Intro

Hogyan készíthetek 1xBet expressz fogadást?

Правильное формирования экспресса 1хБет
A tapasztalt felhasználók körében a multi fogadások nagyon népszerűek. Ha helyesen állít össze egy parlay-t az 1xBetnél, akkor nagy nyereményt érhet el. Azonban minél több esemény van egy parlayben, annál nagyobb a kockázat. Legyen tehát óvatos a Parlay fogadások elhelyezésekor, és tartsa magát a stratégiájához. Mai cikkünkben adunk néhány gyors tippet, hogy hogyan tudsz nyerő lapot készíteni az 1xBet-ben

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Mire kell figyelnem egy 1xbet fogadásnál?

Az 1xBetnél történő parlay fogadásról szóló cikkünkben sok kérdésre válaszoltunk az újoncoktól a klasszikus parlay-ekkel kapcsolatban. Többek között olvashatsz a parlay definíciójáról és annak sajátosságairól, valamint tippeket kapsz az ilyen kombinációk elkészítéséhez. A tippek közül azonban csak néhányat érintettünk az előző cikkben. A teljesség kedvéért itt van még néhány tipp arra vonatkozóan, hogyan készítsünk többszörös szorzót az 1xBetnél. Ha Ön újonnan érkezett, akkor a többszörös fogadás kialakítása előtt a következőkre kell figyelnie:

  1. Az események száma egy fogadásban. Az események hozzáadása egy parlay-hez, valamint az esélyek emelkedésének és a lehetséges nyereményeknek a látványa függőséget okozhat. Azonban nem szabad túlzásba vinni az események számát egy fogadásban. Minél több játék van egy fogadásban, annál nagyobb a veszteség kockázata. Ezért kezdők számára jobb, ha 3 eseményből álló 1xBet expresszel kezdenek. Ha már rendelkezik az alapvető tapasztalatokkal, elkezdheti növelni a tétben lévő kimenetek számát.
  2. Fogadás mérete. A többes fogadás elhelyezésének különböző megközelítései vannak. De minden profi fogadó egyetért abban, hogy a kis összegek a legjobbak a kombinált fogadáshoz. Kezdetben feleannyi pénzt tehetsz fel egy parlayre, mint amennyit egy szimpla fogadásra tennél.
  3. Eseményelemzés. Kerüld el, hogy elemzetlen eseményeket adj hozzá a kombinációidhoz. Még akkor is, ha egyértelmű favorit, és az odds 1,10 a győzelemre. Az ilyen expressz fogadások kialakításakor a végső odds is kicsi lesz. Ha pedig az egyik kimenetel veszít, a felhasználó elveszíti az összes pénzét. Ezért jobb, ha kézzel ellenőrzi az összes mérkőzést, és csak ezután dönt arról, hogy melyik kimenetel kerüljön be a fogadásba.

Ne feledje, hogy csak a megfelelő számításokkal érhet el győzelmeket a sportfogadásban.

Hogyan lehet keresni az expressz fogadásokon az 1xBetnél?

Ahhoz, hogy pénzt keressen az 1xBet expressz fogadásokon, a fogadónak számos különböző tényezőt kell figyelembe vennie. Ezek mind magára a mérkőzésre (játékosok állapota, időjárási körülmények stb.), mind a bukméker ajánlatára vonatkoznak. Utóbbi pénzt akar keresni a fogadásokon, ezért sok eseményre kedvezőtlen oddsokat kínál.

Формирование экспресса 1хБет - рекомендации

A bukmékereket speciális stratégiák alkalmazásával lehet túljárni az eszén. Az interneten sokféle fogadási sémával és nyereményjátékkal kapcsolatos ajánlatot találhat. Így népszerű megközelítések az 1xBet expressz fogadásokon való kereséshez:

  • A27parlay stratégia. A felhasználó csak a mérkőzés legvalószínűbb kimeneteleit veszi figyelembe. A többi eseményt alapos elemzés után adja hozzá.
  • TheInsuranceParlay stratégia, amelyet Mikhail Kotov, egy jól ismert sportelemző ajánlott. A labdarúgás esélyein alapul. Nem alkalmazható más sportágakra.
  • Az “S8 Systemstratégia.A kombináció ezen változata egyesíti az expressz fogadások és a rendszer elemeit. A fogadónak 8 kimenetet kell kiválasztania, majd ezeket 3 expressz fogadásra kell felosztania. Ehhez számos matematikai képlet áll rendelkezésre.
  • Több fogadásstratégia“Egy nyerő expressz”. Egy meglehetősen népszerű Parlay stratégia. A különbség a stratégiák között az, hogy a kimeneteleket “villás” alapon választják ki.

Ha valamelyik stratégia érdekli, javasoljuk, hogy részletesen tanulmányozza annak erősségeit és gyengeségeit. Ezenkívül érdemes megérteni az expressz fogadások kialakítását példán keresztül. Ellenkező esetben a játékos hibázhat, és elveszítheti a bankrollját az 1xBet-en.

Releváns hírek