Intro

Hogyan vehetek ki pénzt az 1xBetből útlevél nélkül?

Двухфакторная авторизация 1хБет
Az 1xBet felhasználók körében az egyik legnépszerűbb kérdés: “Pénzt vehetek fel a számlámról útlevél nélkül?” A kiskorú játékosok 1xBetnél történő regisztrációjáról szóló cikkünkben részben érintettük ezt a témát. Úgy döntöttünk azonban, hogy külön kiadványt készítünk belőle, és kibővítjük az iroda felhasználóinak közvetett kérdéseivel

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Lehetséges-e útlevél nélkül is regisztrálni játékosokat az 1xBetnél?

A szerencsejáték-közösség szabályai szerint 18 év alattiak számára tilos a fogadás és a szerencsejáték. Ennek oka, hogy a fiataloknál nagyobb a kockázata annak, hogy “rákapnak” a szerencsejátékos szórakozásra. Az angliai Kelet-Londoni Egyetem által a 18 és 45 év közötti szerencsejátékosok körében végzett tanulmány szerint 20%-kal nagyobb az esélye annak, hogy azok válnak lelkes fogadókká, akik korábban már használták a Nemzeti Lottót (Angliában csak 16 éves kortól lehet szelvényt vásárolni). Ráadásul a szerencsejáték-függőség, az úgynevezett ludománia gyorsabban alakul ki a fiatalok körében. Ezért számos ország hatóságai tiltják a kiskorú játékosoknak a szerencsejátékkal kapcsolatos szolgáltatások igénybevételét. Ez vonatkozik a legálisan működő szerencsejáték-platformokra is, például az 1xBetre.

Visszatérve a címben szereplő kérdésre, a kiskorú fogadók az 1xbet weboldalán hozhatnak létre fiókot. Elég, ha a gyors regisztrációs lehetőségek egyikét választják. A számla ellenőrzése azonban kötelező kritérium a kifizetéshez. Az 1xbet pénzkivétellel kapcsolatos problémák leírásakor emlékeztünk a profilellenőrzésre. Ez nem más, mint a játékosok által az útlevéladatok megadása a bukmékernek. Ugyanakkor az iroda kérheti a dokumentumokat a pénz számlára történő befizetéskor vagy később, a kifizetés során. Ezt a lépést azonban nem lehet kihagyni.

Ha egy 1xBet felhasználó 18 év alatti (nem tudja bemutatni a dokumentumokat), akkor a profilja a nagykorúság eléréséig be lesz fagyasztva. A befizetett pénzösszegek szintén befagyasztásra kerülnek.

Hogyan lehet pénzt felvenni az 1xbetből, ha 18 év alatti vagy?

A kiskorú játékosok, miután létrehoztak egy profilt a bukméker 1xbet weboldalán, megpróbálhatják megkerülni az iroda szolgáltatásainak használatára vonatkozó korlátozást. Ehhez megteheti:

  • Adja meg szerettei iratait, és végezzen tranzakciókat a nevükben.
  • Vásároljon egy idegen regisztrált és ellenőrzött számláját. Számos ilyen ajánlatot találhat a fogadási és szerencsejáték fórumokon.

Azonban minden módszer kockázattal jár. Először is, az iroda ellenőrzi az IP-címeket, amelyekről a játékos bejelentkezik. Ha a tartózkodási hely megváltozik, a bukméker további megerősítést kérhet a költözésről vagy személyes dokumentumok másolatát. Másodszor, a kifizetés esetén problémák merülhetnek fel azzal, hogy a feladó és a címzett adatai nem egyeznek. Az viszont, hogy valaki közeli ember személyes számlájára utaljon pénzt, nemhogy egy idegenre, nem jó ötlet. Ráadásul, ha csalást észlelnek, a játékos számlája zárolásra kerül a helyreállítás lehetősége nélkül.

1хБет - двухфакторная авторизация

Hogyan lehet pénzt kivenni az 1xbetből SMS nélkül?

A bukmékeriroda 1xbet gondoskodik az oldal biztonságáról. A játékosok pénzeszközeinek védelme érdekében a vállalat erősen ajánlja a kétlépcsős ellenőrzés használatát. A szerencsejáték számláról történő pénzfelvételre vonatkozó figyelmeztetések csatlakoztatásakor a művelet nem lesz sikeres a kód megadása nélkül. Így a fogadó számlájának feltörése nem garantálja, hogy a támadó megkapja a pénzét. Felhívjuk figyelmét, hogy a kód a Authentificator alkalmazásban található, amely elérhető a Google Play vagy az AppStore oldalon.

Korábban a kódot tartalmazó jelszót SMS formájában küldték el a telefonszámra. Most az 1xbetből történő pénzfelvételhez nem kell SMS-t küldeni. Erre a célra a Google Authentificator-t használhatja. És ha egy játékos szeretné megtagadni a további ellenőrzést a pénz átutalásakor, akkor ki kell kapcsolnia a vonatkozó opciót. Ezt a személyes szekrényében, a “Biztonság” szakaszban teheti meg. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a 2-faktoros engedélyezés alapértelmezés szerint ki van kapcsolva.

Releváns hírek