Intro

Hogyan kerülhetem meg a 22Bet blokkolását?

Блокировка сайт 1хБет
A 22Bet bukmékeriroda meglehetősen aktívan fejlődik és kivívja a maga piaci rést a sportfogadási piacon. A sportfogadás terén a 22Bet már a legrégebbi bukmékerekkel is felveheti a versenyt. A szerencsejáték üzletág is aktívan fejlődik. Mindez hozzájárul a márka ismertségének növeléséhez a fogadók és az utóbbiak lakóhelye szerinti államok szabályozó hatóságai körében. Ezért nem meglepő, hogy az iroda növekvő népszerűségével a játékosok szembesülnek a 22Bet weboldal blokkolásával az országukban. Ez a cikk tárgyalja ennek a jelenségnek az okait, és azt, hogy hogyan lehet megkerülni a játékportál látogatására vonatkozó korlátozásokat.

Miért van blokkolva a 22bet webhelye?

A Bet 22bet hivatalos weboldalát a curacaói regisztrátor engedélyezte. Számos ország elfogadja az engedélyt, és nem tiltja meg a játékosoknak, hogy igénybe vegyék az iroda szolgáltatásait. Azokban az országokban, ahol a 8048/JAZ licencet nem ismerik el, vagy a szerencsejátékot tiltják, az erőforráshoz való hozzáférés problémás. Így a 22Bet bukmékeri portál az Orosz Föderáció területén tiltott weboldalak “fekete listájára” került. Ezért a Roskomnadzor kérésére a szerencsejáték-portált az összes internetszolgáltató blokkolta.

A 22Bet weboldalának blokkolásának több oka is van:

  • Műszaki hiba. Ritkán, de mégis előfordulhat, hogy a bukméker oldalán felmerülő problémák miatt nem működik a portál. Ilyen esetben érdemes ellenőrizni a cég hivatalos oldalain a közösségi hálózatokon található információkat.
  • Tervezett karbantartás/megelőző karbantartás. A bukméker előre figyelmeztet a weboldalon végzett tervezett munkálatokra.
  • Azoldalhoz való hozzáférés blokkolva van 22bet. Nem minden országból származó felhasználók használhatják a bukmékeriroda szolgáltatásait. A vállalat továbbra is korlátozza az oldalhoz való hozzáférést azon régiókból érkező fogadók számára, ahol a szerencsejáték-törvények korlátozásokkal és problémákkal járnak.
  • A weboldalt az internetszolgáltatók blokkolják. Egyes országokban, ahol a vállalat aktívan építi üzletét, nem lehet hozzáférni a portálhoz. A helyi internetszolgáltatók blokkolják.

Не удалось соеденится с сервером 22Бет

Ahhoz, hogy megtudja, mi az oka annak, hogy a 22Bet honlapja blokkolva van, meg kell néznie a böngésző hibáját:

  • Ha fehér képernyő jelenik meg, az szerveroldali hiba.
  • Ha a weboldal betöltése sokáig tart, és hibaüzenet jelenik meg, 500, 501, 503 – szerveroldali hiba.
  • Ha a portál még nem töltődött be, és megjelenik a “Nem sikerült csatlakozni a szerverhez” üzenet – az internetszolgáltatók blokkolják.
  • Ha a 22Bet portál betöltődött, de a márkaképernyőn a “Hozzáférés az oldalhoz korlátozott” üzenet jelenik meg – az oldal nem működik a játékos lakóhelye szerinti országban.

A bukmékeriroda weboldalának blokkolásának oka alapján kereshet megoldást annak megkerülésére.

Hogyan lehet megkerülni a 22Bet blokkolását?

Egy bukmékeriroda blokkolása kellemetlen probléma a felhasználók számára, de nem nevezhető megoldhatatlannak (kivéve, ha maga a bukméker nem fogad játékosokat bizonyos országokból). Mivel a kereslet szaporítja a kínálatot, mindig vannak megoldási lehetőségek.

Számos bevált és megbízható módszer létezik a 22Bet blokkolásának megkerülésére. Az eredmény egy dologra fut ki: az ügyfél elrejti valódi IP-címét, és egy másik országhoz tartozó címről jelentkezik be. Más szóval a blokkolt oldal megkerülése nem azt jelenti, hogy közvetlenül az internetszolgáltatón keresztül lép be, hanem olyan speciális szervereken keresztül, amelyek titkosítják a felhasználó valódi IP-címét.

