek oka az a félelem, hogy néhány eseményre rosszul tippelnek, és vesztés esetén nagy összeget veszítenek. Alternatívaként az is előfordulhat, hogy a felhasználók túl tapasztalatlanok a kombinációk elhelyezéséhez. Bár az 1xbet-en az expressz fogadások elhelyezésének teljes folyamata meglehetősen egyszerű. Ezért ebben a cikkben az 1xBetnél történő expressz fogadásokkal kapcsolatos népszerű kérdésekre fogunk válaszolni.
[/box_text]

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Mi az 1xbet expressz fogadás?

Mielőtt elkezdené a multi fogadást, érdemes definiálni az expressz fogadás fogalmát. Az 1xBet expressz fogadás alatt olyan kombinált fogadást értünk, amely két vagy több, különböző játékra tett fogadásból áll. Például egy fogadó 2 különböző labdarúgó-mérkőzésre tett fogadás kombinációját hozta létre. Ebben az esetben a Parlay 2 kimenetelből (szelekcióból) áll. Ha az egyik veszít, az egész kombináció nem játszik. Ha azonban a parlay nyer, a felhasználó megnövelt profitot kap. Ezt úgy számítják ki, hogy az egyes fogadások esélyeit (a parlay teljes esélyét) megszorozzák a fogadási összeggel. A parlay ezért népszerű fogadási lehetőség a profi fogadók körében. Érdemes megjegyezni, hogy nem minden esetben jelenti az egyes események vesztesége az egész kombináció vesztesége. az 1xbet lehetővé teszi néhány szelekció elvesztését nagyobb számú kimenetel esetén. Például egy 10 szingliből álló gyorsvonat esetében 2 fogadás nem játszhat. Ebben az esetben nyereséget fog elérni, bár nem a maximálisat. Másrészt a játékos biztosíthatja a fogadást az 1xBetnél, és a pénz egy részét vagy egészét megkaphatja a személyes számlájára. Ezért a szolgáltatásért azonban díjat kell fizetni.

1xBet: hogyan lehet fogadni egy parlay-t?

Mint korábban említettük, az expressz fogadások meglehetősen népszerű fogadási típusnak számítanak az 1xbet felhasználói körében. Annak ellenére, hogy a többes fogadás kialakítása nem bonyolult eljárás, sok kezdőnek kérdései vannak az expressz fogadások létrehozásával kapcsolatban. Ezért adunk egy gyors útmutatót arról, hogyan hozhat létre többes fogadást a weboldalon és a mobilalkalmazáson keresztül.

Hogyan lehet többes fogadást kötni az 1xBet weboldalán?

Miután bejelentkezett személyes fogadási fiókjába, a vonalas vagy élő fogadások részlegre válthat, hogy megtudja, milyen sportesemények állnak rendelkezésre. Ha egy játékosnak több egymástól független esemény tetszik, akkor azokat hozzá kell adnia a fogadószelvényhez. Ehhez válassza ki a mérkőzés győztesét és a kívánt fogadási típust: 1 (első játékos/csapat győzelme), 2 (második játékos/csapat győzelme) stb. Miután elhelyezte a fogadásokat a fogadószelvényben (a panel a képernyő jobb oldalán található), a bukméker felajánlja a felhasználónak, hogy parlay fogadást alakítson ki. Ahhoz, hogy az 1xBetnél parlay-t tudjon kötni, a fogadónak meg kell adnia az összeget, majd a “Fogadás” gombra kell kattintania. Экспресс дня 1хБет A weboldalon keresztül történő parlay létrehozásának rövid útmutatója tehát a következő

  1. Engedélyezés az oldalon.
  2. A mérkőzések és a kimenetelekre vonatkozó oddsok kiválasztása.
  3. A szelvény beállítása: kimenetek hozzáadása vagy kizárása az expresszből.
  4. A parlay összegének feltüntetése.

A parlay fogadás megalkotása során az 1xBetnél a felhasználónak a nyeremény összegéről szóló információk jelennek meg. Lehetőség van arra is, hogy megnézze a bukméker által elfogadott maximális tét összegét. A fogadások eladásának és biztosításának lehetőségei a fogadás megtétele után válnak elérhetővé a Fogadási előzmények részben.

Hogyan helyezhetek el expressz fogadást az 1xBet alkalmazásban?

A parlay létrehozása az 1xBet mobilalkalmazáson keresztül nem sokban különbözik a weboldalon keresztül történő fogadáskötéstől. A különbségek az elemek elrendezésében (menük kialakítása) rejlenek. A parlay fogadás megkötéséhez az 1xBet-ben a felhasználónak ki kell választania az Önt érdeklő eseményt (kattintson az egyik javasolt mérkőzés kimenetelének esélyére), és hozzá kell adnia a fogadószelvényhez. Miután több kimenetel is hozzá lett adva a fogadószelvényhez, a felhasználó parlay fogadást alakíthat ki. A weboldalhoz hasonlóan a fogadási összeget is be kell írni az alkalmazásba. A felhasználó számlájának állapotáról és a lehetséges nyeremény összegéről is minden szükséges információ megtalálható. Az alkalmazáson keresztül történő parlay létrehozásának menete a következő.

