Intro

Mi az a lánc az 1xBetben?

Цепочка в 1хБет
Ha a bukméker előnyeiről írsz, akkor nyugodtan megnevezheted a különböző fogadási típusokat az 1xbet-en. Jelenleg 11 típusú fogadás érhető el a bukméker kínálatában. A korábban megjelent anyagokban írtunk arról, hogyan lehet expressz és anti-match fogadásokat kötni. Új cikkünkben az 1xBet láncfogadásról szeretnénk beszámolni. Hogy milyen fogadásokról van szó, és hogyan lehet lánckombinációkat kötni – a cikkben

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Mit jelent a lánc az 1xbetnél?

Az új felhasználók várható kérdése, akik korábban nem találkoztak láncokról az 1xbetben, mi az? A lánc egy olyan fogadástípus, amely magában foglalja a parlay és a rendszer elemeit. Az első esetben az 1xbet az egyes fogadásokból egy sorozat kialakításának lehetőségét veszi igénybe. A második esetben a rendszerekkel a felhasználó “biztosítást” kap. Ha egy 1xbet láncban egy vagy több fogadást elveszít, a fogadás nem feltétlenül veszít. A lényeg az, hogy a bankban legyen pénz egy új fogadáshoz. Ez a lánc erőssége a hagyományos expresszhez képest.

Így egy lánc elhelyezésekor a játékosok nyereségre számíthatnak, még akkor is, ha több esemény nem jön össze. Egy fogadás akkor tekinthető vesztesnek, ha nincs pénz a potban a lánc következő fogadásának kezdeti tétjéhez.

Ami a nyereményt illeti, minél több kimenetel egy sorozatban nyereményt hoz, annál nagyobb a lánc esélye. Ez azonban nem szorozódik meg, mint a multi esetében. Az 1xBet lánc számítása más séma szerint történik, ahogyan azt a következő részben leírtuk.

Hogyan számítják ki az 1xBet láncot?

A definícióból érthető, hogy az 1xbet lánc egy egyszeri tétek sorozatát foglalja magában. A nyereményeket azonban nem olyan egyszerűen számoljuk, mint ahogyan azt a kifejezésben kifejezzük: ha elveszítesz egy fogadást, akkor az összes fogadást elveszíted. A láncok esetében egészen más módszertant alkalmaznak. Ez vonatkozik az esélyek kiszámítására is.

Adunk egy példát arra, hogyan kell kiszámítani a nyereményeket és az oddsokat egy 1xfogadás-láncban. Tehát van egy fogadás, amely 5 eseményből áll. A fogadás kezdeti mérete 100 rubel*. Minden eseményt labdarúgó-mérkőzésekre helyezünk el.

Как делать ставки 1хБет

Az összes mérkőzés befejezése után a következő eredményt kapjuk:

 • Az első esemény, 2,0-s oddsszal játszott. A játékos 100 * 2,0 = 200 rubel* nyereményt kapott.
 • A második esemény sikertelen volt. a 200 rubel* bankból levonásra kerül 100 rubel* (kezdeti tét összege). A játékosnak 100 rubel* marad.
 • A harmadik eseményt lejátsszák. A 2,3-as oddsú mérkőzés 100*2,3 = 230 rubelt* hozott a játékosnak.
 • A negyedik esemény (1,5-es odds) szintén nyert. A felhasználó 230 + (100 * 1,5) = 380 rubelt* kap.
 • Az utolsó esemény vesztett. A játékos bankja 100 rubellel* csökkent, és 260 rubelt* tesz ki.

A fogadó végeredménye 280 rubel*. Így az 1xfogadási láncban a végső nyereményszorzó 2,8. Annak ellenére, hogy a fogadási sorozatban 2 eseményt elvesztett, a fogadónak sikerült egy kis nyereséget elérnie. Ez azonban sokkal kisebb, mint az expressz fogadások esetében.

*Vagy ennek az összegnek az ellenértéke más pénznemben.

Melyek az 1xBet lánc legfontosabb jellemzői?

Annak ellenére, hogy az 1xbet láncok nem bonyolult fogadási típusok, a kezdőknek figyelniük kell az ilyen kombinációk kialakításának sajátosságaira. Ehhez meg kell ismerkednie a láncok legfontosabb jellemzőivel:

 • A sorrendben szereplő eseményeket a szerző által meghatározottak szerint számítják ki. Itt nincs automatikusan meghatározott kronológia.
 • Lehetőség van mérkőzés előtti és élő mérkőzésekre fogadásokat kötni. A piacokra vonatkozóan nincsenek korlátozások.
 • Az 1xBet láncban a következő fogadás összege nem lehet magasabb, mint az első fogadásé.
 • Ha kevesebb pénz marad a bankban, mint az első fogadás összege, akkor a teljes egyenleg elvételre kerül.
 • Egy esemény elvesztése megegyezik az első tét összegével.
 • A bank a sorozatban minden mérkőzés után kiszámításra kerül.
 • A láncban lévő esélyek nem kerülnek megszorzásra.

Цепочка 1хБет

Így az 1xbet lánctét esetén az események megfelelő kiválasztásával a játékosnak elég jó esélye van a nyereségre. Bár ez megint csak nem lesz olyan nagy, mint az expressz fogadások esetében. Innentől kezdve kiemelhetjük a bukmékeri láncok legfontosabb előnyeit és hátrányait:

A lánc előnyei A lánc hátrányai
Nehéz elveszíteni a teljes pot – tétet Az esélyek nem szorozódnak, a nyeremények kisebbek
Könnyű kombinációt készíteni Ha az első eseményt nem jól választják meg, az egész sorozat veszít
Lehetőség van a végső esélyek növelésére

Ahogy a táblázatból is látható, a láncok az 1xBetnél egy egyszerű és meglehetősen érdekes fogadási forma, amelyet a kezdőknek is érdemes kipróbálni.

Hogyan lehet láncot elhelyezni az 1xBetnél?

Ahhoz, hogy az 1xBetnél láncot helyezhessen el, a játékosnak először ki kell választania a mérkőzéseket a “Line” vagy az “Live” szekciókból. Ahogy fentebb írtuk, a bukméker nem szab korlátozásokat a piacokra. Miután a felhasználó döntött a kívánt kimenetelről és rákattintott az esélyekre, a fogadás átkerül a fogadószelvényre. A szelvényen lévő két fogadásból a játékosnak lehetősége van sorozatot alkotni. Ehhez az összes esemény alatti legördülő listában keresse meg a “Lánc” fogadási típust. A pénz befizetése után a fogadás megjelenik a “Fogadási előzmények” menüpontban. A játékosnak már csak az eredményre kell várnia.

Releváns hírek