Intro

Hogyan kell kitölteni az 1xBet regisztrációs űrlapot?

Регистрационная анкета 1xBet
Az oldalunk egyik cikkében beszámoltunk az 1xBetnél való regisztrációról az újoncoknak. Mivel a bukméker különböző módokat biztosít a fiók létrehozására (e-mailben, telefonon, közösségi hálózatokon vagy gyors regisztrációval), a játékosoknak kérdéseik vannak azzal kapcsolatban, hogyan kell kitölteni az 1xBet regisztrációs űrlap összes mezőjét. Próbáljuk meg megválaszolni a mai cikkünkben
[/box_text]

Logo 1xbet
100%-os bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Hogyan kell kitölteni az 1xbet kérdőívet?

Miután a játékos kiválasztotta a legjobb lehetőséget az 1xBet-nél történő regisztrációhoz, beszélhet az űrlap kitöltéséről. A lényeg az, hogy az űrlapok különbözőek, és a választott regisztrációs módszertől függnek. Az e-mailen keresztül történő számla létrehozását kivéve, a bukméker megköveteli a játékostól a számla pénznemének és a lakóhely szerinti országnak a megadását.

“Hogyan kell kitölteni az űrlapot az 1xBetnél?” – ez egy népszerű kérdés az újoncok körében. A válasz nagyon egyszerű. A regisztrációs szakaszban a játékosnak ki kell töltenie az összes javasolt mezőt, majd miután hozzáférést kapott az oldalhoz, folytassa az adatok bevitelét a kérdőívbe. Ez a Személyes terület – Személyes adatok menüpontban található. A játékos ezután szerkesztheti a magára vonatkozó üres vagy hibás adatokat tartalmazó mezőket.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az adatoknak helyesnek kell lenniük. Ezeket az 1xBet szakemberei ellenőrzik a profilellenőrzés során.

Hogyan kell kitölteni az 1xBet regisztrációs űrlap összes mezőjét?

A játékos szerkesztheti profiljának egyes mezőit vagy az összes nyitott mezőt. Az első esetben a ceruza ikont kell használni, a második esetben – az Összes szerkesztése gombra kell kattintani. Ezt követően megnyílnak a mezők, ahol a helyes vagy hiányzó adatokat be lehet írni.

Анкета игрока 1хБет

Ha egy mező felett lakat ikon látható, akkor a játékosnak nincs lehetősége a mező szerkesztésére. Ezért fontos, hogy a bevitel előtt többször is ellenőrizze az adatokat, mivel az utólagos szerkesztés hosszú időt vehet igénybe. Ha módosítani szeretné valamelyik zárolt mezőt, akkor a rendelkezésre álló csatornák bármelyikén keresztül kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal.

Hogyan adhatom meg személyes adataimat az 1xBetnél?

Az Önre vonatkozó adatok megadása kötelező eljárás a cég szolgáltatásainak használatához. Amint azt már korábban említettük, a játékosnak ki kell töltenie személyes adatait az 1xBetnél. Ezt az iroda weboldalán (teljes és mobil verzió) és a mobilalkalmazáson keresztül lehet megtenni. Ehhez a játékosnak a következő lépéseket kell követnie:

 1. Engedélyezés a weboldalon (bejelentkezés a játékterületre).
 2. Menjen a “Személyes adatok” részhez. Általában közvetlenül a “Fiókom” gombra kattintás után nyílik meg.
 3. Válassza ki az összes olyan mezőt, amelybe be szeretné írni az adatokat, a “Mindent szerkeszteni” gombra kattintva. Az adatokat egy-egy mezőben a “Ceruza” ikonra kattintva is módosíthatod. Ezekről a műveletekről részletesebben a fenti részben írtunk.
 4. Töltse ki személyes adatait az 1xBetnél. Ismét felhívjuk a figyelmét, hogy ezeknek az adatoknak helyesnek kell lenniük.

A következő részben tájékoztatást talál a kitöltendő mezőkről. Meg kell jegyezni, hogy a megadott adatok a weboldalon történő visszavonási kérelem után kerülnek ellenőrzésre. Ezért a személyes adatok 1xBet-ben történő kitöltése után érdemes azokat ellenőrizni és a szükséges korrekciókat elvégezni (hiba esetén).

Egyes mezők nem módosíthatók a játékos személyes szekrényén keresztül. Ha javítani kell őket, javasoljuk, hogy forduljon segítségért ügyfélszolgálatunkhoz. Ők a nap 24 órájában rendelkezésre állnak.

Milyen mezőket tartalmaz az 1xBet játékoslap?

Az 1xBet játékos adatlap két részből áll: számlaadatok és elérhetőségek. Az elsőben a fogadónak csak a jelszó módosítására van lehetősége. Az elérhetőségi adatokat tartalmazó részre lépve a felhasználónak ilyen mezőket kell kitöltenie:

 • Vezetéknév.
 • Keresztnév.
 • Születési dátum.
 • Az okmány típusa és az okmányra vonatkozó adatok.
 • Régió (tartomány, körzet)
 • Régió, tartomány, város.
 • A nyilvántartásba vétel címe.

Редактирование личных данных 1хБет

Nem kötelezően kitöltendő mezők:

 • Telefonszám.
 • E-mail.
 • Apja neve.
 • Születési hely.

Ha a játékos hibát észlel a megadott adatokban, és nem tudja azt saját maga kijavítani, akkor forduljon az ügyfélszolgálathoz. Ellenkező esetben problémák merülhetnek fel a nyeremények kifizetésével kapcsolatban. Ezért szeretnénk ismételten felhívni a figyelmet arra, hogy az 1xBet weboldalán történő regisztráció vagy a személyes kártya kitöltése előtt minden adatot gondosan ellenőrizni kell.

Releváns hírek