Intro

Hogyan tudom törölni és törölni egy fogadást az 1xBetnél?

История ставок 1хБет
A tökéletes fogadás érdekében a játékosnak úgy kell kezelnie a fogadást, mint egy munkát. Nemcsak az a fontos, hogy érdekes eseményt válasszon, hanem az is, hogy elemezze, mekkora a valószínűsége annak, hogy a kimenetel pozitív lesz. Senki sem tudhatja azonban előre, hogyan fog alakulni egy sportesemény. Ezért a vereség elkerülhetetlen. Nem meglepő, hogy sok játékos érdeklődik, hogyan lehet törölni és törölni egy fogadást az 1xbet-en. Ezt tárgyalja a cikk

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

1xBet: hogyan tekinthetem meg a fogadásaimat?

Amikor eseményeket adsz hozzá a fogadószelvényhez, a képernyő jobb oldalán megnyílik egy menü a fogadások elhelyezéséhez. Miután a felhasználó beállította a fogadást (megadta az összeget, kiválasztotta a tét típusát stb.) és elhelyezte azt, a panel információi eltűnnek. Ezért kérdezik gyakran az újoncok, hogy “Hogyan tekinthetem meg a fogadásaimat az 1xBet-ben?” Ez egy nagyon egyszerű eljárás, amely néhány lépést igényel:

  1. Jelentkezzen be a személyes szekrényébe (ha a játékos nincs bejelentkezve).
  2. Menjen a “Fogadási előzmények” részhez.
  3. Keresse meg a táblázatban az összes olyan fogadásra vonatkozó információt, amelyet az 1xbet oldalon tett.

Ha a felhasználó sok fogadást köt, további szűrőket lehet használni. A fogadó rendezheti a fogadásokat kategória (“Line” vagy “Live”), státusz (“Kiszámított”, “Kiszámítatlan”), elszámolási idő, típus (egyszeri, expressz stb.), tétméret, oddsok szerint. Az ilyen kényelmes eszközöknek köszönhetően a játékosok könnyen megtalálhatnak egy bizonyos fogadást az 1xbet fogadási előzményeiben.

Hogyan tudom törölni az 1xBet fogadást?

Egy fogadás elhelyezése után szükségessé válhat annak törlése. Különböző okok ösztönzik a felhasználókat a fogadás törlésére:

  1. Hibák a fogadás elhelyezésekor. A felhasználó rossz kimenetet választhat, rossz pénzösszeget adhat meg, vagy fogadhat akkor, amikor az esélyek már csökkentek.
  2. Afogadás elvesztésének esélye megnőtt. A mérkőzés elemzésekor a játékos egy kimenetelre számított. A sérülésekre, a felállás változásaira, az időjárási körülményekre vonatkozó adatok megjelenése azonban befolyásolhatja a sportoló vagy a csapat teljesítményét.
  3. Apénz iránti igény. A fogadó számára felmerült az igény, hogy a pénzeszközöket egy magasabb prioritású fogadásra használja fel.

Bármelyik is merül fel a felsorolt okok közül, a felhasználó a lehető legkisebb pénzveszteséggel szeretné törölni az 1xbet fogadást. Ez azonban gyakorlatilag lehetetlen. Természetesen a játékosok kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálattal, és kérhetik a fogadás törlését, panaszkodva a fogadás kialakításának hibájára. A bukméker azonban nem jótékonysági szervezet. Ezért rendkívül kicsi az esélye annak, hogy ily módon visszakapja a fogadását.

1хБет - продажа ставки

Ezért a játékosoknak alternatív módjai maradnak a fogadás törlésére az 1xBetnél:

  • az 1xBet “Fogadás eladása” opciója*. Ez a szolgáltatás a felhasználók számára a fogadás elhelyezése után érhető el. Az opciónak köszönhetően a játékos a pénz egy részét visszaadhatja a bukmékernek a kezdeti összeg és a felajánlott összeg közötti különbség formájában fizetett tranzakciós díj megfizetésével.
  • A “fogadási biztosítás “* opció. A játékos a pénz egészét vagy egy részét visszatérítheti, ha elveszíti a fogadást. A szolgáltatás igénybevételéért járó jutalékot azonban már az elején meg kell fizetni.
  • Atéves fogadásért járó kártérítés. További fogadások használata, egy esetlegesen vesztes fogadás fedezésére. Például, ha egy játékos hibázott, és a totál kevesebbre (TM) tett fogadást, de a totál többre (TB) tervezett fogadást, és biztos az eredményben, akkor egy további fogadást – ТB – tehet, nagyobb összeggel. Ebben az esetben a játékos fedezi az elvesztett tétet, és még mindig kap egy kis nyereséget. Ha elveszít egy TB-t és nyer egy TM-et, a veszteség szintén minimális lesz, kisebb, mint ha elveszít egy fogadást.

*A fogadások eladásának és biztosítási díjának részletei megtalálhatók a weboldal korábbi cikkeiben.

Hogyan törölhetek egy 1xbet fogadást az előzményekből?

Mint korábban említettük, az összes fogadás előzménye a fogadási előzmények között található. Ez a játékos személyes szekrényében érhető el. Itt a felhasználó kiválaszthatja a kívánt dátumtartományt, és megtekintheti az összes fogadást. Emellett van egy “Törlés” gomb is. Ha rákattint, egy üzenet jelenik meg, amely tájékoztatja a felhasználót, hogy az adott időszakra vonatkozó 1xbet fogadások törlésre kerültek. Ha a felhasználó beleegyezik, az előzmények törlődnek.

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a felhasználó véletlenül törli az 1xBet fogadásokat. Az előzmények visszaállításához kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal, vagy e-mailben kérheti a teljes kivonatot. Az utóbbi módszer 100%-ban működni fog.

Mi történik, ha törlök egy fogadást az 1xBet-en?

Az új fogadók körében gyakran hallható a kérdés, hogy hogyan lehet törölni egy fogadást az 1xbet-en? Ebben az esetben a játékosok a fogadás törlését jelenthetik. Fentebb írtunk a fogadás törlésének sajátosságairól, így nem ismételjük meg őket.

Ezenkívül a játékosok ezen felül érdeklődnek arról, hogy lehetnek-e korlátozások a fogadások végleges törlésekor az 1xbetben? Tapasztalataink szerint nem lehet. A bukmékeriroda csak abban az esetben alkalmazhat szankciókat a játékosokkal szemben, ha egyértelműen megsértik a szabályokat. Például hamis fogadást használtak. Ha a szoftver ilyen csalást észlel, a fogadást befagyasztják, és a fogadó nem kap kifizetést a számlájára. Ebben az esetben kapcsolatba kell lépni az ügyfélszolgálattal, és néha választottbírósági eljárás keretében visszatérítést kell kérni. Ezért javasoljuk, hogy olvassa el az 1xBet fogadóiroda oldalának használatára vonatkozó szabályokat.

Releváns hírek