Intro

Hogyan tudom megkerülni az 1xBet blokkolását?

Почему не работает сайт 1xbet
Az 1xBet felhasználóinak a helyi internetszolgáltatók blokkolhatják a weboldalt. Az 1xBet weboldalához való hozzáféréssel kapcsolatos problémák különböző országokban fordulnak elő, és a bukméker sajátosságaihoz kapcsolódnak. Beszéljünk részletesebben a játékportál blokkolásának okairól és arról, hogy mi a teendő, ha az 1xBet oldala nem működik

Logo 1xbet
100%-os bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Miért nem működik az 1xBet honlapja?

A bukmékeriroda 1xbet 2011-ben indította el weboldalát. A portál a Curacaói Szerencsejáték Bizottság engedélyezte működését. Mivel offshore, az engedélyeket sok olyan állam nem fogadja el, ahol a bukmékerek és kaszinók legálisak. Néhányan közülük aktívan blokkolják a külföldi szerencsejáték-portálokat, amelyek nem rendelkeznek helyi engedéllyel.

Mivel a bukméker 1xBet nem tervezi, hogy belépjen a helyi piacokra és földi irodákat nyisson, az oldal gyakran kerül feketelistára az internetszolgáltatóknál. Ezt nem nehéz ellenőrizni. Ha egy játékos nem tudja megnyitni az 1xBet weboldalát, akkor a blokkolással kapcsolatos problémákat kell keresnie.

Mely országokban nem tudok belépni az 1xBet weboldalára?

Az elmúlt évtizedben az online fogadások növekedése negatív hatással volt az online fogadóirodák működésére. Számos olyan országban, ahol a bukmékerek tevékenysége legális, vagy a hatóságok semlegesen viszonyulnak az online fogadásokhoz, korlátozások vannak a szerencsejáték-vállalkozások működésére. Ez hatással van a fogadóirodák működésére, mivel a honlapjaikhoz való hozzáférést korlátozzák vagy blokkolják.

Az 1xBet felhasználói is szembesülnek azzal a problémával, hogy nem tudnak hozzáférni az 1xBet weboldalához. A fórumok szerint 2021-ben a játékosok nem mindig tudtak sikeresen hozzáférni a bukmékeri portálhoz Ausztriában, Belgiumban, Fehéroroszországban, Bulgáriában, Horvátországban, Cipruson, Csehországban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Görögországban, Iránban, Olaszországban, Hollandiában, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Oroszországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban, Svédországban, Magyarországon, Ukrajnában, az USA-ban stb. Az 1xbet weboldalához való hozzáférési problémákkal küzdő országok száma összesen több mint 60.

Блокировка 1хБет Роскомнадзором

Érdemes megjegyezni, hogy az 1xbet nem csak a helyi hatóságok korlátozásai miatt nem lép be a webhelyre. Egyes országokban maga a bukméker is korlátozza az erőforrás működését. Ezután a hivatalos oldalra való belépés megtörténik (nincs szerverhiba üzenet). Az oldalon azonban megjelenik egy üzenet: “A weboldal átmenetileg nem működik az Ön országában”. Ebben az esetben a felhasználó megpróbálhatja megváltoztatni a proxyt, és egy másik ország IP-címéről csatlakozhat. Érdemes azonban az ügyfélszolgálattal egyeztetni, hogy lehetséges-e megerősíteni a dokumentumokat, amelyeket annak az országnak a hatóságai állítottak ki, ahol a vállalat átmenetileg nem működik.

Nem tud bejelentkezni az 1xbetbe: hogyan lehet meghatározni az okot?

Az előző részekben megpróbáltuk kitalálni az okokat, amiért egy játékos nem tud bejelentkezni az 1xbet-be. A portálon keresztül blokkolva van:

 • A helyi hatóságok mindenféle szerencsejátékot és nemzetközi portált betiltanak, amelyeket az ország internetszolgáltatói blokkolnak.
 • A helyi engedéllyel nem rendelkező nemzetközi bukmékerek betiltása. A blokkolás az internetszolgáltatókon keresztül történik.
 • Az 1xBet portálhoz való hozzáférés blokkolása a helyi piacokon, amelyek kevésbé érdeklik, vagy nehézségei vannak a curacaói licenccel.

