Intro

Hogyan kapom meg és használhatom fel az ingyenes 1xBet fogadást?

Бесплатная ставка 1хБет
Az 1xbet fogadóiroda ingyenes fogadásokat kínál az újonnan érkezőknek és a törzsvendégeknek. Ezek segítségével új fogadási technikákat próbálhatnak ki, és további jutalmakat szerezhetnek az irodától. Hol kaphatom meg az ingyenes fogadást, és hogyan használhatom fel a bukméker honlapján? A cikk részletesebben is kitér rá

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Mit jelent az 1xBet ingyenes fogadása?

Azingyenes fogadás 1xbet vagy ingyenes fogadás egy olyan fogadás, amelyet a bukméker weboldalán személyes pénzkeresés nélkül lehet elhelyezni. Ebben az esetben a fogadást az iroda fizeti ki. A nyereményt nem a főszámlán, hanem a bónuszszámlán írják jóvá, és az ingyenes fogadás feltételeiben leírt séma szerint kell fogadni.

Az ingyenes fogadás nagysága a bukmékertől függ. Általában minden bukméker nagy összegű ingyenes fogadásokat kínál a felhasználóinak. Vigyázni kell azonban, hogy ne dőljön be a marketing trükköknek. Ne feledje, hogy minél magasabb az ingyenfogadás, annál nehezebbek a fogadási feltételek. Ami az 1xBet-et illeti, a cég meglehetősen lojális szabályokat kínál az ingyenes fogadás készpénzre váltására.

Hogyan kaphatok ingyenes fogadást az 1xbet-től?

A következő típusú ingyenes fogadások állnak az 1xbet felhasználók rendelkezésére:

  • Regisztrációhoz. Az ingyenes fogadást a fiók létrehozása és a számlájára történő befizetés után kapja meg. Hogyan kaphatsz bónuszt az első befizetésedhez az 1xbet-nél egy korábbi cikkünkben írtunk. Csak megjegyezzük, hogy a bónusz maximális összege legfeljebb 130 dollár vagy ennek megfelelő összeg helyi pénznemben. Ez azt jelenti, hogy 30 $ egy további jutalom, amit a STAVKAWIN promóciós kódunk használatával kaphatsz.
  • A promóciós pontokért. Az aktív felhasználók speciális pontokat szerezhetnek a fogadások elhelyezéséért. Hogy mik azok az 1xbet promóciós pontok, arról a blogon már volt szó. Röviden, ez egy cashbacknek megfelelő összeg, amit a játékos az oldalon végzett tevékenységéért kap. Egyfajta hűségprogram a bukmékertől. A kapott pontokat promóciós kódokra válthatja át (van egy külön rész az oldalon), és felhasználhatja őket fogadásokban és játékokban.
  • Promóciókban való részvételre. A PROMO szekcióban tucatnyi promóciót talál, amelyek lehetővé teszik, hogy ingyenesen kapjon téteket és játékokat. Az iroda promóciós pontokat is biztosít a nyerteseknek és a résztvevőknek, amelyek ingyenes fogadásokra válthatók. Erről fentebb már írtunk.
  • Születésnap. az 1xbet fogadóiroda ingyenes fogadással gratulál a felhasználóknak a születésnapjukon.

Ritkán előfordulhat, hogy a vállalat ingyenes fogadásokat biztosít a számla nehézségeinek és egyéb problémák kompenzálására. Más módon nem lehet ingyenfogadáshoz jutni.

Промокоды в 1xBet (1хБет)

Mik az 1xBet Freibet használatának sajátosságai?

Az új játékosoknak gondosan el kell olvasniuk az 1xbet ingyenes fogadás használatának feltételeit. Először is, számos korlátozás (árnyalat) vonatkozik erre a fogadási típusra. Másodszor, a freebetből származó nyeremény megszerzése nem jelenti azt, hogy automatikusan pénzt kapunk. A pénzt előbb fel kell forgatni. És itt vár a felhasználókra az első csalódás: nem mindig lehetséges a teljes összeget megtenni és a bónuszt visszakapni a fő számlára.

Visszatérve a korlátozások kérdésére, a játékosoknak figyelniük kell az ingyenes fogadások elhelyezésének sajátosságaira:

  • Korlátozott számú eseményre. Csak bizonyos sportágakra vagy mérkőzés előtti eseményekre lehet freibet fogadni.
  • Magas oddsok a fogadáshoz. A nyereményhez a fogadás esélyének legalább olyan magasnak kell lennie, mint a beállított érték. Gyakran előfordul, hogy az oddsnak 1,50-től kell lennie.
  • Korlátozott típusú fogadások. Az 1xbet-en expresszben, bizonyos számú kimenetelre lehet ingyenes fogadást kötni.

Miután teljesítették ezeket a feltételeket és megkapták a jutalmat, érdemes megforgatni a bónuszpénzt. A fent leírt korlátozások itt is megtalálhatók. Ezek mellett megemlíthető a fogadások minimális fogadási összege is. Ez az összeg általában egy nagyságrenddel magasabb, mint a normál fogadásnál.

További kérdések az 1xBet ingyenes fogadással kapcsolatban

▶️ Hogyan használhatom fel az ingyenes fogadásokat az 1xBetnél?

A bukméker promóciós kódok formájában biztosítja a játékosok számára az ingyenes fogadásokat. Az 1xBet-nél az ingyenes fogadás felhasználásához a fogadás megtételekor a “Promo kód” mezőbe kell beírni a rendelkezésre álló numerikus-betűs kódot. A “Tét összege” mezőt üresen kell hagyni. Ebben az esetben a bukméker biztosan számol a promóciós kóddal, és nem terheli le a pénzt a fő számláról.

✅ Hogyan helyezhetek el ingyenes fogadást az 1xBet-nél?

Ahhoz, hogy ingyenes fogadást helyezzen el az 1xbetnél, teljesítenie kell a “Bónuszok és ajándékok” részben előírt összes feltételt. Ezek abból állnak, hogy ki kell választani egy adott sportágat, oddsot és fogadási típust az ingyenes fogadáshoz. Ezekről a korlátozásokról bővebben a cikk egyik részében olvashat.

⏱️ Mennyi ideig tart egy 1xBet ingyenes fogadás megnyerése?

Miután megkapta az ingyenes fogadás jutalmát, a játékosoknak korlátozott idő áll rendelkezésükre, hogy azt megjátsszák. A napok pontos számát az ingyenes fogadás feltételei tartalmazzák (lásd Bónuszok és ajándékok). Átlagosan azonban a játékosoknak 30 napjuk van arra, hogy a fő számlájukra történő kifizetéseket teljesítsék.

Releváns hírek