Intro

Hogyan fogadhatok sportfogadásokra a 22Bet-en?

Размещение ставок на спорт 22Бет
A 22Bet fogadóiroda honlapja meglehetősen egyszerű és világos funkcionalitással rendelkezik, amelyet még egy kezdő is megérthet. Ez lehetővé teszi, hogy a 22Bet-en mindössze néhány egérkattintással vagy a telefon képernyőjének néhány koppintásával fogadásokat kössön. Rögtön a kezdőlapon kiválaszthatja a kívánt sportágat, végiggörgetheti a 22Bet fogadási lehetőségeit, és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Vannak klasszikus szinglik, spreadek, rendszerek és kombinációk, mint például a foltok, bubik, láncok és multi fogadások, amelyeket egy korábbi cikkünkben már ismertettünk. Ma szeretnénk részletesen bemutatni azokat a lépéseket, amelyeket követned kell ahhoz, hogy a 22Bet-nél egyéni vagy kombinált fogadásokat köthess.

22Bet egyszemélyes fogadások: Hogyan kell elhelyezni egyszemélyes fogadást?

Ahhoz, hogy 22Bet Magyar egyszeri fogadásokat köthess sportfogadásokra, be kell jelentkezned a személyes fiókodba, például a bukmékeri portálon. Ha problémája van a hozzáféréssel, akkor a 22Bet weboldalának blokkolását különböző opciók segítségével megkerülheti. Ezt követően a “Line” és az “Élő” (ha a klasszikus sportok érdeklik) vagy a “Cybersport” oldalra (a számítógépes játékokból származó versenyekre való fogadáshoz) kell mennie. Ha letöltötte a bukméker mobilalkalmazását, nem kell aggódnia a blokkolás miatt, és egyenesen a fent leírt részekre léphet. A következő lépések – a weboldal és az alkalmazás kialakításától eltekintve – hasonlóak.

Miután a játékos a megfelelő részre lépett, a következőket látja majd

  • A táblázat sportágakkal vagy kiber-sportágakkal – a bal oldalon.
  • A mérkőzések listája népszerű kimenetelekkel, a sportágak/kibersportok szerinti szűrő és a banner a fontos eseményekkel – középen.
  • Promóciós bannerek és a kupon, amely a mérkőzés kiválasztása után jelenik meg – bal oldalon.

Ezután a felhasználónak ki kell választania az őt érdeklő sportágat, és el kell olvasnia az összes eredményt. Miután kiválasztotta a kívánt kimenetelhez tartozó esélyt, a fogadás a fogadószelvénybe kerül. A következő lépés a tét összegének megadása, az ingyenes fogadás promóciós kódjának megadása (ha van ilyen), és annak kiválasztása, hogy melyik számláról terheljük a pénzt – a fő- vagy a bónuszszámláról. Az utolsó lépés a fogadás ellenőrzése és megerősítése a bal oldali panel megfelelő gombjával. Ez elegendő ahhoz, hogy egyetlen fogadást tegyen a 22Betnél.

Одиночная ставка 22Бет

Hogyan helyezhetek el többszörös fogadást a 22Bet-nél?

Miután az új fogadók elsajátították az egyszeri fogadás kezelését, ezután léphetnek tovább a többszörös fogadás elhelyezésére a 22Betnél. Ez a fajta fogadás azért érdekes, mert feltehet néhány olyan szelekciót, amelyekkel biztosan nagyot nyerhet. A fogadási esélyek megsokszorozódnak, ami garantálja a magas hozamot. Azonban egy rossz eredmény a kombinációban az összes pénzeszköz elvesztését eredményezi. Ezért javasoljuk, hogy az új fogadók 2 és 3 eseményből álló expressz fogadásokat tegyenek. Ellenkező esetben elveszítheti a teljes bankrollját.

Ahhoz, hogy expressz fogadást tegyen sportfogadásra a 22Betnél, az alábbi lépéseket kell követnie:

  • Menjen a “Vonal” és az “Élő” szekcióba. A cybersport fogadásokhoz a “Cybersports” szekciót kell felkeresnie.
  • Válasszon ki több mérkőzést, és adja hozzá a fogadószelvényhez.
  • A fogadószelvény paneljén a “Fogadás típusa” fülön ki kell választani a kifejezettet. Ez az opció akkor jelenik meg, ha két vagy több eseményt adunk hozzá a fogadószelvényhez.
  • Adja meg a tétet, a promóciós kódot (ha van), és erősítse meg a helyezést a speciális gombra kattintva.

Экспресс-ставка 22Бет

Ezt követően a fogadás megjelenik a személyes szekrényében, és megtekintheti azt a fogadási előzmények oldalon. Van egy “Check Coupon” rész is, ahol megadhatja a fogadás számát, és megtudhatja az eredményt.

Hogyan lehet kombinált fogadásokat kötni a 22Bet-en?

A 22Bet fogadási típusairól szóló cikkben, amelyet a bevezetőben említettünk, megemlítettük a kombinált fogadásokat, mint például a rendszer, a szabadalom, a lac, a lánc és a többes fogadás. Mindegyiknek számos jellemzője van, amelyeket röviden ismertetünk ugyanebben a cikkben. Ezért javasoljuk, hogy a kezdők olvassák el az anyagot, mielőtt ilyen fogadásokba kezdenének. Ezen kívül a weboldalon található egy “Szabályok” rész, amely további információkat nyújt az oldalon támogatott fogadási típusokról.

A kombinált fogadások elhelyezése a 22Bet-en egyszerű. A bukméker gondoskodott arról, hogy a fogadások fogadószelvényhez való hozzáadása és a kombinációk elhelyezése intuitív legyen. A kombinált fogadás megtételéhez a következőkre van szükség:

  • Adjon hozzá több eseményt a szelvényhez. Ezeket előzetesen ki kell választani a sport- és cybersport mérkőzéseket tartalmazó szekciókban.
  • A “Fogadás típusa” mezőben válassza ki a kívánt fogadási típust a legördülő listából.
  • Adja meg a tét összegét, a promóciós kódot (ha van) és tegye meg a fogadást.

Комбинировання ставка 22Бет

A fogadás eredményét a személyes számláján keresztül követheti nyomon. Ha már megvan a kupon száma, akkor azt bejelentkezés nélkül is ellenőrizheti a “Kupon ellenőrzése” menüponton keresztül.

Releváns hírek