Intro

Mi az az 1xBet promóciós kód és hogyan használhatom?

Что такое промокод 1xBet
A sportfogadásban első lépéseket tevő újoncok igyekeznek olyan bukmékert választani, aki már a kezdetektől fogva a legjobb feltételeket kínálja számukra. az 1xBet rengeteg pozitív visszajelzést kapott a játékosoktól, köszönhetően a tisztességes regisztrációs bónuszának. És figyelembe véve azt a tényt, hogy ez növelhető az 1xbet promóciós kód használatával, az iroda biztosan érdekli az új fogadókat. Hogy mit jelent egy promóciós kód, hogyan lehet hozzájutni, hol kell beírni és hol lehet használni, arról ebben az anyagban lesz szó

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Mit jelent egy 1xBet promóciós kód?

Honlapunk egyik cikkében már megírtuk, hogy mi az 1xbet promóciós kód. A játékosoknak azonban nagyon sok kérdésük van azzal kapcsolatban, hogy extra jutalmakat kapnak a bukmékertől. Ezért úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük az összes kérdést azzal kapcsolatban, hogyan kell használni egy 1xBet promóciós kódot. Az információk egy része megtalálható a fent említett anyagban, a többi pedig ebben a cikkben.

Kezdjük az alapoktól – a promóciós kód definíciója a fogadásban. A sportfogadásban a promóciós kód egy számokból és betűkből álló sorozat, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy extra jutalmat kapjon a bukmékerirodától. A kódot a fiók létrehozásakor, a promócióban való részvételkor vagy a fogadás elhelyezésekor kell beírni a mezőbe. Így egy promóciós kód extra készpénz, ingyenes fogadás, magasabb nyereményszorzó stb. formájában ad bónuszokat a játékosnak.

Most, hogy már tudja, mi az 1xbet promóciós kód és mit ad, ki kell találnia, hol szerezheti meg és hogyan használhatja fel.

Hol kaphatok 1xBet promóciós kódot?

A bukmékeriroda 1xbet különböző marketingeszközöket használ az új felhasználók vonzására és a márka népszerűsítésére. Azok a játékosok, akik a cég szolgáltatásait használják, partnerei lehetnek. Ők azok, akik speciális promóciós kódokkal rendelkeznek, amelyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy több pénzt kapjanak az első befizetéshez.

A speciális kódok megtalálásához meg kell látogatnia a partneroldalakat, például menjen a bukmékeri felülvizsgálatunkhoz 1xbet. Mi is hivatalos képviselői vagyunk a bukmékernek, és olvasóinknak kódot biztosítunk az újoncok számára. A STAVKAWIN promóciós kódot a regisztráció során kell használni, hogy akár 30 $-t kapjon a bónusz számlájára (vagy ennek megfelelő összeget helyi pénznemben).

Ily módon már van egy tényleges 1xbet promóciós kódod, amelyet nyugodtan használhatsz a bukméker weboldalán.

Промокод 1хБет (1xBet)

Hogyan használhatom az 1xBet promóciós kódot?

A bukmékeriroda feltételei szerint csak az új játékosok használhatják az 1xBet promóciós kódot. Ha egy felhasználónak korábban volt profilja a szerencsejáték portálon, majd törölte azt, a promóciós kód nem ad bónuszt az újbóli regisztrációkor. Ezenkívül azok az új játékosok, akik elfelejtik használni az 1xBet promóciós kódot, nem fognak tudni fokozott üdvözlő bónuszt igényelni.

Ezért, ha még nincs profilja az iroda oldalán, javasoljuk, hogy kövesse ezeket a lépéseket, hogy extra jutalmat kapjon:

  1. Másolja ki a STAVKAWIN kódot a weboldalunkról, és kattintson az 1xBet regisztrációs gombra.
  2. Válassza ki a felkínált regisztrációs módszerek egyikét. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a promóciós kód mező elérhető. Korábban írtunk arról, hogyan kell kitölteni az 1xBet regisztrációs űrlapot.
  3. Írja be a STAVKAWIN kódot a speciális mezőbe.
  4. Fejezze be a regisztrációs eljárást a bukméker weboldalán.

Ha minden lépést helyesen követnek, a játékos 130 dollár vagy annak megfelelő helyi pénznem feletti befizetés esetén extra pénzt kap.

