Intro

Hogyan tudom megváltoztatni vagy megszüntetni a telefonszámomat az 1xBet-ben?

[Az 1xBet weboldalán történő regisztráció során a felhasználók 4 lehetőséget kapnak a fiók létrehozására, többek között a mobilszámmal. Ha pedig a játékos úgy dönt, hogy a szám megadása nélkül regisztrál, a bukméker akkor is ajánlja annak megadását a számla biztonságának növelése érdekében. Bár ez nem kötelező. Ha azonban a felhasználó megerősítette a telefonszámát, további bonyodalmakkal járhat, ha az elveszik vagy megváltozik. Ezért ebben a cikkben az 1xBet telefonszám hozzáadását és megváltoztatását fogjuk megvizsgálni. [/box_text]

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Hogyan adhatok hozzá egy telefonszámot az 1xBet-hez?

A bukméker lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy tovább védjék számlájukat, ha telefonszámot adnak hozzá az 1xBet-hez. Miután SMS-ben megerősítette azt, a játékos gyorsan visszanyerheti a számlához való hozzáférést. Így lesz egy további módja annak, hogy hogyan lehet visszaállítani a számlát az 1xBet-nél. A szám 1xBet-en való megkötéséhez a játékosnak be kell jelentkeznie a személyes szekrénybe. A “Biztonság” részben van egy kártya “Szám megkötése”. Ha rákattint, megnyílik egy mező, amelyben a fogadó megadhatja a számát, és SMS-ben megerősítheti azt. Az oldalon található egy “2-faktoros engedélyezés” kártya is. A bukméker biztonsági rendszere a Google Authenticator alkalmazás használatán alapul. A profilhoz való hozzáférés QR-kóddal történő megerősítése után a játékos egyszer használatos jelszavakkal léphet be a weboldalra. Ezeket az alkalmazásban generálják, és a bukméker ellenőrzi a portálra való belépéskor.

Hogyan változtathatja meg telefonszámát az 1xBetben

A játékosok kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy elvesztették a telefonjukat, és a SIM-kártyát nem lehet visszaállítani, vagy a számot megváltoztatták. Ebben az esetben a fogadónak meg kell változtatnia a telefonszámot az 1xBet-ben. Ellenkező esetben gondjai lehetnek a pénzátutalással (SMS-ben érkezhet egy megerősítő kód), vagy nem tudja visszaállítani a számláját, ha elveszíti a felhasználónevét és a jelszavát. Как добавить номер на 1xBet Az 1xBet telefonszámának megváltoztatására 2 lehetőség van:

  • Aszemélyes szekrényén keresztül. Ehhez a felhasználónak be kell jelentkeznie, és a “Biztonság” részre kell lépnie. Ezt követően a “Szám hozzárendelése” kártyára kell kattintani az egyéb információk megadásához. Az új szám megadása után egy kódot tartalmazó SMS-t küldünk a régi számra (a művelet megerősítésére). Ha a játékosnak nincs hozzáférése ehhez a számhoz, akkor a következő módszert kell használni.
  • Azügyfélszolgálaton keresztül. A fogadó segítséget kérhet az 1xBet ügyfélszolgálatától. Ezt a “Kapcsolatok” oldalon elérhető e-mail címen keresztül teheti meg. A játékos a kapcsolatokban megadott telefonszámot is felhívhatja. A helyzet bejelentése után a cég képviselői megerősítést kérnek arról, hogy a szám a felhasználóhoz van regisztrálva, valamint egy útlevélképet. Szükséges továbbá megadni a webhelyen történő regisztráció dátumát, a játékszámla számát, a pénz befizetésének és visszavonásának módját. Ha az azonosítás sikeres, az adatokat a játékos kérésére 2 napon belül megváltoztatják.

Abban az esetben, ha az azonosítás nem sikerül, a játékosnak nincs más választása, mint új fiókot létrehozni. Kérjük azonban, hogy ezt megelőzően írjon az ügyfélszolgálatnak, hogy értesítse őket arról, hogy egy másik fiókot letiltottak. Ellenkező esetben a fogadó profilja az újbóli regisztráción keresztül a jövőben törlésre kerül.

Hogyan lehet lecsatlakoztatni a számodat az 1xBetről?

Ha egy játékos úgy döntött, hogy nem szeretne többé SMS-t kapni a bukmékertől, akkor megpróbálhatja eltávolítani. A szám 1xBet önmanipulációból való leválasztása, a személyes szekrényben, nem segít. A fogadónak a rendelkezésre álló csatornák egyikén keresztül kell írnia a játékos ügyfélszolgálatnak. A fórumok információi szerint nem mindig a támogatással való kapcsolatfelvétel segít a helyzet megoldásában. Az iroda képviselői nem szívesen fogadják el az ilyen megkereséseket, a biztonsági politikára panaszkodva. A kitartó felhasználók azonban képesek voltak megoldani a szám 1xBet-ről való leválasztásának kérdését a javukra. A szám eltávolításának alternatív lehetősége a bukméker weboldaláról a számla befagyasztása lehet. Egy bizonyos idő elteltével a profil törölhető a rajta lévő játékos személyes adataival együtt Как поменять номер телефона

További kérdések az 1xBet telefonszámmal kapcsolatban:

Hogyan tudom megerősíteni az 1xBet számomat?

Ha a játékos úgy döntött, hogy a telefonszámát hozzáadja a számlájához, akkor ezt a személyes szekrényén keresztül teheti meg. A “Biztonság” alatt az 1xbetben el kell mennie a “Szám ellenőrzése” kártyára, ahol meg kell adnia a telefonszámát. A számellenőrzés SMS-ben történik, amely egy egyszeri kódot tartalmaz.

📲 Hogyan tudom megváltoztatni a telefonszámomat az 1xBetnél?

Ahhoz, hogy megváltoztassa a telefonszámát az 1xbet-en, a felhasználónak a személyes szekrénybe kell mennie, és saját magának kell elvégeznie a változtatásokat, vagy kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal. Az első esetben meg kell látogatnia a “Biztonság” részt, és meg kell változtatnia az adatokat a “Szám hozzáadása” kártyán. A másodikban írjon a chaten vagy a támogatási e-mailen keresztül. Ez a lehetőség megköveteli a személyazonosság és az új szám tulajdonjogának igazolását (szerződés bemutatása).

🔐 Hogyan lehet bejelentkezni az 1xbet-be telefonszámmal?

A bukméker lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy telefonszámmal jelentkezzenek be az 1xbet-be. Ilyen lehetőség akkor jelenik meg, ha a játékos telefonon keresztül regisztrált. Ezenkívül a felhasználó megerősítheti a számát a személyes szekrényben. Miután megerősítették, ez egy másik bejelentkezési móddá válik, egyenrangúvá az e-mail és az azonosító számmal.

Releváns hírek