Intro

Hozzáférés az 1xBet weboldalához: tippek arra az esetre, ha az oldal blokkolva van

1хБет заблокирован
Az online szolgáltatásokat nyújtó bukmékereket gyakran blokkolják a helyi hatóságok. Ennek oka az offshore licencek használata, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy anélkül fogadjanak játékosokat az oldalon, hogy a helyi regisztrátoroknál hitelesíteniük kellene magukat. Ezért a játékosoknak egy blokkolt 1xBet weboldallal kell foglalkozniuk, és hozzáférést kell keresniük a portálhoz. Ennek a problémának a megoldását egy új cikkben tárgyaljuk majd.

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

1xBet blokkolva: az oldalhoz való hozzáférés korlátozása

Annak ellenére, hogy számos államban liberalizálták a szerencsejáték-üzletágat, a bukmékerek és kaszinók tevékenysége továbbra is tiltott. A CasinoBelarus szakemberei 2020-ban tanulmányt készítettek, és megállapították, hogy a kaszinók a világ országainak 30%-ában illegálisak. Sajnos a cikk nem tartalmaz adatokat a fogadóirodákról. Feltételezhetjük azonban, hogy az ilyen államok is legalább 25%-ban (a szerencsejátékokkal ellentétben a sportfogadás gyakran engedélyezett). Ezért nem meglepő, hogy a játékosok azzal a problémával szembesülnek, hogy az 1xBet weboldalát blokkolják.

Az 1xBet weboldalához való hozzáférés blokkolásának okai egyszerűek: a helyi engedély hiánya vagy a sportfogadás betiltása. Mindkét esetben a játékosoknak kiskapukat kell találniuk ahhoz, hogy hozzáférjenek a szerencsejáték portálhoz. Hogy milyen módon lehet megkerülni a tiltásokat, ha az 1xBet blokkolva van, azt az alábbiakban tárgyaljuk.

Hozzáférés az 1xBethez: a blokkolás megkerülésének lehetséges módjai

Az 1xBet webhelyén a “Blokkolás megkerülése” szakaszba lépve a játékos megismerkedik a bukméker weboldalához való hozzáférés összes lehetséges módjával. A felhasználók használhatják a mobilalkalmazást, a PC-szoftvert, a hivatalos tükröt, az 1xBet böngészőt, a VPN-szolgáltatásokat.

1xBet hozzáférés mobilalkalmazáson keresztül

A bukmékeriroda egy praktikus alkalmazást biztosít a játékosok számára Android és iOS rendszereken. Segítségével gyorsan lehet fogadásokat kötni sport- és nem sporteseményekre mobileszközökről. Ezenkívül az alkalmazás képes a blokkolások megkerülésére és az adatok egyidejűleg több 1xBet szerverről történő lekérdezésére. Az alkalmazás letölthető a “Blokkolás megkerülése” vagy az “okostelefonos alkalmazás” menüpontokból. Felhívjuk figyelmét, hogy az Android alkalmazás csak a bukméker weboldaláról tölthető le, míg iOS esetén az AppleStore-ból érhető el. A telepítés részletei az 1xBet portálon találhatók.

1xBet hozzáférés – 1xWin szoftver

Az 1xBet weboldalhoz való hozzáféréssel kapcsolatos problémák megoldásának következő módja egy Windows és Mac OS operációs rendszerre telepített program telepítése. Az 1xWin programnak köszönhetően a játékos minden korlátozás megkerülésével sportfogadásokat tehet, befizethet és kivehet pénzt. Egyszerű és kényelmes lehetőség a laptopokról és asztali számítógépekről történő fogadásokhoz.

1хБет доступ к сайту

1xBet Access szoftver a tükrök megszerzéséhez

Egy korábbi cikkünkben elmondtuk, hogy mik azok az 1xBet tükrök, és hogyan lehet velük alternatív hozzáférést szerezni az oldalhoz. Ahhoz, hogy ne kelljen az interneten keresgélnie az aktuális webhelytükröt, telepítheti az 1xBet Access szoftvert. Ez mindig egy működő oldaltükröt biztosít a játékosnak. Mostantól a szerencsejáték portálhoz való hozzáférés mindig nyitva áll.

1xBet Browser – gyors hozzáférés a portálhoz

Az Apple felhasználók az 1xWin alkalmazással ellentétben egy speciális 1xBet böngészőt használhatnak. Ez, akárcsak az Opera, beépített VPN szolgáltatással rendelkezik a webhelyek blokkolásának megkerülésére. Ezért az 1xBet blokkolásának problémája már nem releváns. A böngésző folyamatosan frissül, így a játékosok a Safari alternatívájaként használhatják.

Blokkolt 1xBet: VPN szolgáltatások – egyszerű megoldás

Ahhoz, hogy letöltse a hivatalos alkalmazásokat a bukméker 1xBet weboldaláról, érdemes először bejelentkezni. Ebben az esetben javasoljuk a népszerű VPN-szolgáltatások bármelyikének használatát. Ez lehet Touch VPN, ZenMate, Secure VPN stb. Mivel az IP-cím- és hotspot-váltók széles választéka van a piacon, a fogadóknak jobb, ha az általuk választott opciót választják.

Releváns hírek