Intro

Hozzáférés a helyszínhez: Hogyan tudom visszaállítani a számlámat az 1xBetnél?

Восстановить доступ 1хБет
Gyakran előfordul, hogy a felhasználók nem csak a jelszavukat, de még a fiókjukba való bejelentkezést is elfelejtik. Ha bajba kerül az 1xBetnél, nem kell aggódnia. Ebben az esetben javasoljuk, hogy pontosan próbálja meg visszaállítani a hozzáférést, és ne regisztráljon újra, mivel a bukméker véglegesen blokkolhatja a felhasználót, ha ugyanazokkal a személyes adatokkal (kereszt- és vezetéknév, e-mail, bankszámla) regisztrál. Ebben a cikkben megnézzük, hogyan lehet bejelentkezni, hogyan lehet visszaállítani az 1xBet felhasználónevet és jelszót a személyes fiókból, és hogyan lehet újra hozzáférni a számlához a bukméker weboldalán

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Hogyan lehet bejelentkezni az 1xBetre?

Minden fogadó az 1xbet-nél történő regisztrációkor kap egy egyedi azonosító számot – ez a 9 számjegyű szám egyben a bukméker honlapján található játékszámla száma is. Ezt a számot a weboldalra való bejelentkezéshez is használhatja, mivel játékosazonosítóként szolgál, akárcsak az e-mail címe vagy a telefonszáma. Személyes azonosítószámodat a myAlpari oldalon a jobb felső sarokban találod. A bejelentkezéshez meg kell adnod a felhasználónevedet (e-mail, mobiltelefon vagy azonosítószám), majd a jelszavadat.

Hogyan emlékezhetek az 1xBet bejelentkezési adatomra?

A bukméker oldalára történő bejelentkezés nem csak e-mail cím, hanem mobiltelefonszám vagy egyedi azonosító is lehet, amelyet a felhasználó regisztrációja során alakítanak ki. Ha ezek a bejelentkezési módok valamilyen okból nem elérhetőek, akkor megpróbálhat bejelentkezni valamelyik közösségi hálózaton keresztül. Ha a fenti lehetőségek nem működtek, akkor az utolsó esély a felhasználónév visszaállítására az, ha bármilyen, az Ön számára kényelmes módon kapcsolatba lép az 1xBet technikai ügyfélszolgálatával. Ezzel a megközelítéssel azonban készüljön fel arra, hogy a tanácsadó rendelkezésére bocsátja a személyazonosságát igazoló összes szükséges dokumentumot. Mivel a bukméker nagyon szigorú mindenféle csalással és átveréssel szemben, és az azonos személyes adatokkal történő újbóli regisztrációs kísérletért életre szólóan kitiltást kaphat, és elég nehéz lesz bizonyítani, hogy nem csaló vagy. Tehát légy óvatos és légy óvatos, írd le valahova a bejelentkezési adataidat az 1xBethez? Вход в 1хБет

Honnan tudom a bejelentkezési adataimat az 1xBet-en?

Az 1xBet weboldalára történő bejelentkezési űrlap megnyitásakor észreveheti, hogy a játékos bejelentkezésként megadhatja az e-mail címét, azonosítóját (ID) vagy telefonszámát (a “Bejelentkezés” mezőben a megfelelő gombra kell kattintania). Ez egy kicsit megnehezíti az oldalra való belépést, ha egy játékos elfelejti az 1xBet bejelentkezési adatait. Ahhoz, hogy emlékezzen rá, a következőkre van szüksége:

  1. Keressen egy e-mailt a bukmékertől. Az e-mailben történő regisztráció során megkérik, hogy erősítse meg a fiókját (a linkre kell kattintania). Ha van ilyen e-mail, akkor érdemes az e-mailt bejelentkezésként használni.
  2. Próbáld meg megadni a telefonszámodat. Ha a felhasználó ezen keresztül regisztrált, akkor a számon keresztül is be lehet jelentkezni vagy jelszót lekérni.
  3. Keresse meg a mentett bejelentkezési adatait/jelszavait a böngészőben az 1xBet eléréséhez. Lehet, hogy a bejelentkezési adatait az első bejelentkezés után mentették el.

Ha a javasolt lehetőségek egyike sem segített, akkor segítséget kell kérni az 1xbet ügyfélszolgálatától. A hozzáférés visszaszerzéséhez azonban szükség lesz az azonosításra – az útlevél benyújtása a személyazonosság ellenőrzéséhez. Ezért javasoljuk, hogy írjon az e-mailre vagy a chatre, mivel azonnal elküldheti a dokumentumokat a profiljának ellenőrzéséhez.

Hogyan lehet visszaállítani a jelszót az 1xbet-től?

