Intro

Hogyan lehet pénzt kivenni az 1xBetből: rendelkezésre álló módszerek

Вывести средства 1хБет
A játékosok, miután megkapták az első nyereményüket, vagy elköltötték a bankrolljuk egy részét, kivehetik a pénzt a személyes számlájukra. A bukméker erre a célra különböző fizetési szolgáltatásokat biztosít a felhasználók számára. A játékosoknak azonban még mindig sok kérdésük van az 1xbet pénzkivétellel kapcsolatban. A cikkben válaszolunk rájuk.

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Hogyan lehet pénzt kivenni az 1xbet-től: rendelkezésre álló lehetőségek

A bukméker weboldalán található a “Fizetések” rész, amely összegyűjti az 1xbet-nél történő befizetés és pénzkivétel módjára vonatkozó információkat. Az oldal úgy van megszervezve, hogy a felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy az egyes kiválasztott országokra vonatkozó információkat, valamint a befizetések és kifizetések tekintetében megtekinthessék.

Meg kell jegyezni, hogy a fizetési szolgáltatások száma a játékos lakóhelye szerinti országtól függ. Átlagosan a játékosoknak több mint 30 lehetőségük van a befizetésre és a pénzkivételre:

  • Átutalások fizetési kártyákon keresztül.
  • Pénzátutalás bankszámlára (egyes országok esetében).
  • Elektronikus pénztárcák.
  • Fizetési rendszerek.
  • Kriptovaluták.

Ahhoz, hogy pénzt vegyen ki az 1xbetből, a játékosnak ki kell választania az érdeklődésre számot tartó szolgáltatást, meg kell adnia a fizetési eszköz adatait, és meg kell erősítenie a műveletet. Ezt követően a kifizetést elküldik ellenőrzésre, ami a szabályok szerint több órát és egy napot is igénybe vehet. Ha nincsenek kérdések, a pénzt átutalják a megadott személyes számlára.

Личный кабинет 1xБет - Вывести средства

Hogyan tudok pénzt felvenni az 1xBet kártyámra?

Ahhoz, hogy pénzt utaljon át bankkártyára, a játékosnak a “Számláról történő kifizetés” részbe (személyes szekrény) kell lépnie, és ki kell választania az érdeklődő fizetési rendszer kártyáját. Az univerzális megoldás a Visa és a MasterCard. Egyes országokban azonban Maestro vagy Mir kártyára történő átutalás is lehetséges. Az utóbbi lehetőség releváns lesz az oroszországi fogadók számára, akik a Mir kártyát használják az 1xbet befizetésére és pénzkivételére.

A fizetési rendszer hologramjára való kattintás után meg kell adnia az átutalandó összegeket, és meg kell adnia a kártyaszámot. A kérelem elküldése, a pénzeszközök eredetének ellenőrzése és a platformon való felhasználás után a játékos megkapja a megadott összeget a személyes számlájára.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy minden kibocsátó bank együttműködik a fizetési rendszerekkel. Ezért a felhasználóknak nem lesz problémája az 1xbetnél rendelkezésre álló pénzeszközök visszavonásával a Sberbank (Oroszország), Privatbank (Ukrajna), stb.

1xbet: hogyan lehet pénzt kivenni az e-pénztárcákba?

Amint korábban említettük, a bukméker 1xbet biztosítja az átutalások lehetőségét az e-pénztárcákba, mint például a Skrill és a Jeton Wallet. Ez egy meglehetősen népszerű eszköz, az átutalások magánéletén és sebességén keresztül.

A 2021-es év azonban csalódást hozott a Qiwi (Qiwi) és Yandex.Money (YMoneu) pénztárcákat használó fogadók számára. Az orosz központi bank befejezte a pénzügyi vállalatok ellenőrzését, és számos szabálytalanságot talált a nemzetközi átutalási tranzakciókban. Mivel a szerencsejáték-intézmények tevékenysége nem elérhető Oroszországban, az 1xbet-tel való együttműködés következményekkel jár az orosz vállalatok számára. A Qiwi és a Yandex.Money-t kezelő vállalatokra kiszabott nagy összegű bírságok miatt ezek az e-pénztárcák eltűntek a bukméker weboldaláról. Tehát a népszerű kérdésekre “Hogyan lehet pénzt kivenni az 1xBetről a Yandex.Money-ra?” vagy “Hogyan lehet pénzt átutalni az 1xBetről a Qiwi-re” ugyanaz a válasz: “Még nem”. A bukmékeriroda támogatása azt válaszolja, hogy ez egy technikai probléma. Mindez azonban az orosz Központi Bank bírságainak és az ország szigorúbb pénzügyi ellenőrzésének köszönhető.

