Intro

Hogyan tehetek befizetést az 1xBetre?

1xBet - внесение денег на депозит
Miután regisztráltak az 1xbetnél, a felhasználók továbbléphetnek a következő lépésre – pénzt fizethetnek be a szerencsejáték számlájukra. A befizetések tucatnyi szolgáltatásnak köszönhetően történhetnek, a kártyáktól kezdve a kriptovalutákig. Ugyanakkor minden művelet jutalékmentes a bukméker részéről. Az 1xBet befizetésének módját, a felhasználók számára elérhető módszereket ebben az új cikkben tárgyaljuk.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

1xBet: hogyan fizethetek be a fogadási számlámra?

Néhány versenytársával ellentétben az 1xbet lehetőséget ad a játékosoknak, hogy megismerkedjenek a rendelkezésre álló befizetési lehetőségekkel anélkül, hogy fiókot kellene létrehozniuk. A weboldalon található egy “Fizetések” szekció, ahol megadhatja a fogadó lakóhelyének országát, és kap egy listát az aktuális fizetési módokról. Az 1xbet-nél a befizetési és pénzfelvételi lehetőségeket is megtekintheti. Így a játékos a regisztráció előtt felmérheti az iroda előnyeit.

A befizetéshez be kell jelentkezni, és a Befizetés részlegre kell menni. A játékosnak a lakóhelye szerinti országtól függően a rendelkezésre álló fizetési módokat kínálják fel. Átlagosan több mint 30 fizetési szolgáltatás áll rendelkezésre az 1xbet számlára történő befizetéshez, amelyek kategóriákra vannak osztva:

  • Bankkártyák.
  • Banki átutalás (nem minden országban támogatott).
  • Elektronikus pénztárcák.
  • Fizetési szolgáltatások.
  • Mobil pénzátutalások (néhány országban támogatott)
  • Kriptovaluták.
  • Önkiszolgáló terminálok (nem minden országban elérhető).
  • Vezetékes irodák (néhány országban elérhető).

A legtöbb esetben a befizetés néhány perctől egy óráig tart. A banki átutalások a pénzügyi szervezetek sajátosságai miatt hosszabb időt vesznek igénybe. Ugyanakkor minden bejövő kifizetést ellenőriznek a pénzeszközök eredetére vonatkozóan. Ha a pénzügyi szabályozónak kérdései vannak azok jogszerűségével kapcsolatban, a hivatal további dokumentumokat kérhet a jövedelem forrásának igazolására. A gyakorlatban azonban ez nagyon ritka.

Закинуть деньги на 1хБет

Hogyan lehet pénzt befizetni az 1xbetbe?

Összességében az iroda akár 100 lehetőséget biztosít a játékosok számára, hogy pénzt dobjanak az 1xbetre. Azonban minden egyes helyi piacon korlátozott számú fizetési mód van, ami az állam törvényeinek és a fizetési eszközök piacának fejlődésének köszönhető. Ezért, mielőtt a pénz átutalásának szakaszába lépne a számlájára, érdemes megismerkedni az 1xbet-be történő befizetés rendelkezésre álló módszereivel. Naprakész információkat talál a “Befizetés” szakaszban, amely a weboldalra való bejelentkezés után jelenik meg. A “Fizetések” oldalra is el lehet menni, ha a felhasználó a lakóhely szerinti országhoz kapcsolódó IP-címről jelentkezik be a weboldalra.

Az első részben említettük, hogyan lehet befizetni a szerencsejáték számlájára az 1xBet-nél. A befizetés történhet banki átutalással, fizetési kártyákkal (pl. Visa és Mastercard), e-pénztárcákkal (MoneyGO, Astropay stb.), fizetési rendszerekkel (ecoPayz, Neteller stb.), fizetési terminálokkal (IBOX és EasyPay Ukrajnában), kriptovalutákkal (Bitcoin, Litecoin, Dogecoin stb.), mobil átutalásokkal (pl. Smart Money a Kyivstarban), elektronikus utalványokkal (Flexepin stb.) stb.

