Intro

Mi az a hendikep az 1xBetnél és hogyan használhatom?

Фора 1xBet
Az 1xBet fogadási kínálatában számos sportesemény szerepel. Azonban nem minden mérkőzésre kínál jó oddsot a bukméker. Ha egy adott mérkőzés érdekli Önt, és a játékos vagy a csapat győzelmének esélye nem magas, akkor az 1xBet-ben fogadhat a totálra vagy a hendikepre. Ez utóbbi fogadási típussal a mai cikkünkben foglalkozunk

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Mi az a hendikep az 1xBet fogadásokban?

A kezdők gyakran a legegyszerűbb variációkat használják, azaz az egyik csapat győzelmét, a másik csapatét vagy a döntetlent. De ahogy egyre tapasztaltabbá válsz, inkább a totálokat és a hendikepeket részesíted előnyben. A hendikep az 1xbetnél egy csapatra vagy egy sportolóra tett fogadás, amelynek a végeredményéhez hozzáadott értéket adnak hozzá . Ez lehet egy gól a labdarúgásban, korong a jégkorongban, pont a teniszben vagy más statisztikai mutató. A hendikepeket az F betű jelöli, egy kéz (1 vagy 2), a számérték és a “+” és “-” jel hozzáadásával. Például F1(0) és F2(+1). Ebből kiindulva az űrlapok pozitív, negatív és nulla értékekre oszlanak. Ismertessük röviden az egyes típusok jellemzőit előjelek szerint:

  • Apozitív hendikepek olyan fogadások, amelyekben plusz jel van vagy nincs. Ebben az esetben a kiválasztott oldal előnybe kerül. A felhasználó feltételezi, hogy a játékos vagy a csapat nem veszíthet ezzel a különbséggel. Például a felhasználó F2(+1) fogadást köt egy Franciaország és Ukrajna közötti labdarúgó-mérkőzésen. A győzelemhez az kell, hogy az ukrán csapat megnyerje a mérkőzést, vagy döntetlent játsszon. Ha 1 góllal veszít, a tétet teljes egészében visszakapja, ha pedig 2 vagy több góllal veszít, a tétet elveszíti.
  • Anegatív hendikepek mínusz előjellel ellátott fogadások. Ezekben a fogadásokban az oldalnak a hendikepben feltüntetett előnnyel kell nyernie. Például egy Lengyelország és Észtország közötti labdarúgó-mérkőzésen az F1(-1,5) azt jelenti, hogy a lengyel csapatnak legalább 2 gólos különbséggel kell nyernie. 1 gólos győzelem, döntetlen vagy vereség esetén a fogadás nem kerül visszafizetésre.
  • Nulla – egyenlő ellenfelekre történő fogadás. Ebben az esetben a lényeg, hogy a fogadást meg kell játszani, a gólkülönbséget nem veszik figyelembe. Például egy Anglia és Franciaország közötti labdarúgó-mérkőzésen az F1(0) azt jelenti, hogy a fogadás akkor nyer, ha az angol csapat nyer (a gólok száma nem számít). Ha a csapatok döntetlent játszanak, a tétet visszafizetik, ha pedig veszítenek, a tét elveszik.

Egyes források külön típusát adják meg a statisztikák hátrányának. Ezekben a fogadásokban más számértékeket vesznek figyelembe. Típusukat tekintve azonban nem sokban különböznek a közönséges forintosoktól.

Milyen különböző típusú hendikepek vannak az 1xBetnél?

Az 1xBet-nél a feladások meglehetősen népszerű fogadási típus a számos országból és piacról érkező felhasználók körében. A bukméker weboldalán a következő lehetőségek állnak rendelkezésre: tört és egész számú (rendes), európai (hendikepek) és ázsiai (negyeddöntők). Vessünk egy pillantást az egyes opciókra:

  • Atört hendikepek olyan hendikepek, amelyek számértékben feleket, illetve egész értékben egész számokat tartalmaznak. Például F1(+0,5), F2(-2,0). A különbség a kettő között az, hogy az egész számot tartalmazó hendikep visszatéríthető, míg a tört számot tartalmazó hendikep nem.
  • AEurópai vagy hendikepes hendikep olyan hendikep, amely egyszerre 3 fogadási lehetőséget biztosít a játékosnak. Ebben az esetben a nyerés csak akkor lehetséges, ha a mérkőzés a kiválasztott számértékkel ér véget. Például a labdarúgásban az európai hendikep (2-0) esetén az első csapatnak 2 góllal kell nyernie. Egy 3-0, 1-0-s győzelem esetén a fogadás elveszettnek számít. Más mérkőzés kimenetele is veszteséget eredményez.
  • Az ázsiai hendikep olyan hendikep, amely negyedeket használ. Ez a fogadás 2 egymás melletti értékű fogadást használ – egy fél és egy egész számmal rendelkező hendikepet. Például az F1(-1,25) az F1(-1,0) és az F1(-1,5) egyaránt jelenti. Ezért egyes bukmékerek az ilyen hendikepet dupla oddsnak nevezik.

