Intro

Hogyan regisztrálhatok a 22Betnél?

Зарегистрироватся 22Бет
Ha úgy döntött, hogy kipróbálja magát a sportfogadásnak nevezett szórakozásban (vagy keresésben), akkor regisztrálnia kell a 22Bet weboldalán. Sőt, a számláját is ellenőriznie kell, majd igazolnia kell a személyazonosságát ahhoz, hogy pénzt vehessen ki és részt vehessen a bukméker promócióiban. Bonyolultnak hangzik… de valójában a számla létrehozásának minden lépése elég gyorsan elvégezhető. A 22Betnél 2féle regisztráció létezik: teljes (e-mailen keresztül) és egyszerűsített (közösségi hálózatokon keresztül). Nézzük meg mindkét lehetőséget.

Hogyan regisztrálhatok teljes körű fiókot a 22Betnél?

Amikor egy játékos az 1xbet-en a “Regisztráció” gombra kattint, a rendszer megkéri, hogy válasszon két lehetőség közül. A teljes körű regisztráció esetén a következő adatokat kell megadnia:

 • Keresztnév.
 • Keresztnév és vezetéknév.
 • Az Ön e-mail címe.
 • Az Ön jelszava a következő bejelentkezéshez.
 • Lakóhelye szerinti ország.
 • Számla pénzneme.

Mielőtt az 1xbetben a “Regisztráció” gombra kattintana, figyelmet kell fordítania az utolsó “Pénznem” pontra. A játékosnak alaposan át kell gondolnia, hogy melyik pénznemben lesz számára kényelmesebb a nyeremények kifizetése. Ugyanis nagyon nehéz lesz, ha nem lehetetlen, megváltoztatni ezt a beállítást a 22Bet-nél.

Szintén nem tanácsos véletlenszerű e-mail címet megadni, mivel a számláról egy e-mailt fog kapni, amely megerősíti a fiókot. Kap egy linket, amelyre kattintva kell befejeznie a regisztrációt a 22Betnél. E művelet nélkül a fiókja inaktív lesz, és nem tud fogadni.

A többi beviteli mező, mint például a keresztnév, vezetéknév, jelszó és ország nem okozhat problémát. Ismét azt javasoljuk, hogy ne szórakozzon a bukmékerrel, és adja meg a valós adatokat. Ennek oka, hogy a bukmékerrel folytatott beszélgetés rövid és meglehetősen kemény.

Hogyan lehet regisztrálni a 22Betnél a közösségi hálózatokon keresztül?

A 22Bet-nél történő regisztráció második lehetősége sokak számára egyszerűbbnek és kényelmesebbnek, és ami a legfontosabb, gyorsabbnak tűnik. Ez a közösségi hálózatokon keresztül történő regisztráció. Ha egy potenciális ügyfélnek van fiókja legalább az alábbi források egyikében, akkor nyugodtan választhatja.

Сайт 22Bet

A 22Bet bukméker együttműködik olyan közösségi oldalakkal, mint a következők

 • Osztálytársak.
 • Vkontakte.
 • Yandex.
 • Mail.ru.
 • Gmail.

A regisztráció ezen módjának választásával a játékosnak beleegyezését kell adnia ahhoz, hogy a bukméker felhasználhassa a kiválasztott forrásból származó személyes adatokat.

A közösségi hálózat mellett azt a pénznemet is ki kell választani, amelyben a weboldalon tranzakciókat szeretne végrehajtani. Vigyázni kell, és az adatokat gondosan kell megadni, mivel ezt a beállítást egyszer, a regisztrációkor kell kiválasztani, és utólag már nem lehet megváltoztatni (csak az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétellel).