1хБет сколько выводится платеж

Hogyan tudok pénzt felvenni az 1xBet-től a telefonomról?

Az 1xbet mobilalkalmazásokat használó felhasználók száma folyamatosan növekszik. Ezért nem meglepő, hogy a játékosoknak kérdéseik vannak a telefon számlaforgalomra való használatával kapcsolatban. Az 1xBet mobilalkalmazás felhasználóbarát felületének köszönhetően azonban ez nem lesz nehéz. Ráadásul a szoftver gyors, így a játékos nem fog sokkal több időt tölteni, mint a szerencsejáték-portál webes verziójának használata során.

Ha a játékos felhatalmazással rendelkezik, akkor a “Fizetések” – “Kifizetés a számláról” menüpontra kell lépnie, és ki kell választania az érdeklődésre számot tartó fizetési eszközt. Ezt követően meg kell adni az átutalandó összeget és a kártya/számla adatait. Az ellenőrzés után a pénzösszegek a szabályoknak megfelelően jóváírásra kerülnek a kiválasztott fizetési eszközön.

Hogyan tudok pénzt felvenni az 1xBet-ről más számlákra?

A bukmékeriroda 1xBet 2012 óta működik az online fogadási piacon. Ez idő alatt a cégnek sikerült értékes tapasztalatokat szereznie, hogy sikeresen küzdjön a csalók ellen, és megvédje felhasználóit a pénzveszteségtől. Ezért munkája során a bukméker egyértelmű algoritmust alkalmaz, beleértve a pénz visszavonását az 1xBet-től.

A vállalat szabályai szerint a játékosok a pénzeszközök kifizetését csak azon a fizetési eszközön keresztül végezhetik, amelyből a befizetés történt. Például, ha bankkártyát használtak a befizetéshez, a nyereményeket is csak erre a kártyára lehet kivenni. A fogadó nem adhat hozzá másik kártyát vagy nem adhat meg más fizetési módot. A weboldalon nincs ilyen funkció.
Вывод средств 1хБет на карту Mi a helyzet azokkal a felhasználókkal, akik különböző fizetési eszközöket használnak a befizetéshez? Ebben az esetben a bukméker 1xBet lehetővé teszi, hogy minden egyes fizetési szolgáltatással egyenértékű befizetésként pénzt vegyen ki. Ebben az esetben a játékos az összes nyereményét átutalhatja az utoljára használt fizetési módra.

Így a felhasználó nem tudja megváltoztatni a pénzkivonás részleteit az 1xbetből. A korlátozások részletes magyarázatáért forduljon a bukméker támogató képviselőihez, akik a cég hivatalos szabályaiból adnak választ.

Gyakori kérdések a kifizetésekről az 1xBet-ről

💳 Milyen kifizetési módszereket támogat az 1xBet?

az 1xBet felhasználók bankkártyára, bankszámlára (nem minden országban elérhető), e-pénztárcára, fizetési rendszerekre és kriptovalután keresztül is felvehetnek pénzt. A fizetési eszközök teljes száma országonként változik, de gyakran több mint 30 szolgáltatást tesz ki.

📜 Mire van szükségem ahhoz, hogy pénzt vehessek fel az 1xBetről?

A felhasználónak a befizetett pénzt sportra, cyber sportokra (minimum 1.1-től kezdődően) vagy játékokban kell fogadnia. Ezenkívül a profilt igazolni kell az útlevél bemutatásával. Ezt követően a fogadó kiveheti a pénzt a személyes számlájára.

❎ Mit tegyek, ha nem tudok pénzt kivenni az 1xBetből?

A szolgáltatás technikai hibája esetén várjon egy kis időt, és ismételje meg a műveletet. Ha ez sem segített, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és derítse ki az okot. További részleteket az 1xBet-től történő pénzkivételi korlátozásokkal kapcsolatos helyzetekről a weboldalunkon található külön cikkben tárgyalunk.

Releváns hírek