Intro

Mi a teljes összeg az 1xBetnél és hogyan használhatom?

1хБет тотал в ставках
Az 1xBet fogadóiroda a sporteseményekre való fogadás különböző típusait kínálja a felhasználóknak. Az újoncok körében azonban a legnépszerűbb fogadási lehetőség a mérkőzés kimenetele (első csapat győzelme, második csapat győzelme, döntetlen stb.). Ez nem meglepő, hiszen az ilyen kimeneteleket a legkönnyebb megjósolni. Ha azonban megnézzük egy tapasztalt fogadó fogadási előzményeit, láthatunk hendikepekre és totálokra való fogadásokat. Mi a totál az 1xbetben és hogyan használjuk ezt a fogadási típust – olvassa el a cikket.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Mit jelent a total az 1xBet-ben?

Amint a bevezető részből láthatja, a total egy bizonyos számú eseményre történő fogadást jelent. Ez lehet a lőtt gólok, a szerzett pontok, a kártyák, a cserék stb. száma. Tehát a total az 1xBetnél egy nagyon érdekes fogadás, amelyet kezdők és profik egyaránt használhatnak.

A bukméker vonalán a total-t a “T” betűvel jelölik. Ezenkívül a felhasználóknak “TB” és “TM” jelzésű fogadásokat kínálnak. Ezek alatt az “összesen több”, illetve “összesen kevesebb” értékek szerepelnek. Az ezen fogadások közötti különbséget nem nehéz megérteni:

  • A“Totalmore” segítségével a játékos azt jósolja, hogy a sportmérkőzésen kevesebb esemény kimenetele lesz, mint amennyit a bukméker kínál. Például a TB (0,5) egy futballmérkőzésen azt jelenti, hogy legalább egy gól fog születni.
  • Ha valaki a“Total less” fogadási opciót választja, a felhasználó azt várja, hogy az események száma kevesebb lesz, mint a felkínált. Például a TM (0,5) egy labdarúgó-mérkőzésen azt jelenti, hogy nem fog gól születni.

A klasszikus totál mellett a bukméker 1xbet a játékosoknak egy egyéni totált is kínál. Ez az esemény kimenetelének száma, amely egy adott csapathoz vagy sportolóhoz kapcsolódik. A bukméker weboldalán az ilyen fogadást az IT jelzi. Emellett lehetőség van arra is, hogy az egyéni totál több (B) és kevesebb (M) legyen.

Milyen típusú totál az 1xBet weboldalán?

A kiválasztott fogadási piactól függően különböző összegek állnak rendelkezésre az 1xbetnél. Ezek az oddsok és a számítási módszer alapján különböznek egymástól. Ezen kívül lehetséges, hogy különböző nevű totókkal találkozunk, amelyek ugyanazok.

Az 1xbet fogadási piac felhasználói számára ilyen totálok állnak rendelkezésre:

  • Atört (szabályos) végösszegek olyan végösszegek, amelyek a számértékben feleket tartalmaznak, például 2,5-nél többet vagy 1,5-nél kevesebbet.
  • Azegész számú totók olyan fogadások, amelyek egész számokat tartalmaznak, például több mint 1 és kevesebb mint 2. Emellett az ilyen fogadásoknál lehetőség van arra, hogy pénzt kapjunk vissza, ha a mérkőzés a totó pontos értékével végződik. Példaként vehetünk egy fogadást egy futballmérkőzésre, amelynek TB 2. Ha a mérkőzés 2-0-ra végződik, a fogadó nyeremény nélkül kapja vissza a tétjét.
  • Azázsiai (négyszeres) fogadások olyan fogadások, ahol negyedekkel ellátott értékek állnak rendelkezésre, pl. több mint 1,75 és kevesebb mint 3,25.

Az egyes totók kiszámításának sajátosságai az 1xBetnél a szabályokban, a bukméker oldalán találhatók.

Тотал 1хБет в ставках

Hogyan fogadhatok totókra és extra totókra az 1xBetnél?

Az újonnan érkezők azt gondolhatják, hogy a bukméker csak a TB és TM fogadásokra korlátozódik. Érvényes fogadást gyorsan meg lehet kötni, ha az események oldalán kiválasztjuk a kívánt eredményt. A fogadás azonnal a fogadószelvényre kerül. Nem kell mást tennie, mint a jobb oldali mezőre kattintani és megerősíteni a fogadást.

Ha azonban az eseményoldalra lép, akkor a bukméker még sok más ajánlatot is láthat. Az 1xBetnél különböző értékeket láthat a klasszikus totó és az extra totók esetében. Az extra totó megadásához el kell olvasnia az oddsokat és értékeket tartalmazó lapot, és a kívánt eredményt hozzá kell adnia a fogadószelvényhez. Ezután, ahogy már fentebb leírtuk, írja be a feltett összeget, és tegye meg a tétet.

Mivel a kiegészítő totók választéka az 1xBet-en széles, javasoljuk, hogy kezdje a legegyszerűbb variációkkal. Bonyolultabb kombinációkat csak az alapvető tapasztalatok megszerzése után tegyen meg.

További kérdések a totóval kapcsolatban az 1xBet-nél

❓ 1xfogadás: mi az a total?

A total egy olyan fogadás, amely egy bizonyos számérték elérése esetén aktiválódik. A játékos pontokat, gólokat, kártyákat stb. adhat meg az események kimeneteleként. Emellett a totálnak különböző variációi vannak, kezdve a mérkőzés egyik oldalára vonatkozó értékeket tartalmazó egyéni totáloktól egészen a félidei totálokig. Az összes változat megismeréséhez látogasson el a sportesemény oldalára.

✅ Hogyan fogadhatok az első félidő végeredményére az 1xBet-ben?

Az első félidő végeredménye egy kiegészítő fogadás az 1xBetnél. Ahhoz, hogy kihasználja ezt a fogadási típust, a sportmérkőzések oldalára kell lépnie. Itt számos eredményt kínálnak, köztük a félidő végeredményét is. Ezek egy külön, azonos nevű szekcióban vannak elhelyezve.

📋 Hol találom az extra végeredményt az 1xBetnél?

Az 1xbet extra totójának használatához a bukméker által kínált összes sporteseményt tartalmazó oldalról az egyes mérkőzések oldalára kell lépned. Itt megtalálod az összes lehetséges végeredményt, amelyre fogadhatsz. Ezek között többféle extra totóváltozatot is találhat.

Releváns hírek