A pénznem és a közösségi hálózat kiválasztása után kattintson a “Regisztráció” gombra, és egy új lap nyílik meg a játékos számára. Olvassa el és erősítse meg a felhasználói megállapodást a felhasználási feltételekkel. Ezt követően a bukméker automatikusan létrehoz egy felhasználónevet és jelszót, amellyel bejelentkezhet a személyes fiókjába. Javasoljuk, hogy írja le valahová. Ha azonban a játékos elfelejtette a bejelentkezési adatokat, azok elég könnyen visszaállíthatók.

Hogyan regisztrálhatok egy második számlára a 22Betnél?

Hosszas bevezetés nélkül, mondjuk rögtön, hogy ez nem jó ötlet. A bukméker 1xbet csak egy számla létrehozását és az előnyök teljes kihasználását teszi lehetővé. Ahhoz, hogy pénzmozgásokat végezhessen és részt vehessen a cég promócióiban, igazolnia kell személyazonosságát a dokumentumai bemutatásával.

Még ha egy ügyfélnek sikerül is hamis dokumentumokkal regisztrálnia egy második számlát a 22Bet-nél, ha ez kiderül, a bukméker mindkét számlát letiltja a visszaállítás lehetősége nélkül. Röviden – egy életre szóló tiltás, valamint az összes nyereményéhez való hozzáférés blokkolása.

Hogyan regisztrálhatok, miután a számlámat letiltották a 22Betnél?

Ha egy játékos a bejelentkezési kísérletekor veszi észre, hogy a számláját letiltották, nem kell sietnie egy új fiók létrehozásával. Először is próbálja meg kideríteni a blokkolás okát, és állítsa vissza a hozzáférést. Bár ez nem mindig könnyű, de végül megéri. A bukméker 1xbet gondosan ellenőrzi a tranzakciók biztonságát, és felelős a játékosok személyes adatainak biztonságáért. Ezért, ha a legkisebb csalás gyanúja is felmerül, a számla blokkolásra kerül.

Vannak olyan esetek, amikor a fogadókat indokolatlanul küldik a tiltásra. Ha egy játékos biztos benne, hogy igaza van, és rendelkezik igazoló dokumentumokkal, akkor írhat a supportnak.

A blokkolás nagyon gyakori oka, hogy valaki más kártyáját használják (testvér, anya, barát, feleség stb.). Ha egy fogadót emiatt tiltottak el, nos, rossz híreink vannak. Bizonyítani bármit is elég nehéz lesz, és egyébként is a biztonsági szolgálat végül értesítést küldhet az együttműködés megszüntetéséről és a fiók eltávolításáról az 1xbet-en.

Súlyos jogsértés és fiók törlése esetén minden jövőbeli regisztráció, amely a jogsértővel azonos személyes adatokkal rendelkezik, szintén blokkolásra és törlésre kerül.

22Бет регистрация

Tehát a válasz arra a kérdésre, hogy “Hogyan regisztrálhatok, miután a számlámat letiltották a 22Betnél?

Legyen óvatos az oldal használatakor, olvassa el a szabályokat és tartsa be azokat. Sok hiba gyakran elkerülhető, ha csak elolvassa a felhasználási feltételeket, mielőtt elkezdi pályafutását a fogadások világában.

Hogyan jelentkezhet be személyes 22Bet számlájára?

A 22Bet számlájára való bejelentkezés nagyon egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy megjegyzi felhasználónevét és jelszavát.

Ha a játékos egy e-mail címen keresztül teljes regisztrációt végzett, akkor a bejelentkezés az az e-mail cím lesz, a jelszó pedig az, amivel az ügyfél előáll.

Abban az esetben, ha a közösségi hálózatokon keresztül regisztrál az 1xbetnél, az oldal automatikusan generál egy felhasználónevet és jelszót. Rendszerint ezeket is elküldi a postaládába. Ezért, ha egy játékos nem írta le őket, és elfelejtette őket, akkor a felhasználónevet és a jelszót a levélben kell keresnie. A 22Bethez való hozzáférés visszaállításának módjait is használhatja.

Releváns hírek