Intro

Mennyi ideig tart a pénzfelvétel az 1xBetről?

1хБет сколько выводится платеж
Miután a játékosok kiválasztották a fizetési eszközt és igényeltek pénzt, azon tűnődnek, hogy “Mennyi idő alatt történik a pénzkivonás az 1xbetnél?” Korábbi cikkeinkben már írtunk erről futólag. Úgy döntöttünk azonban, hogy kibővítjük a témát azzal, hogy minden felhasználónak a személyes számlájára történő kifizetéssel kapcsolatos kérdésére választ adunk

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Mennyi ideig tart a pénzfelvétel az 1xBet-től?

Az 1xBet pénzkivonás folyamata több lépésből áll:

  • A játékos kiválasztja a személyes szekrényében(1xBet “Kifizetés a számlájáról” rész) elérhető fizetési módok egyikét.
  • A fogadó kérést küld a játék számlájáról a személyes számlájára történő pénzátutalásra. Ebben a szakaszban a kérés a bukmékerhez kerül ellenőrzésre. Ez automatikusan elvégezhető, vagy ha a cégnek további kérdései vannak a pénz eredetével kapcsolatban – az 1xbet pénzügyi osztályán keresztül.
  • A bukméker megerősíti a kifizetést, és átadja a fizetési rendszerbe.
  • A fizetési rendszer feldolgozza a kérelmet, és átutalja a pénzt a játékos személyes számlájára.

Az 1xbet-ből történő pénzfelvétel teljes ideje magában foglalja az összes fenti lépést, és függ a következőktől: A pénzfelvételi eljárás időtartama:

  • A pénzeszközök ellenőrzése az iroda által. Ha a tranzakciót automatikusan ellenőrzik, ez legfeljebb 10 percet vesz igénybe. Ha manuálisan történik, az ellenőrzés fél órától több óráig, ritkábban napokig tarthat.
  • A kiválasztott fizetési mód. Minden fizetési szolgáltatásnak saját szabályzata van a fizetési műveletek feldolgozására. Bizonyos esetekben a tranzakciók feldolgozását a hétvégék és az ünnepnapok befolyásolják. Ekkor az átutalás hétköznap történik, és az 1xBet-től történő kifizetési idő néhány nappal megnövekedhet.

1хБет минимальная сумма платежа

A fentiek alapján elmondható, hogy a felhasználó számára nehéz lesz kiszámítani a pontos kifizetési időt az 1xbet-től. Ezért érdemes csak az átlagos értékekre támaszkodni.

1xBet: mennyi ideig tart a pénzkivonás?

Amint azt az előző szakaszban megjegyeztük, szinte lehetetlen meghatározni a pontos időt, amíg az 1xbet-től a személyes számlájára történő kifizetés megtörténik. A játékosok a táblázatunkat használhatják a kifizetési tranzakciók megtervezéséhez:

Pénzfelvételi módszer

Átlagos átutalási idő

Tranzakciónkénti összeg

VISA, Maestro kártyák 1 perc – 7 nap 100 rubeltől*
Bankkártyák Mastercard, Mir 1 perc – 7 nap 1000 rubeltől*
Elektronikus pénztárcák Webmoney, Qiwi, Astropay, Sticpay, Money GO stb. 1 – 30 perc 100 rubeltől*
Jeton pénztárca 1 – 30 perc 89,91 rubeltől*
Ecopayz fizetési rendszer 15 – 30 perc 908,05 RUB*
Payeer fizetési rendszer 15 – 30 perc 179,82 RUB*
Kriptovaluta Bitcoin 10 percig 15270 RUB-tól*
Litecoin kriptopénz 10 percig 105 rubeltől*

*Vagy az ennek megfelelő összeget más pénznemben

Felhívjuk figyelmét, hogy az 1xBet weboldalán a tranzakciónkénti minimum összeg változhat. Az aktuális információkat a személyes szekrényében a “Számláról történő kifizetés” szakaszban találja.

Amennyiben problémái vannak az 1xBet pénzfelvétellel kapcsolatban, javasoljuk, hogy olvassa el cikkünket.

Gyakran ismételt kérdések az 1xBet pénzkivétellel kapcsolatban:

📃 Mitől függ az 1xbet kifizetési sebessége?

Az 1xBet számláról történő pénzkivonás egyértelmű szabályozás szerint történik. A kifizetés igénylésétől a pénzösszegek fő számláján történő jóváírásáig néhány perctől akár egy hétig is eltarthat. A kérelem feldolgozásának sebessége függ a profil ellenőrzésétől (ha nincsenek szükséges dokumentumok, érdemes azokat a személyazonosság ellenőrzéséhez benyújtani); a kifizetés összegétől (a bukméker korlátozhatja a kifizethető pénz maximális összegét); a kiválasztott fizetési módtól (a pénz feldolgozása hosszú időt vehet igénybe a fizetési szolgáltatás szabályozásán keresztül); a fogadó lakóhelyének országától (egyes országokban minden kifizetés pénzügyi ellenőrzése működik) és a kérelmet feldolgozó 1xbet csapat sebességétől. Más tényezők is befolyásolhatják a kifizetés sebességét, de nem olyan jelentősen.

⏱️ Mennyi ideig tart a pénzkivonás az 1xbetnél?

Az 1xbet felhasználói számára több mint 30* kifizetési módszer áll rendelkezésre, a kártyás átutalástól kezdve a kriptószámlára történő átutalásig. Mivel minden szolgáltatásnak saját szabályzata van, az 1xbet-től történő kifizetési kérelem gyorsasága dinamikus érték. A kifizetési idő 1 perctől 7 napig terjed. A bukmékeri számláról történő pénzkivonás időtartamáról részletes információ a cikkben található
*A fizetési módok száma a játékos lakóhelyének országától függ.

⏳ Mennyi időbe telik, amíg az 1xBet kártyámra pénzt tudok felvenni?

A kártyára történő átutalások az egyik leggyorsabbnak számítanak az 1xBet-en. A felhasználóknak azonban különbséget kell tenniük az 1xBet-ből p2p átutalással és a bankkártyaadatokra történő pénzfelvétel között. Az első esetben a kifizetés kártyaszámra történik, és néhány perc alatt megtörténik (az idő a finmonitoring ellenőrzések miatt megnövekedhet). A második esetben a fizetés az ország fizetési rendszerének szabályai szerint történik. Ezért a pénzt 24 órán belül megkapja (átlagosan néhány órán belül). A fizetés részleteiről a helyi nemzeti bank honlapján kell tájékozódni.

Releváns hírek