1хБет линия ставок Az európai, tört és egész számú hendikepek a legnépszerűbbek a kelet-európai felhasználók körében. Mindegyik változat megtalálható az 1xBet weboldalán

Mi a különbség a hendikep és a hendikep között az 1xBetnél?

Elég gyakori kérdés az újoncok körében, hogy “A hendikep és a hendikep az 1xBetnél ugyanaz a dolog”? A válasz attól függ, hogy milyen terminológiát és értelmezést használunk. Cikkünkben csak az európai hendikepet értjük hendikep alatt. Mi az 1xBet fogadóiroda által használt terminológiát használjuk. Az interneten azonban különböző forrásokban a handicap és a hendikep párhuzamos használatai (szinonimái) is megtalálhatók. Ha a bukmékeriroda oldalán megnézi a hendikep számításának elvét, akkor csak azok a fogadások lesznek nyerőek, ahol a számértéket az eredményben tiszteletben tartják. Visszatérítésre nem kerül sor. A hendikep tehát a fent leírtak szerint európai hendikep. Ha a hendikep más változatait vesszük az indexek szerint, akkor a felhasználóknak lehetőségük van a mérkőzés különböző kimeneteleinél nyerni, vagy a fogadást visszaadni. És ez nem pontosan az a hendikep, amelyet az 1xBet fogadási oldalon számolnak ki.

Hogyan fogadhatok hendikepre az 1xBetnél?

A hendikepre való fogadás folyamata meglehetősen egyszerű. Az egyetlen árnyalat lehet a fogadási formátum helyes megválasztása. Az 1xBet fogadóiroda különböző számértékeket kínál, amelyeket érdemes megfontolni a fogadás előtt. Az is fontos, hogy a fogadás elhelyezése előtt jól megismerkedjünk a mérkőzéssel. A hendikepek működésének félreértése az 1xBetnél a fogadás elvesztéséhez vezethet. Ahhoz, hogy az 1xBet-nél formára fogadhasson, a következőkre van szüksége:

  1. Válassza ki az Önt érdeklő fogadást a bukméker kínálatából.
  2. Válassza ki a kívánt számértéket. Ehhez a fogadási oldalra lehet menni, és az összes rendelkezésre álló lehetőséget megnézni. Ha a játékos az összes eseményt tartalmazó oldalon van, akkor érdemes az oddsok közötti számértékre kattintani. Ekkor megnyílik az értékek kiválasztására szolgáló ablak.
  3. Kattintson a kívánt oddsra, és vigye át a fogadást a fogadószelvényre.
  4. Adja meg a tét nagyságát, és válassza ki a fogadás elhelyezéséhez szükséges egyéb értékeket.

Ставки на фору 1xBet Amint láthatja, a hendikep elhelyezése nem vesz sok időt igénybe. Több figyelmet kell fordítani az eredmény előrejelzésére. Erről szól a fogadási siker. Kezdőknek ajánljuk fogadási iskolánkat.

További kérdések az 1xBet hendikepekkel kapcsolatban:

✅ Mit jelent a hendikep az 1xBet-ben?

A hendikep olyan fogadás, amelyben az egyik fél számszerű előnyre tesz szert (gólok, pontok, szabálytalanságok száma stb.). A fogadás eredménye a számtól, az előjeltől (plusz vagy mínusz) és a fogadás típusától függ. A veszteségeink kiszámításáról további információkat talál a cikkben.

▶️ Melyek az 1xBet különböző divíziói?

A forinteredmények többféleképpen is osztályozhatók: előjel és típus szerint. Az előjelet tekintve a forfeiteket pozitív, negatív és nulla forfeitekre osztjuk. Hendikep szerint megkülönböztetünk tört és egész hendikepet, európai hendikepet és ázsiai hendikepet. Az egyes hendikepek sajátosságainak rövid összefoglalója a cikkben található.

❔ Hogyan helyezhetek el hendikepet az 1xBetnél?

A hendikep elhelyezéséhez a játékosnak ki kell választania a kívánt számértéket, majd a fogadni kívánt szorzót. Ezt a fogadási oldalon vagy a bukméker vonalas részlegében teheti meg. Ezután a szokásos eljárás következik: adja hozzá az eredményt a fogadószelvényhez, és tegyen tétet a kívánt összegre.

Releváns hírek