Intro

Mi az az előleg az 1xBetnél és hogyan használhatom fel?

Аванс в 1хBet
Nem ritka a játékosoknál az a helyzet, hogy egy érdekes eseményre tettek fogadást. Ezt követően egy másik csábító ajánlat (magas odds a kimenetelre) jelenik meg a weboldalon, de nincs elérhető készpénz. Ebben az esetben vagy fel kell töltenie az 1xBet számláját, vagy ki kell használnia az 1xBet készpénzelőlegét. Hogy mi az az előleg, hogyan lehet hozzájutni, használni és beváltani, arról az új cikkben lesz szó.

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Mi az 1xBet készpénzelőleg?

A bukmékeriroda további kiváltságokat kínál a hűséges felhasználóknak. Ezek a nyeremények és az olyan szolgáltatások magasabb limitjeiben fejeződnek ki, mint például az 1xBet fogadási megbízott. Erről a fogadási típusról külön cikkben írtunk, amelyet javasoljuk, hogy olvassa el. Ebben információkat találhat, többek között az 1xBet fogadási előlegről. az 1xBet fogadási előleg alatt olyan pénzt kell érteni, amelyet a bukméker kölcsönöz. Ezeket bizonyos feltételek mellett fogadások elhelyezésére lehet felhasználni. Így a felhasználónak egy további eszköz áll rendelkezésére, amellyel gyorsan elhelyezhet egy ingyenes fogadást, és megkaphatja a nyereményt.

Hogyan kaphatok előleget az 1xBetnél?

Amint azt korábban említettük, az 1xBet előleg nem minden felhasználó számára elérhető. Azok a játékosok, akik legalább 10 fogadást kötöttek az oldalon, előleghez juthatnak. Ezen kritériumon kívül van még egy fontos feltétel: legalább egy el nem váltott fogadás kötelező jelenléte. Ez a bukméker “garanciája” arra, hogy a fogadó visszakapja a pénzét, ha a fogadás nem jön be. Ahhoz, hogy előleget kapjon az 1xBetnél, pénzt kell befizetnie a számlájára és fogadást kell kötnie. Ha a saját pénzeszközei nem állnak rendelkezésre vagy nem elegendőek, akkor egy másik eseményt is hozzáadhat a fogadószelvényhez, és megnézheti a bukméker ajánlatát. Ha a felhasználónak kölcsönadták az összeget, az a “Rendelkezésre álló előleg” sorban jelenik meg. Ellenkező esetben a játékosnak marad a bukméker szolgáltatásainak aktívabb használata. Az 1xBet-nél nincs más módja az előleg igénybevételének.

Hogyan számítják ki az előleget az 1xBetnél?

Miután a játékosok megtudják, hogy az 1xBet-nél lehetőség van előleg igénybevételére, kíváncsiak a rendelkezésre álló tétösszegre. A bukmékeriroda nem hozza nyilvánosságra a pontos algoritmust, amellyel az 1xBet előleget kiszámítják. A tapasztalt fogadók azonban tisztában vannak ezzel az információval:

  • A ki nem egyenlített fogadások összege befolyásolja az előleg összegét. Minél több van belőlük, annál magasabb az előleg fogadási összege.
  • Az előleg összege nem haladja meg a fogadásokon elért lehetséges nyereményének 50%-át.

1хБет - Доверительная ставка Mondjunk egy gyors példát. Tegyük fel, hogy egy játékosnak 100$* van az egyenlegén. Két fogadást tett meg:

  • $40* 1,5-es odds mellett. A potenciális nyeremény 60 $*.
  • $60* 2-es odds mellett. A lehetséges nyeremény $80*.

A játékos így akár 140 dollárnyi fogadási nyereséget is szerezhet. Ebben az esetben az előleg összege nem haladja meg a 70 $*-ot. Bár személyes tapasztalatok alapján ez kevesebb, 30-40 $* körül lesz. *Vagy ennek az összegnek az ellenértéke más pénznemben

Hogyan lehet használni az 1xbet előleget?