Annak meghatározásához, hogy a felhasználók miért írnak kéréseket “Nem tudok bejelentkezni az 1xBet-be”, el kell mennie a hivatalos weboldalra 1xbet.com és ellenőrizze annak működését:

 • Ha az oldal betöltése sokáig tart, de nem nyílik meg (csak egy fehér képernyő látható), akkor érdemes megpróbálni egy proxy-n keresztül bejelentkezni. Ha más IP-címet használ, akkor érdemes a médiában keresni információt a portál blokkolásáról az adott országban.
 • Ha az oldalra való belépéskor a “Nincs kapcsolat a szerverrel” hibaüzenetet kapja, akkor az oldalt a helyi internetszolgáltatók blokkolják. Érdemes elolvasni az oldal blokkoló adatbázisba való bejegyzését is.
 • Ha a weboldal megnyílik, de megjelenik egy üzenet, hogy az 1xBet portál nem működik a játékos lakóhelye szerinti országban, akkor az iroda nem lépett be a helyi piacra. Ebben az esetben megpróbálhat kapcsolatba lépni a bukméker ügyfélszolgálatával, és tisztázni a részleteket.

Hogyan lehet bejelentkezni az 1xBet-be, ha az blokkolva van, a következő szakaszban magyarázzuk el.

Не заходит на 1хБет

Mit tegyek, ha nem tudok bejelentkezni az 1xBet-be?

Ha nem tud belépni az 1xBet weboldalára, akkor problémák vannak a szerverrel vagy a hozzáféréssel. Ezt a böngészőjében megjelenő hiba alapján állapíthatja meg. Ha ez a szokásos “Nem sikerült csatlakozni az 1xbet.com szerverhez” ablak vagy 403-as hiba, akkor valószínűleg blokkolva van. Az 5xx-es hibaüzenet esetén a szerverrel lehetnek problémák. Ez azonban rendkívül ritka.

Miután meghatározta az okot, amiért nem lehet bejelentkezni az 1XBet weboldalára, kereshet megoldást. Számos egyszerű módja van a blokkolt 1xBet megkerülésének:

 • Használja az 1xBet tükröket. Ezek a weboldal másolatai egy másik domain alatt, ahogyan arról a weboldalon írtunk.
 • Alkalmazások mobiltelefonra, táblagépre és PC-re. A bukméker támogatja az Android és iOS rendszerű alkalmazásokat.
 • az 1xBet saját böngészője Mac OS vagy Opera felhasználók számára.
 • VPN szoftver PC-re vagy widgetek a böngészőkhöz IP és kapcsolódási pont váltással.
 • Telegram bot használata a fogadásokhoz.

Az 1xBet portál blokkolásának megkerülési módjának kiválasztása a fogadók kívánságaitól függ. Véleményünk szerint az 1xBet weboldalára való belépés minden egyes lehetősége hatékony.

További kérdések az 1xBet blokkolásával kapcsolatban

🗺️ Milyen országban érhető el az 1xBet?

A bukméker 1xBet online nyújtja szolgáltatásait, és a világ minden országából elfogadja a felhasználókat. A helyi hatóságok azonban blokkolhatják a weboldalhoz való hozzáférést. Ezért a portálhoz való hozzáférés több mint 40 országban engedélyezett: Európa legtöbb országában, Kanadában, Mexikóban, Ausztráliában, Indonéziában, Nigériában, Szenegálban stb.

❓ Mi a baj az 1xBettel?

Ilyen kérdés merül fel, amikor az oldal nem elérhető a játékos számára. Ebben az esetben ki kell deríteni, hogy mi okozta, hogy a fogadó nem tud bejelentkezni az 1xBetre. Ha szerverproblémáról van szó, érdemes megvárni, hogy a cég szakemberei megoldják. Ha pedig az 1xBet oldalának blokkolásáról van szó – használja a cikkben javasolt megoldásokat.

⛔ Miért van blokkolva az 1xBet?

Az 1xBet betiltásának fő oka, hogy nincs nemzeti engedélye az online fogadások elfogadására. Emellett továbbra is számos olyan állam van a világon, ahol a szerencsejáték-intézmények be vannak tiltva. Ezért a szerencsejáték portál működése nem illeszkedik a helyi törvényekbe.

Releváns hírek