Az alábbiakban egyszerű és könnyen használható módszereket fogunk megvizsgálni a 22Bet weboldal blokkolásának megkerülésére.

Сайт 22Bet

A 22Bet weboldal tükrének használata

Technikai szempontból a legegyszerűbb módja a blokkolt weboldalhoz való csatlakozásnak a 22bet tükör használata. Ez a lehetőség ezért ajánlott a fogadásokban újoncoknak.

A tüköroldal az eredeti oldal másolata, amely a bukmékeriroda hivatalos oldalának minden funkcióját és funkcióját támogatja, de más alternatív internetcímmel. A bukmékeri tüköroldal használatához a 22Bet technikai ügyfélszolgálatának e-mail címére kell írnia, és meg kell kapnia a weboldal címét.

A tükör használata nem igényel semmilyen szoftver telepítését vagy konfigurálását. Mindössze annyit kell tennie, hogy beírja az új címet a böngészőjébe. A módszer másik előnye a megbízhatóság – stabilan és gyorsan működik. Ezenkívül nincsenek korlátozások az oldalak betöltési sebességére vonatkozóan, a tükör teljesen legális és mindenki számára elérhető. De a 22Bet tüköroldalai nem működnek hosszú ideig. Ezután a címek is blokkolva vannak, és kapcsolatba kell lépni a támogatással, hogy új fogadási portált kapjon.

VPN szolgáltatások használata a 22Bet eléréséhez

A tükrök után a következő leggyakoribb módszer a VPN szolgáltatás.

A VPN (Virtuale Private NetWork) egy virtuális magánhálózat, amely lehetővé teszi a hálózati kapcsolatokat egy másik hálózaton keresztül. Működési elve, hogy biztonságos kapcsolatot hoz létre a felhasználó számítógépe és a weboldal között, megkerülve az internetszolgáltatót. Ez lehetővé teszi a blokkolt weboldalhoz való hozzáférést.

A VPN használata során az erőforráshoz való csatlakozás egy titkosított csatornán keresztül egy szerverhez, majd azon keresztül a kívánt weboldalhoz az interneten keresztül történik. Mivel a szerver IP-címe kerül felhasználásra a webhelyhez való csatlakozáskor, az internetszolgáltató nem ismeri fel a közvetítőt tiltott erőforrásként, így a kapcsolat nem kerül blokkolásra. Ez bizonyos szintű anonimitást biztosít a játékosok számára.

Sok biztonságos ingyenes VPN szolgáltatás létezik, de ezek általában alacsony sebességgel és megbízhatósággal rendelkeznek. A fizetős VPN-ek tisztességes szintű védelmet és gyorsabb átviteli sebességet biztosítanak.

A VPN-hálózatok használatára szolgáló programok és szolgáltatások mellett telepíthet böngésző-bővítményeket (amelyeket gyakran ugyanazok a szolgáltatások fejlesztettek ki), vagy használhat beépített VPN-t tartalmazó böngészőket, például az Orega-t. Használhatja a Tor böngészőt is, amely minden egyes csatlakozáskor megváltoztatja az IP-címét.

Mobil alkalmazás a Bet 22Bet-től

A 22bet mobilalkalmazást letöltheti a fogadóirodák weboldaláról, amely Android és iOS rendszereken is támogatott. A fogadások elhelyezésének előnyei mellett a program nem fél a blokkolástól, és gyenge internet mellett is működik. Ezért az alkalmazás letöltésével a játékosok elfelejthetik a tükörváltás vagy a minőségi VPN-szolgáltatásért való fizetés problémáját.

A legfontosabb dolog a 22Bet weboldaláról letöltött hivatalos alkalmazás használata. Ellenkező esetben lehetséges, hogy vírusokkal fertőzi meg a telefonját, és adatokat és hozzáférést biztosít harmadik fél számára.

Ha nem tud hozzáférni a bukméker weboldalához, használja a javasolt lehetőségeket. Ezeknek köszönhetően a játékosok zavartalanul hozzáférhetnek a 22bet sportfogadásaihoz és játékaihoz.

Releváns hírek