Hogyan lehet pénzt befizetni az 1xBet-be az egyes módokon, megtalálható az iroda honlapján. Csak megjegyezzük, hogy az egész folyamat hasonló lesz, és 3 lépésből áll: engedélyezés a weboldalon, a fizetési mód kiválasztása és a befizetendő összeg megadása, a művelet megerősítése a kiválasztott fizetési mód eszközein keresztül.

Hogyan lehet befizetni az 1xBet kártyáról történő befizetést?

A kártyával történő befizetéshez a “Befizetés” menüpontra kell mennie. A listában meg kell találnia a “Bankkártyák” módszert, és ki kell választania az egyik fizetési rendszer ikonját. Ezután elegendő megadni a befizetés összegét, és eljutni a kártya adatainak megadásával/az átutalás megerősítésével kapcsolatos oldalra.

Egyes országokban, például Oroszországban, nem lehetséges a kártyáról történő közvetlen fizetés az 1xbet szerencsejáték számlára. Itt a SkyPay alkalmazás jön a segítségére, amelyen keresztül a bukmékeri számlára történő befizetéssel kapcsolatos összes művelet könnyen elvégezhető. Az oldalon az alkalmazás használatára vonatkozó utasítások találhatók.

1xBet - пополнение депозита

Hogyan lehet pénzt befizetni az 1xBetre banki átutalással?

A legtöbb országban a bukméker 1xbet banki adatokat biztosít a játékosoknak a számlára történő befizetéshez. A pénzátutalási művelet könnyen elvégezhető, ha megbízható online bankokat használ. Ukrajnában például a Privat24-en keresztül, Oroszországban pedig a Sberbank Online-on keresztül végezhet átutalásokat.

Sok felhasználó kíváncsi arra, hogyan lehet 1xbet befizetni a Sberbank Online-on keresztül? Ehhez be kell jelentkeznie az online bankba, és meg kell adnia a bukméker személyes számláján kapott adatokat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az átutalás egy tengerentúli számlára történhet. Ezért további díj kerül felszámításra, amelyről a bankjánál tájékozódhat.

Hogyan lehet UCCI nélkül befizetni az 1xbetre?

Sok felhasználó, amikor az 1xbetről van szó, összekeveri az 1xStavka (1xStavka) bukmékerrel. A cikkben rövid összehasonlítást végeztünk ezeknek a cégeknek a cikkével. Ennek eredményeképpen a bukmékerek a végső kedvezményezettek által kapcsolódnak egymáshoz, de az orosz jog szerint különböző jogi személyek.

Az említett cikkben van információ a TSUPIS-ról – egy hitelintézetről, amely megállapodást kötött az 1xStavka-val, hogy nyomon kövesse a játékosok fizetési tranzakcióit. Az orosz törvények szerint (az 1xStavka fogadóiroda legálisan működik Oroszországban) a fogadóknak minden egyes nyereményük után adót kell fizetniük. Az arról szóló információkat, hogy egy felhasználó mennyi pénzt keresett, az UUPIS (Interaktív Fogadási Transzfer Számviteli Központ) gyűjti össze. Ezért a fogadók, akik az 1xStavka fogadóirodát szeretnék használni, kötelesek regisztrálni a hitelintézetnél. Enélkül nem tudják ellenőrizni a számlájukat.

Másrészt az 1xBet egy offshore licencet használ, amelyet Oroszországban nem ismernek el. Mivel a bukméker illegális az Orosz Föderációban, a játékosoknak nem kell aggódniuk, hogyan lehet befizetni 1xBet nélkül TSUPIS. Befizethet pénzt az 1xBet-be anélkül, hogy értesítené a hitelintézetet az átutalásokról.

Hogyan lehet befizetni az 1xBet-be a telefonjáról?