A játékosok nem csak a felhasználónevüket felejtik el. Elég gyakran vannak problémák a személyes fiókba való bejelentkezéssel az 1xbet elfelejtett jelszavával. Ebben az esetben vissza kell állítania. Ehhez meg kell nyomnia a “Bejelentkezés” gombot, majd a “Elfelejtette jelszavát”. A bukméker 2 azonosítási módot kínál: e-mailben és mobiltelefonon keresztül. Válassza azt, amelyiket a regisztráció során használta. Ha a standard rendszert – e-mail – használja, akkor azt kell beírnia a mezőbe, majd az “Új jelszó létrehozása” gombra kell kattintania. Kapni fog egy e-mailt a bukméker weboldalára mutató linkkel. A linkre kattintva új jelszó hozható létre. Ha az e-mail létrehozásakor a telefonszámát használta, akkor SMS-ben visszaállíthatja az 1xBet profiljához való hozzáférést. Ehhez be kell írnia a telefonszámát a mezőbe, és várnia kell egy kódot tartalmazó SMS-t. Ezt be kell írni az űrlapba, majd a bukméker megnyit egy képernyőt, ahol új jelszót kell létrehozni. Ha az összes fenti lehetőséget kipróbálta, és nincs eredmény, akkor kapcsolatba kell lépnie a bukméker 1xBet technikai támogató csapatával. Ezt megteheti e-mailben (24 órán belül megkapja a választ), chaten (5-10 percen belül megkapja a választ) vagy telefonon (10 percen belül megkapja a segítséget) Смена пароля 1хБет

Hogyan tudom megváltoztatni a jelszavamat az 1xBetnél?

Ha a játékosnak van hozzáférése egy személyes szekrényhez, az 1xbet jelszó megváltoztatása meglehetősen egyszerű és gyors művelet. Maga a bukméker is javasolja, hogy időről időre változtassa meg jelszavát, hogy fiókja biztonságban maradjon. A jelszóváltoztatáshoz az 1xbetben a játékosnak a következő lépéseket kell elvégeznie:

  • Menjen a személyes szekrényébe.
  • A “Személyes adatok” oldalon kattintson a ceruzára a “Jelszava” mezővel szemben.
  • Írja be kétszer a régi és kétszer az új jelszavát.

A “Mentés” gombra kattintás után a játékosnak új 1xBet fiókjelszava lesz. Most azt javasoljuk, hogy mentse el, és írja le a jegyzettömbbe. A személyes szekrénybe való első bejelentkezéskor bejelölheti az “Emlékezés” négyzetet is. Az 1xBet honlapja emlékezni fog az Ön által megadott adatokra, és a következő alkalommal, amikor bejelentkezik a fiókjába, ez automatikusan vagy félautomatikusan fog történni.

Hogyan állíthatom vissza az 1xBet számlámat?

Előfordul, hogy a felhasználó a profiljához való hozzáférés során felfedezi, hogy a fiókját letiltották vagy törölték. Ez gyakran akkor történik, amikor a játékosok megszegik a használati szabályokat. Sokakat vonz az 1xBet a megbízhatósága, a könnyű kezelhetősége és a játékok széles választéka miatt. De elfelejtik, hogy mindezek mögött egy erős biztonsági rendszer is áll. Az iroda sajátossága, hogy az emberek megadják személyes adataikat, és biztosnak kell lenniük abban, hogy azokat biztonságban tartják, és nem adják ki harmadik félnek. Ezért minden olyan művelet, amely kétségeket ébreszt a bukméker 1xBet, a játékos azonnal elküldi a tilalmat. Gyakran előfordul, hogy teljesen indokolatlanul. Mi a teendő, ha a fiókját letiltották vagy törölték, olvassa el. 1хБет вход официальный сайт букмекера Ha pénzt szeretne kivenni a letiltás után, írjon egy e-mailt a támogatásnak. Azonnal csatolja a személyazonosságát igazoló dokumentumokat. Célszerű több dokumentumot is csatolni: útlevél, jogosítvány, katonai igazolvány stb. Néha ez elegendő az ellenőrzéshez, és a support visszaadja Önnek a hozzáférést az 1xBet számlájához, vagy engedélyezi a pénzfelvételt. Ne feledje azonban, hogy a sikeres ellenőrzést követően kaphat egy e-mailt a biztonsági csapattól, amelyben tájékoztatják, hogy a bukméker nem működik tovább együtt Önnel, és véglegesen törli a számláját. Ha újra megpróbál regisztrálni az 1xbetnél és számlát nyitni, akkor az ismét blokkolva lesz. Ebben az esetben lehetetlen bármit is bizonyítani, és nincs értelme kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal.

Releváns hírek