Intro

Hogyan tudom törölni az 1xBet fogadási számlámat?

Как удалить данные 1хБет
A felhasználók sok kérdést tesznek fel az 1xBet számlák törlésével kapcsolatban. Ezek közül néhányra már válaszoltunk a blogunk egyik cikkében. Azonban nem minden kérdésre kaptunk választ. Ezért összegyűjtöttük azokat a témákat, amelyek nem szerepeltek a fenti cikkben, és egy új anyagban foglalkozunk velük.

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Hogyan tudom törölni az 1xBet számlámat?

Ha egy fogadó úgy döntött, hogy bezárja a számláját az 1xbet fogadóiroda oldalán, az első dolog, amit tenni fog, hogy elkezdi keresni a “Számla törlése” opciót a felhasználói szekrényben. Sajnos a keresése sikertelen lesz. A fogadóiroda nem biztosít lehetőséget a profil törlésére a szerencsejáték portálról. Egy korábbi cikkünkben írtuk, hogy a játékosok kapcsolatba léphetnek az 1xbet ügyfélszolgálatával. Az üzemeltetők csak a számla “befagyasztásának” lehetőségét tudják ajánlani. A támogatás azonban nem tudja ezt maga megtenni. Az iroda képviselői megkérik, hogy 3 hónapig (90 napig) ne lépjen be a fiókjába. Ezen időszak után az 1xBet számlája inaktívvá válik, de az összes adata a bukmékernél marad.

Hogyan tudom törölni az 1xBet profilomat?

A bukméker használati feltételei egyértelműen kimondják, hogy a játékosok nem törölhetik 1xbet profiljukat. Ez a változás néhány évvel ezelőtt jelent meg, és a játékosok egyre gyakoribb csalási kísérleteinek köszönhető. Az 1xBetnél történő csalás egyéb módjait egy külön cikkben tárgyaljuk. Mivel a bukmékeriroda tiltja egy játékos számára több fiók létrehozását, a profil törlésének hiánya az 1xBet-ben egyfajta biztosíték. Ha csal az irodánál, az új és a régi fiókok blokkolva lesznek. Ez mindenképpen az 1xbet fiók törléséhez vezet. A játékos azonban a jövőben már nem fogja tudni igénybe venni az iroda szolgáltatásait, és a csalásai továbbadhatók más irodáknak. Ez elég fájdalmas csapás a szerencsejátékosok számára.

Hogyan lehet törölni az adatokat az 1xBetről?

Sok fogadót érdekel a személyes adatok törlésének lehetősége az 1xbet oldalról. Az iroda használati feltételei szerint minden játékos adatát 10 évig tárolják a cég szerverén. Ezt követően a bukméker törölheti azt. Az ilyen szabályokat az 1xBet által az internetes szolgáltatások nyújtására használt engedély diktálja. Azonban az, hogy az 1xbet nem törölheti az adatokat, ellentmond az általános adatvédelmi rendeletnek(GDPR), amely az EU országaiban érvényes. Ezért az Európai Unióhoz tartozó európai államok lakosai megkaphatják az irodát, hogy személyes adataikkal együtt törölhessék 1xbet profiljukat. Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország és a volt Szovjetunió más országainak lakosaira ez a szabály nem vonatkozik. Az egyetlen dolog, amit a játékos tehet, hogy megtisztítja a profilját: menjen a személyes kabinetbe, és módosítsa a rendelkezésre álló mezőket. Ez azonban nem vonatkozik az útlevéladatokra.

Releváns hírek