Intro

Mi az a szerencsekerék az 1xBetnél?

Колесо фортуны 1хБет
Az oldalon történő regisztráció után a játékosok teljes hozzáférést kapnak a “PROMO” részhez. Itt a felhasználók tucatnyi promóciót és különböző típusú 1xBet bónuszokat találnak. Ezek közül az 1xBet szerencsekereke nagyon népszerű. A promócióban való részvétel lehetővé teszi a fogadók számára, hogy pontokat és értékes ajándékokat kapjanak. Ugyanakkor a kerék megpörgetésének költségei meglehetősen demokratikusak.

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Mi az 1xBet szerencsekerék promóciója?

A Szerencsekerék (Lucky Wheel) az 1xbetnél egy állandóan működő promóciós ajánlat . Ahogy a névből is érthető, a játékosoknak egyfajta rulettet kínálnak, ahol különleges pontok és értékes ajándékok nyereményekként érhetők el. A promóciós kerék oldala a PROMO – Bónuszjátékok – Szerencsejátékok menüpont alatt érhető el. A kerék egy pörgetése 50 rubelbe vagy ennek az összegnek az ellenértékébe kerül más valutában. Ezen kívül a fogadóknak lehetőségük van ingyenes pörgetéseket kapni. Más promóciókban való részvétellel a játékos elnyerheti az 1xBet szerencsekerék freespinjeit. A promóciós kódok bemutató oldalán a befizetésekért és szerencsés fogadásokért kapott bónuszpontokat is be lehet váltani a Lucky Wheel ingyenes pörgetéseire. Ily módon a játékos növelheti bevételét az 1xBet weboldalán történő aktív fogadásért 1хБет - колесо фортуны

Hol található a szerencsekerék az 1xBetnél?

Annak ellenére, hogy az 1xbet szerencsekerék promóciója minden újonnan érkezett játékos számára elérhető, nem mindenki van tisztában a létezésével. A platform fejlesztői a “Bónusz játékok” részben “tolták” az ajánlatot. Bár a tapasztalatok szerint az újonnan érkezők inkább a promóciók és a bónuszok oldalára mennek, megkerülve a Bónusz játékok oldalt. Ezért nem meglepő, hogy a fórumokon népszerű témák vannak, amelyek a “Hol van a szerencsekerék az 1xbetben?” kérdésre válaszolnak Ahogy fentebb említettük, a bónuszpontokkal és értékes nyereményekkel rendelkező rulett megtalálásához a “PROMO” oldalra kell mennie. Ezután látogasson el a “Bónuszjátékok” részbe, és keresse meg a “Szerencse” oldalt. Ezen megtalálja a játékot a szabályok rövid leírásával együtt.

Milyen nyeremények állnak rendelkezésre a szerencsekerék résztvevői számára az 1xbetben?

A promócióban való részvételhez a játékosoknak 50 rubel (vagy azzal egyenértékű összeg) saját pénzeszközt kell fizetniük, vagy ingyenes pörgetéseket kell használniuk. Az utóbbiakat a promóciós kód bemutató részen keresztül lehet megszerezni, a felhalmozott pontokat freespinsre cserélve. Az 1xBet bónuszprogram működéséről külön cikkben írtunk. A rulettet pörgető felhasználók ilyen nyereményeket nyerhetnek:

  • 25, 50, 100, 500, 1000, 3000, 5000, 10000, 100 000, 250 000, 500 000 és 100 000 bónuszpont.
  • Telefon, tablet vagy laptop (minden Apple készülék).
  • Egyéb értékes nyeremények, amelyek időről időre megjelenhetnek.

Ezen kívül az 1xbet szerencsekerekén vannak olyan szektorok, amelyek pörgetésenként 0 pontot hoznak a felhasználónak. Ezért a veszteségek is lehetségesek, akárcsak a nyeremények Колесо фортуны в 1хБет

Hogyan lehet nyerni a szerencsekeréken az 1xbetnél?

A neten különböző csalóktól származó ajánlatokat találhat, akik hajlandóak megosztani egy nyerési sémát az 1xbet szerencsekeréken. Szeretnénk azonban csalódást okozni az olvasóknak: ebben a rulettben nincs nyerési séma. Az egész stratégia alapja az ingyenes pörgetés kifizetése/megkapása és a “Pörgetés” gomb megnyomása. Ezután a bukméker szerint a rendszer véletlenszerűen választja ki a nyereményt. A játék működésében azonban van egy algoritmus, amely a bukméker 1xBet kezében működik. Ezért a nagy mennyiségű bónuszpontok vagy kütyük formájában megjelenő díjak nem esnek ki gyakran. Bármelyik rulett játék tapasztalatai szerint érdemes néhány pörgetést végezni, és megnézni, mit ad a rendszer a játékosnak. Ha az 1xBet szerencsekerékében több mint 500 bónuszpontot sikerül nyernie, akkor a következő pörgetéseken általában nulla vagy 25 bónuszpontot nyer. Ebben az esetben érdemes várni egy kicsit, és újra megpróbálni a fogadást. Ugyanígy kell eljárni akkor is, ha az első 3-5 fogadás után nem lehet érdekes nyereményt elérni. Így a legjobb séma a szerencsekerékben való nyeréshez az 1xbetnél a nyugalom. Jobb, ha időközönként néhány pörgetést végez, mintha egyszerre az egész költségvetést elszórná.

Releváns hírek