Intro

Hogyan változtathatom meg a pénznemet az 1xBetnél?

как зарегистрироваться 1xbet
Az 1xBetnél a számla létrehozásának szakaszában a játékosoknak feltétlenül ki kell választaniuk a számla pénznemét. Ez a mező az 1xBetnél minden regisztrációs módszernél elérhető, és fontos szerepet játszik az oldalon végzett további számításoknál. Azonban a felhasználók által kezdetben meghozott választás nem mindig a megfelelő. Így felmerül a valuta megváltoztatásának szükségessége az 1xBet-ben. Hogyan kell ezt megtenni? Ez az új cikk foglalkozik vele.

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Hogyan választhatom ki a számlám pénznemét az 1xBetnél?

A bukmékeriroda 1xbet a világ minden tájáról fogadja a felhasználókat. A könnyebb használat érdekében az oldal több tucat nyelvre lett lokalizálva. Ezen kívül a fogadók több mint 50 számla pénznemet választhatnak az 1xbetnél. Mint korábban említettük, ezt a regisztráció során lehet megtenni a bukmékeri portálon. A “Regisztráció” gombra kattintás után megjelenik egy ablak, melyben 4 elérhető módja van a számla létrehozásának. Nem számít, hogy a fogadó az “1 kattintással”, “Telefonon”, “Emailben” vagy “Közösségi média és üzenetküldők” regisztrációt választotta, a kötelező mező a “Számla pénznem” lesz. A felhasználók a legördülő listában megtalálják és kiválaszthatják az 1xBet 50 pénznemének egyikét. Ez a lehetőség csak egyszer áll rendelkezésre. A myAlpari-ban nincs kapcsoló a számla pénznemére.

Правила БК 1xBet

Hogyan változtathatom meg a pénznemet az 1xBetnél?

A legtöbb bukméker felhasználó soha nem teszi fel magának a kérdést: “Hogyan változtathatom meg a pénznemet az 1xbetnél?” Rendszeresen a számla létrehozásakor kiválasztott pénznemben fizetnek be és vesznek ki pénzt. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor érdemes globális változtatásokat eszközölni a profilján. Ez magában foglalja egy másik pénznem kiválasztását is. Ahhoz, hogy az 1xBetnél megváltoztassa a számla pénznemét, a felhasználónak kapcsolatba kell lépnie az 1xBet ügyfélszolgálatával. Ehhez a művelethez két csatornát ajánlunk: e-mail vagy chat. Előfordulhat, hogy fel kell töltenie az azonosító okmányait. Kényelmesebb ezt azonnal megtenni, mint egy új kérést írni e-mailben, miután felhívta az ügyfélszolgálatot. Az ügyfélszolgálat képviselői könnyen elutasíthatnak egy ilyen kérést. Minden a felhasználó profiljától függ. Ha nincsenek jogsértések, és a játékos aktívan fogadásokat köt, nagyobb az esélye a pozitív eredménynek. Az 1xBet-nél azonban nincs garancia a valuta megváltoztatására. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a bukméker nem számít fel jutalékot a számlán történő valutaváltási művelet elvégzéséért. A régi források a számlán rendelkezésre álló pénz után 10% jutalékról adnak tájékoztatást. Az új 1xBet szabályokban azonban nincs ilyen szabály.

Регистрация в 1 клик

Mit kell írnom az ügyfélszolgálatnak, hogy megváltoztassam a pénznemet az 1xBet-ben?

Ha egy felhasználó úgy dönt, hogy megváltoztatja a pénznemet az 1xbetben, akkor kérelmet kell benyújtania a támogatói csapathoz. Az előző részben leírtuk a kérelem benyújtásának legjobb csatornáit. Ami magát a kérést illeti, a következő sablont ajánljuk: “Jó napot, kedves ügyfélszolgálat! 2021. november 7-én nyitottam egy számlát #00000000001. A számla pénznemeként amerikai dollár volt megadva. Azonban a költözés (a lakóhely országának megváltoztatása)/az ország bonyolult gazdasági helyzete/az adott pénznemben történő befizetés lehetetlensége/egyéb probléma miatt kérem, hogy a számla pénznemét amerikai dollárról orosz rubelre módosítsák. Tisztelettel, Anton Stavkovich” A játékos e sablon alapján megírhatja levelét az 1xbet támogatására.

Releváns hírek