Hogyan hozhatok létre 1xbet promóciós kódot?

Az előző részben említett üdvözlő bónuszon kívül az 1xbet lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy további promóciós kódokat kapjanak. Ezeket szerencsejátékokhoz (freespins), valamint sport- és kiber sportfogadáshoz (freebet) lehet felhasználni. Minden ajánlat megtalálható a “Promo” – “Promo kódok bemutatója” menüpont alatt.

Az 1xbet promóciós kód létrehozásához a fogadónak elegendő számú pontot kell összegyűjtenie. A promóciós kódra beváltható pontok minimális száma 50. Ez lehet például egy promóciós kód egy legalább 1,8-as szorzójú kosárlabda ingyenes fogadásra, vagy egy pörgetés a Lucky Wheelben. A “promóciós kódok kirakata” oldalon több mint 30 ajánlat érhető el.

Az 1xBet promóciós kódok létrehozásához szükséges pontok megszerzéséről egy külön cikkben fogunk beszélni.

Hogyan ellenőrizhetek egy promóciós kódot az 1xBet-en?

Érdemes ezt a kérdést két részre osztani. A bukméker a játékosoknak feliratkozási bónuszt kínál, és a partnerek egy további promóciós kódot kínálnak az első befizetés összegének növelésére. Nincs mód egy ilyen promóciós kód ellenőrzésére. Még ha a fiók létrehozásakor be is írja a “Promóciós kód (ha van)” mezőbe, akkor sem jelenik meg, hogy aktív-e vagy sem. Csak akkor tudhatod meg, hogy a kód aktív-e, ha befizetsz: Ha legalább 130 dollárt fizettél be, akkor is 130 dollárt kapsz a bónuszszámládra, akkor a kód érvényes volt.

Проверить промокод 1хБет

Ha a fogadó a pontjai felhasználásával létrehozott egy 1xbet promóciós kódot, vagy az irodától kapott bónuszt, akkor a Promo részleg – Promo kódok bemutatója menüpontba kell mennie. Ezután kattintson a Promo kód ellenőrzése gombra, és írja be a bónuszt a sorba. Itt a játékos információt kaphat a promóciós kódról, valamint megtekintheti a kódjainak előzményeit.

További kérdések a “Mi az 1xBet promóciós kód?

📥 Hová kell beírni az 1xBet promóciós kódot?

Ahhoz, hogy extra jutalmakat kapjon a bukmékertől, a regisztráció során adja meg az 1xbet promóciós kódot. A fiók létrehozására javasolt opciókban (kivéve a közösségi hálózatok és az üzenetküldők esetében) van egy mező “Promóciós kód (ha elérhető)”. Itt a játékosnak be kell írnia a rendelkezésre álló 1xbet promóciós kódot.

✅ Hogyan tudom aktiválni az 1xBet promóciós kódot?

A játékosnak nem kell aktiválnia egy promóciós kódot az 1xbet-nél ráadásul. Elég, ha a regisztráció során a megfelelő kódot beírja a megfelelő mezőbe. A számlanyitási eljárást is be kell fejeznie és aktiválnia kell.

Hogyan adhatok meg egy promóciós kódot az 1xBet-ben a telefonomon?

Az 1xbet promóciós kód használatának folyamata, miközben fiókot hoz létre az oldalon a telefonjáról, nem különbözik az asztali verziótól. A mobilalkalmazásból történő regisztráció lehetősége eltérő lesz. Van azonban egy mező a speciális kód megadására is.

➡️ Hogyan fogadhatok 1xBet promóciós kóddal?

Miután egy játékos létrehozott egy 1xbet promóciós kódot egy sporteseményhez a “Promo kód vitrinben”, azt felhasználhatja a fogadás megtételekor. Ehhez válassza ki azt az eseményt, amelyre a bónuszkódot létrehozta. Ezután a fogadás megtételekor a “Promo kód” mezőbe kell beírni a betűk és számok kombinációját. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tét összegét tartalmazó mezőnek üresnek kell lennie. Ellenkező esetben az 1xBet fogadóiroda úgy dönt, hogy az ingyenes fogadás aktiválása helyett levonja a pénzt.

Releváns hírek