Az 1xbet előleg használatának teljes folyamata a következő:

  1. A sporteseményt a mérkőzés előtt vagy a játékban kell kiválasztani. A mérkőzésnek 48 órán belül meg kell történnie.
  2. Adja hozzá az eredményt a fogadáshoz, és ellenőrizze a rendelkezésre álló előzetes tét nagyságát.
  3. A befizetés egészének vagy egy részének bizalmi fogadásként történő elhelyezése.

Amennyiben a teljes előleget nem használták fel, az egy másik bizalmi fogadás elhelyezésére alkalmazható. A bukméker nem korlátozza a fogadót az előleggel elhelyezhető fogadások számában. A lényeg az, hogy az 1xBet-ben egy előleg áll rendelkezésre erre a célra.

Hogyan fizethetek vissza egy előleget az 1xBetnél?

Miután egy játékos előleget használt az 1xBetnél, felmerül a kérdés, hogy hogyan kell visszafizetni a tartozást. Ehhez a játékosnak nem kell semmit sem tennie. A bukméker automatikusan megterheli a pénzt az alábbi séma szerint:

  • Ha a fogadási művelet sikeres, a felhasználó megkapja a nyereményt a befizetés kivételével.
  • Ha a fogadási művelet elveszett, a fogadási előleg az 1xBetnél a játékos által elhelyezett tét(ek)ből kerül visszafizetésre.
  • Ha a saját fogadások elvesznek, a tartozás levonásra kerül a játékos számlájáról. Így a felhasználó nem lesz megterhelve a következő befizetésekhez szükséges pénzeszközökkel. Ez azonban befolyásolhatja az előleg összegét a jövőben.

Доверительная ставка 1хБет A bukmékeriroda nem számít fel a játékosnak semmilyen további díjat az előleg 1xBet-ben történő felhasználásáért. Ezért ez a szolgáltatás nagy érdeklődésre tarthat számot a fogadók számára.

További kérdések az 1xBet készpénzelőleggel kapcsolatban

💵 Mit jelent az előleg az 1xBet-ben?

Az előleg az 1xbetnél olyan pénzeszközöket jelent, amelyeket a bukméker kölcsönöz a felhasználónak. A vállalat nem számít fel díjat ezért a szolgáltatásért. Azonban nem minden fogadó veheti igénybe az előleget. A bónusz megszerzésének részleteiről bővebben a cikkben olvashat.

💸 Hogyan működik az 1xBet készpénzelőleg?

Ha egy játékosnak kintlévőségei vannak, a bukméker 1xBet kölcsönadhat neki ingyenes pénzt. Ezeket felhasználhatja egy bizalmi fogadás megtételére. Hogy mekkora előleget biztosít a bukméker és hogyan számolják ki, azt a cikk tartalmazza.

✅ Hogyan vehetek fel előleget az 1xbetnél?

Ahhoz, hogy előleget vegyen fel az 1xBet-en, több mint 10 fogadást kell elhelyeznie a fogadási oldalon. Ezt követően a bukméker minden egyes be nem váltott fogadás után előleget számol a fogadónak. A játékos ezt felhasználhatja a bizalmi fogadások elhelyezésére. A jóváírás felhasználásával elhelyezett fogadások száma korlátlan.

🎰 Hogyan lehet előre fogadni az 1xBetnél?

Ahhoz, hogy a játékos előre fogadhasson, először a saját pénzére kell fogadnia. Ezt követően kiválaszthat egy másik érdekes eseményt, és az eredményt hozzáadhatja a fogadószelvényhez. A fogadási paramétereket tartalmazó ablakban van egy “Elérhető előleg” sor. Ha a bukméker ilyen szolgáltatást nyújt a felhasználónak, az összeg nulla fölött lesz. Ilyen esetben a játékos az 1xBetnél előre fogadhat: adja meg a fogadáshoz rendelkezésre álló összeget, és tegye meg azt. Ezt követően egy bizalmi fogadás kerül kialakításra.

Releváns hírek