Intro

Mi az az antiexpressz az 1xBet-ben?

Антиэкспресс 1хБет
Ma az 1xBet fogadóiroda a sportfogadási piac egyik zászlóshajója. A vállalat termékosztálya nemcsak a portál fejlesztéséért felelős, technológiai szempontból, hanem hozzájárul a felhasználók számára új szolgáltatások megjelenéséhez is. Példának okáért az 1xBet weboldalán már több mint 5 éve elérhetőek az antiextrák. Ezért nem meglepő, hogy sok forrásban az ilyen fogadások elválaszthatatlanul kapcsolódnak az 1xBet márkához. Ha nem ismeri ezt a fogadási típust, cikkünk hasznos lesz az Ön számára. Ebben leírjuk, hogy mik az 1xBet anti-extrák, és hogyan lehet őket használni.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Mi az az Anti-Axpress az 1xBet-ben?

Az 1xbet fogadási típusairól szóló cikkben már említettük az antiextrákat. Többek között magára a definícióra is kitértünk. Ahogy a nevéből is kiderül, ez a fogadás ellentéte a parlay-nek. Márpedig ha a parlay egy több, egymással össze nem függő eseményből álló fogadás. Akkor az 1xBetnél könnyen definiálhatjuk az Anti-Multiplexet. Ez egy olyan fogadás, amely több egymástól független kimenetelre vonatkozik, és akkor kerül megjátszásra, ha legalább egy esemény vesztes. Így az anti-Extrák fő célja, hogy olyan eseményekre tegyen fogadást, amelyek vesztesnek vannak beállítva. Ez az a pont, ahol a kezdőknek rengeteg kérdésük van, például: “Miért érdemes veszteségre fogadni?” Tény, hogy az outsiderekre történő kombinációkkal a fogadók gyakrabban nyerhetnek. Ez a legfőbb előnye ennek a fogadási típusnak. A hagyományos kombinációs fogadásokkal ellentétben azonban az 1xBet antikicker fogadásoknak van néhány hátránya:

  • Alacsony nyereményszorzók. Mivel a játékosok egyértelmű underdogokra fogadhatnak, a nyerési esélyek sokkal magasabbak lesznek, mint az expresszeknél. A kockázatok minimalizálása és a nyereség elérése érdekében a bukméker alacsony oddsokat kínál az 1xBetnél minden antikvitásnál
  • Magas árrés. Az antiextrák kiszámítása után a játékos egy kis nyereséget keres. A bukméker jutaléka sokkal magasabb, mint más fogadási típusoknál, és be van ágyazva az alacsony oddsokba.
  • Nem minden mérkőzésre elérhető. Egy érdekes eseményt látva a felhasználó csalódott lehet az 1xBet anti-extrák fogadási lehetőségének hiánya miatt. Az ilyen fogadás elérhetőségéről csak az eredmény fogadószelvényhez való hozzáadása után lehet értesülni.

Számos hátránya ellenére az anti-kickerek meglehetősen népszerűek a felhasználók körében.

Hol találom az 1xBetnél az antifogadási oddsokat?

Ahhoz, hogy az 1xBet-nél megtalálja az anti-extrákat, a játékosnak a “Line” vagy “Live” részlegre kell mennie. Az oldalon kettőnél több eseményt kell kiválasztania, és hozzáadni a fogadószelvényhez. A fogadási típus kiválasztását tartalmazó ablakban láthatja, hogy az anti-extra elérhető-e. Mint korábban említettük, ez a fajta kombinált fogadás nem minden sporteseménynél érhető el. Ezt csak akkor tudhatja meg, ha már hozzáadta a fogadást a fogadószelvényhez. Az 1xBetnél nincs más módja az anti-Axpress fogadás elhelyezésének. A többi fogadási típus a sportesemény oldalán érhető el, a kombinált fogadások kivételével Антиэкспресс в 1хБет

Milyen jellemzői vannak az 1xbet antifogadási fogadások elhelyezésének?

Azok a felhasználók, akik korábban még nem kötöttek kombinált fogadásokat, az antifogadási oddsokkal kezdhetik meg az útjukat. A kis nyeremények ellenére nagyon könnyen kialakíthatóak. Erről az előző részben írtunk. Bár az 1xbet antifogadási oddsok felhelyezése meglehetősen egyszerű, kérjük, figyeljen a jellemzőikre:

  • Legalább 2 eredményt kell tartalmazniuk.
  • A fogadás megnyeréséhez legalább egy kimenetelnek el kell vesznie.
  • A maximális nyereményt a bukméker korlátozhatja (1xBet limitek által meghatározott).
  • Az anti-extrák nem minden fogadásnál érhetők el.

Az 1xbetnél az antifogadás elhelyezéséhez nincsenek más fontos funkciók. A magunk részéről azt javasoljuk, hogy minél több eseményt adjunk hozzá a kombinációhoz. Ez jelentősen megnöveli a nyerési esélyeket.

Releváns hírek