Intro

Hogyan lehet eltávolítani az 1xBet: hirdetéseket a számítógépen és a böngészőben

1хБет регистрация вирус
Az 1xBet fogadóiroda világszerte több százezer szerencsejátékos bizalmát élvezi. Ezt az eredményt a cég a tisztességes márka promóciós módszereknek köszönhetően tudta elérni. Azonban egyes felhasználók (nem mindig a bukmékerek) találkozhatnak 1xBet reklámok megjelenésével a számítógépükön, elsősorban a böngészőben. Ennek megfelelően a bukméker 1xBet ilyen hirdetései irritálják és negatív érzelmeket okoznak a PC-felhasználóknak. Ez a cikk elmondja, hogyan jelennek meg a felugró ablakok, és hogyan lehet törölni a hirdetéseket a böngészőből és a számítógépről

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Hogyan jelennek meg az 1xBet reklámjai az Ön számítógépén?

Az interneten rengeteg kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogyan lehet eltávolítani az 1xBet hirdetéseket a számítógépéről. Ahogy a bevezetőben már említettük, a bukméker nem alkalmaz agresszív marketing módszereket. Ezért nem az ő keze munkája. Akkor ki népszerűsíti a márkát bosszantó hirdetések és rosszindulatú szkriptek terjesztésével? Ha megnézi a felugró bannerek tartalmát, akkor láthat egy ajánlatot, hogy kattintson egy linkre és regisztráljon egy bónuszra. Az 1xBet fogadóiroda általános előnyei is lehetnek. Azonban mindkét esetben egy speciális kód lesz az URL-ben, amikor rákattint a linkre. Ez azt jelzi, hogy a reklámszkript tulajdonosa részt vesz az 1xBet partnerprogramban. A rosszindulatú kódot így terjesztik a tisztességtelen felhasználók. Ezért hadd mondjuk el, hogyan távolítsa el az 1xBet hirdetéseket a számítógépéről.

Hogyan blokkolhatom az 1xBet hirdetéseket?

Ahhoz, hogy megszabaduljon az 1xBet reklámoktól, meg kell értenie, hogy milyen körülmények között jelennek meg. Rendszerint a felhasználók a böngésző főoldalát látják, amely a bukmékerrel kapcsolatos információkkal jelenik meg a böngésző indításakor. Automatikusan megnyílik, és átirányít a fogadóiroda oldalára, amely 1xBet számla létrehozására vonatkozó javaslatot tartalmaz. Az 1xBet vírus második megjelenési formája a számítógépen végzett munka közben felugró ablakok megjelenése. A bannerek megjelenése ütemezett, és ezek is az iroda oldalára vezetnek. A harmadik lehetőség: egy 1xBet tükörkép nyílik meg, amikor bejelentkezik a hivatalos weboldalra. Ez az erőforrás felhasználható a felhasználónév és a jelszó megszerzésére, hogy ellopják a fogadók személyes adatait. Miután az 1xBet vírus funkciót azonosították, lehetőség van arra, hogy intézkedéseket tegyen a hirdetés letiltására. Ismertessük őket az egyes esetekben.

Hogyan lehet eltávolítani az 1xBet vírust a böngészőmből?

Ahhoz, hogy a böngészőjét megtisztítsa a reklámoktól, először ellenőrizze a beállításokat: a letöltés során melyik oldal van főoldalként feltüntetve. Lehet, hogy a támadók számára “megfelelő” oldallal helyettesítették. Érdemes ellenőrizni a telepített alkalmazásokat is. Ha vannak gyanúsak, tiltsa le őket, és nézze meg, hogyan működik a böngésző. Ha rosszindulatú alkalmazást észlelünk, azt el kell távolítani. Ha nincs ideje manuálisan ellenőrizni a böngészőt, vagy ha egy rosszindulatú szkript manipulált bizonyos böngészőfájlokat, telepítheti az Adguardot, amely átvizsgálja és eltávolítja a rosszindulatú szkripteket. Ha ez a módszer sem segít, akkor a Kaspersky, DrWeb Cureit, ADW Cleaner, Anti-Malware Home vagy más programokat kell használni a számítógép átvizsgálására. A böngésző eltávolítását és újratelepítését is elvégezheti úgy, hogy először elmenti a profilját (fizikailag vagy a felhőben)

Hogyan tudom eltávolítani az 1xBet-et a számítógépemről?

Ahhoz, hogy eltávolítsa az 1xBet-et a számítógépéről, néhány lépést kell tennie:

  • A rendszer indításakor a feladatütemezőn keresztül indított alkalmazások megtekintése. Az ütemezőt kereséssel vagy a Win+R billentyűkombinációval és az msc parancs beírásával találhatja meg. Ha az automatikus indítású alkalmazások listájában gyanús programok vannak, állítsa le vagy távolítsa el őket.
  • Ellenőrizze számítógépét egy meglévő vírusirtóval. Lehet, hogy képes észlelni a rosszindulatú szkripteket.
  • Vizsgálja át számítógépét speciális szoftverrel, például a Kaspersky, a DrWeb Cureit, az ADW Cleaner vagy az Anti-Malware Home programmal. Javasoljuk, hogy kapcsolja be a legmagasabb vizsgálati szintet.
  • Telepítse a Malwarebytes programot, és vizsgálja át a számítógépét. Minden rosszindulatú programot el kell távolítani.

Az 1xBet hirdetések blokkolása után javasoljuk, hogy havonta egyszer ellenőrizze számítógépét rosszindulatú szkriptek után a Malwarebytes vagy alternatív alkalmazások segítségével. Azt is javasoljuk, hogy legyen óvatosabb a programok telepítésekor vagy a letöltött archívumok megtekintésekor. Az internet biztonságosabb használatához telepítsen egy biztonságosabb vírusirtót is.

Releváns hírek