  1. Engedélyezés az alkalmazásban.
  2. Sportesemények és az eredmények esélyeinek kiválasztása.
  3. Kimenetek hozzáadása vagy kizárása az expresszből.
  4. A parlay összegének feltüntetése.

Érdemes expressz fogadásokat használni az 1xBetnél?

Mint korábban említettük, a parlay-ek népszerűek az 1xBet fogadási felhasználók körében. Ez annak köszönhető, hogy több nyereményre van lehetőség, mivel a kimenetek esélyei megsokszorozódnak. Ráadásul a bukméker arra motiválja a játékosokat, hogy nagyszámú kimenetelű expressz fogadásokat tegyenek. Az ilyen fogadások esetében a felhasználó további esélynövekedést kap. 1хБет - Стаховка ставок Az 1xBet expressz fogadások azonban olyan egyedi fogadások halmazai, amelyek össze vannak kötve. És, mint a pipsek esetében, ha az egyik elbukik, az egész rendszer összeomlik. A játékosnak tehát jól kell tudnia navigálni a mérkőzések között és helyes előrejelzéseket kell tennie. A kezdők jobban teszik, ha néhány kimenetelre tesznek expressz fogadásokat, és fokozatosan növelik ezek számát. A profik viszont kombinálhatják a különböző típusú parlay fogadásokat, mint például az 1xBet Anti-Match. Az ilyen oddsszsorozatokból származó nyeremények igen jelentősek lesznek. Ezért azt tanácsoljuk, hogy legyen óvatos a parlay fogadások elhelyezésekor. A kezdő fogadók számára jó stratégia a több gyakorlás a kis kombinációkon.

További kérdések az 1xBet expressz fogadásokkal kapcsolatban

❓ Mik az expressz fogadások az 1xBetnél?

A bukméker 1xbet az expressz fogadások több változatát kínálja a felhasználóknak: Klasszikus, Stayer (a következő 60 nap eseményeit adhatja hozzá), Lucky (2-8 kimenetel), Anti-Axpress (a fogadásoknak veszíteniük kell) és Patent (expressz fogadások kombinációja). Néhány ilyen típusú fogadásról már írtunk egy külön cikkben. Javasoljuk, hogy olvassa el azt.

Hogyan tudok többes fogadást elhelyezni az 1xBet-en a telefonomon?

Az 1xBet expressz fogadások elhelyezése a weboldalon vagy az alkalmazáson keresztül nem függ a készülék típusától. A fejlesztőcsapat gondoskodott arról, hogy a portál cross-browser-barát legyen, és megfelelően működjön a különböző játékosok képernyőin. Ezenkívül az alkalmazások Androidon és iPhone-on is ugyanolyanok. Ezért a játékosok a cikkben megtalálhatják a választ arra a kérdésre, hogy “Hogyan lehet parlay-t elhelyezni az 1xBet-en IPhone-on?”

💻 Hogyan helyezhetek el expressz fogadást az 1xBet-en a számítógépemen?

A számítógépet használó felhasználók a weboldalon és az 1xWin szoftveren keresztül tehetnek fogadásokat. Az első esetben ahhoz, hogy expressz fogadást kössön az 1xBet-en, kettőnél több eseményt kell kiválasztania és hozzáadni a fogadószelvényhez. Ezt követően lehetőség nyílik a fogadások parlay-be történő csoportosítására. A következő lépések ugyanazok, mint az egyszeri fogadásnál. Az 1xWin szoftver használata esetén a játékosnak nem okoz gondot a kombinált fogadás elhelyezése sem. A képernyők kialakítása megfelel az 1xBet portálnak. Ezért a fogadóknak is hozzá kell adniuk néhány eseményt a fogadószelvényhez, és a javasolt lépéseket követve befejezniük az expressz fogadás elhelyezését.

✅ Hogyan biztosíthatom az 1xBet expressz fogadást?

A kombinált fogadás elhelyezése után a felhasználó egy további lehetőséggel biztosíthatja a fogadást. Ehhez lépjen a “Fogadási előzmények” részbe, és kattintson a “Biztosítás” gombra a kívánt szelvénynél. Az új ablakban megjelenő utasításokat követve a fogadó megvédheti a fogadás egészét vagy egy részét a veszteségtől. Meg kell jegyezni, hogy ez a szolgáltatás díjköteles, és függ az expressztől (kimenetek száma, összeg, odds, stb.).

Releváns hírek