Az 1xBet számlájára történő befizetés kényelmes módja a telefonról történő befizetés. Nem a mobilalkalmazásról beszélünk, amely egyébként a weboldalon elérhető összes fizetési módot támogatja, hanem a pénz átutalásáról a telefonszámáról. Egyes országokban a bukméker lehetővé teszi, hogy a mobilszolgáltatói számlákról is befizetéseket eszközölj. Így Ukrajnában a Kyivstar és a Vodafone, Oroszországban az MTS, a Megafon stb. számlájáról fizethet be pénzt az 1xbetre.

Пополнение депозита 1хБет

Ahhoz, hogy pénzt fizessen be a számlára a telefonról a felhasználónak be kell jelentkeznie. Ha a “Befizetés” rész elérhető a mobilszolgáltató kártyáival, akkor a műveletet a bukméker portálján keresztül végezheti el. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a telefonszámát, és SMS-ben megerősíti a mobilszámla terhelését.

Ellenkező esetben speciális szolgáltatásokat/alkalmazásokat kell használnia ahhoz, hogy pénzt utaljon át a telefonjáról az 1xbetnek. Ezek az alkalmazások megtalálhatók a Google Play vagy az App Store áruházban.

További kérdések arról, hogyan lehet pénzt befizetni az 1xBetre

💵 Hogyan lehet terminálon keresztül befizetni az 1xBetre?

A posztszovjet országok egy részében az 1xBet fogadóiroda földi irodákkal képviselteti magát, ahol pénzt fizethetsz be a számládra. Vannak önkiszolgáló terminálok is, amelyek lehetővé teszik a befizetési műveletek elvégzését. Ahhoz, hogy terminálon keresztül befizessen az 1xBetre, ki kell választania a bukméker ikonját a képernyőn, és meg kell adnia az ügyfél azonosító számát (numerikus bejelentkezés). Ezután meg kell adnia a fizetendő összeget, és el kell végeznie a befizetést. A pénzt egy órán belül jóváírják.

📒 Hogyan lehet befizetni az 1xbetre útlevél nélkül?

A bukméker ellenőrzi az új játékosokat, mielőtt bármilyen devizatranzakciót végrehajtana. Ezért az útleveled másolatára és a korod igazolására lesz szükséged ahhoz, hogy pénzt fizethess be a számládra. Ha bármilyen okból a fogadónak sikerült útlevél nélkül befizetnie az 1xbet számlára (vannak ilyen történetek a fórumokon), akkor a nyereményeket nem lehet ellenőrzés nélkül kivenni. A profil befagyasztásra kerül, amíg a körülmények tisztázódnak.

❔ Miért nem tudok befizetni az 1xbet számlára?

A bukméker hibájából történő befizetéssel kapcsolatos problémák nagyon ritkán fordulnak elő. Ha nem tudsz befizetni az 1xbetre, akkor próbáld meg újra. Ha ismét nehézségekbe ütközik, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Lehet, hogy a játékos számláját azért fagyasztották be, mert a felhasználó megsértette a bukmékeriroda szabályait. Ebben az esetben meg kell találnia az összes okot, és a támogatói csapattal együtt kell megoldania azokat.

📲 Hogyan lehet pénzt befizetni az 1xbetre telefonon keresztül?

A bukméker lehetőséget biztosít a játékosoknak arra, hogy telefonon keresztül fizessenek be pénzt az 1xbetre. Itt nem annyira arról a lehetőségről beszélünk, hogy a weboldalon vagy az okostelefonok számára készült alkalmazásban automatizálható, és a műveletet a gadgeten keresztül végzi. Ez alatt a mobilszolgáltató számlájáról történő pénzfogadást értjük. A játékosok úgy tudnak befizetni, hogy a telefonszámukról átutalnak pénzt a bukméker számlájára. Ehhez egy SMS-t kell küldeni a megadott számra, és a pénzt megterhelik, majd automatikusan jóváírják a személyes számlán. Sajnos ez a szolgáltatás nem minden országban érhető el.

Releváns hírek