Intro

Hogyan regisztrálhatok az 1xBetre útlevél nélkül?

Как зарегистрироваться на 1xBet без паспорта
Az 1xBetnél az igazolványellenőrzésen való átjutásról szóló kérdésekre adott válaszokban röviden írtunk az útlevél nélküli játékosok regisztrációjáról. Ez azonban egy meglehetősen kiterjedt téma, amely a kezdő játékosok körében érdeklődésre tart számot. Ezért most megpróbáljuk átbeszélni az 1xBet-nél való regisztráció fortélyait útlevél és TSUPIS nélkül (az RF lakosok számára releváns)
.[/box_text]

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Hogyan regisztrálhatsz az 1xBetre, ha nem vagy 18 éves?

Az 1xbet bukmékeriroda feltételei szerint csak nagykorú felhasználók fogadhatnak és játszhatnak rulettet, pókert stb. Ugyanakkor az ellenőrzési rendszer úgy van felépítve, hogy egy kiskorú fogadó is regisztrálhat a bukméker honlapján. Ehhez csak válassza ki az 1xBetnél történő fiók létrehozásának egyik módját.

A bejelentkezést követően a felhasználó bármilyen adatot megadhat a személyes profilban, pénzt fizethet be a számlára, fogadásokat tehet és nyereményeket kaphat. A pénzfelvételhez azonban a bukméker személyazonossági igazolást kér. Ezért az adatok “fejből” történő megadása nem opció, mivel nem lesz lehetőség azok megerősítésére. És ha a játékos meg akarja változtatni a nevét, vezetéknevét, címét a kártyán, az iroda a név és a lakóhely megváltoztatásához szükséges dokumentumokat kéri. Ha ezek nem állnak rendelkezésre, a profil blokkolva lesz.

Így 18 éves kor alatt is lehet regisztrálni az 1xbet-nél, de a dokumentumok ellenőrzésekor a profil befagyasztásra kerül, amíg a játékos el nem éri a nagykorúságot.

Hogyan regisztrálhatok az 1xBetre útlevél nélkül?

Az előző kérdéshez hasonlóan a játékos útlevél nélkül is létrehozhat fiókot az 1xBetnél. A profil ellenőrzése azonban elkerülhetetlen. Ezért a keresőmotorban az “1xBet regisztráció útlevél nélkül” népszerű kérdésre válaszolva olyan fórumokat találhat, ahol számlákat értékesítenek. Ezek más játékosok számára vannak regisztrálva, a felhasználó feladata, hogy kártyát csatoljon az átutalásokhoz.

Miért nem biztonságos az 1xBet használatának ez a módja?

  • Először is, az eladónak még mindig van hozzáférése a fiókhoz (a jelszót e-mailben visszaállíthatja), ha az e-mail nem került a vevőnek a megállapodás mögött.
  • Másodszor, a biztonsági szolgálat kérhet megerősítést a költözésről vagy az internetszolgáltató megváltoztatásáról a játékos IP-címének megváltoztatásával.
  • Harmadszor, a kártyára történő átutaláskor kérhetik annak megerősítését, hogy a számla a profil tulajdonosának nevére van nyitva. Ebben az esetben a játékosnak a tanúsítvány meghamisításával kell foglalkoznia. Jó, ha az ellenőrök nem veszik észre a különbséget.

Ezért a játékosnak kell eldöntenie, hogy vállalja-e a kockázatot, amikor útlevél nélkül regisztrál az 1xBet-nél.

Hogyan regisztrálhatok az 1xBetnél UCPIS nélkül?

2014-ben hatályba léptek a 222-FZ számú “A szerencsejátékok szervezésének és lebonyolításának állami szabályozásáról és az Orosz Föderáció egyes jogalkotási törvényeinek módosításáról szóló szövetségi törvény módosításáról” szóló törvény egyes rendelkezései, amelyek elindították az UUPIS működését. Ez nem más, mint egy internetes fogadási elfogadóhely. Más szóval, az adóhatóságok érdekeltek abban, hogy bevételt szerezzenek a játékosok online szerencsejáték-intézményekben elért nyereményeiből. Ezért minden legális fogadóiroda megállapodást kötött az UUPIS valamelyikével az adatcserére, hogy 13%-os jutalékot vonhasson le a fogadókról.

Most már világos, hogy az 1xBet-nél UUPIS nélkül történő regisztráció miért égető kérdés sok újonc számára. A bukméker azonban Oroszországban illegálisan, offshore licencet használva működik. Erről írtunk egy áttekintő cikkben az 1xBetről Oroszországban. Ezért a játékosoknak nem kell aggódniuk a TSUPIS nélküli 1xBet regisztráció miatt. Minden nyeremény a személyes számlára kerül, adólevonás nélkül.

Releváns hírek