Intro

Miért nem működik az 1xBet alkalmazás?

Почему не работает приложение 1xBet
A bukméker 1xBet a felhasználói igényekre reagálva több alkalmazást is elindított számítógépekre és mobileszközökre. Azt már elmondtuk, hogy honnan és hogyan töltheti le az 1xbet fogadási alkalmazást. Néhány játékos azonban problémákat tapasztalhat, amikor az alkalmazás nem működik, vagy valamilyen oknál fogva nem indul el. Nézzük meg tehát ebben a cikkben a lehetséges megoldásokat és hibaelhárítást

Logo 1xbet
100%-os bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Miért nem működik az 1xBet alkalmazás?

A szerencsejáték fórumokon a fogadók gyakran tesznek fel kérdéseket a bukmékeri alkalmazás helyes működésével kapcsolatban. Összegyűjtöttük az összes információt a témában, és megpróbáljuk leírni az okokat, hogy miért nem működik az 1xBet app.

Az 1xBet alkalmazás nem működő verziójának letöltése

A bukméker folyamatosan frissíti termékeit: 1xWin szoftver, Android és iOS alkalmazások. Ezért a korábban kiadott termékek verziói elavulttá válnak, és előfordulhat, hogy nem működnek megfelelően. Emellett a játékosok gyakran nem hivatalos forrásokból töltik le a szoftvereket (ezt nem javasoljuk), ahol elavult verzió kerül fel. Ezért előfordulhat, hogy az 1xBet alkalmazás nem működik az Ön számítógépén vagy okostelefonján. Ha a szoftvert a hivatalos 1xBet weboldalról töltötték le, akkor magára a telepítőfájlra kell figyelni. Lehet, hogy sérült. Ha ez a helyzet, akkor töltse le újra a szoftvert az eszközére, és telepítse azt.

Az Ön eszköze nem támogatja az 1xBet alkalmazást

Ahhoz, hogy a bukméker mobilalkalmazását telepíthesse okostelefonjára, annak meg kell felelnie a minimális követelményeknek:

  • Android: 50-60 MB szabad hely az okostelefonon és legalább 4.1-es Android verzió.
  • iOS: 108 MB szabad hely az iPhone memóriájában és iOS operációs rendszer 9.3-as vagy magasabb verziója.

az 1xWin alkalmazás az XP-től kezdődően támogatott Windows operációs rendszereken. Legfeljebb 200 MB szabad tárhelyre van szüksége. Egyéb követelmények nincsenek. Ha a fogadási szoftver nem települ, az a vírusirtó miatt lehet. Próbálja meg kikapcsolni.

Problémák az 1xBet internetkapcsolatával kapcsolatban

Ha egy fogadónak problémái vannak az alkalmazással az okostelefonján vagy a számítógépén, érdemes ellenőrizni az internetkapcsolatot. Rendszerint az alkalmazásnak magától ki kell jelenítenie egy értesítést arról, hogy nincs kapcsolat. Jobb azonban meggyőződni arról, hogy működik-e az internetkapcsolat. A kapcsolat megszakadásának másik oka lehet, hogy a helyi internetszolgáltatók blokkolják a bukmékert. Ebben az esetben előfordulhat, hogy az 1xBet alkalmazás nem működik – a szerencsejáték szerverről érkező forgalom blokkolva lesz. Természetesen a fejlesztők a fogadási szoftvert VPN-nel jutalmazták. De ez nem mindig működik megfelelően Вход в мобильную версию 1xBet

1xbet alkalmazás frissítések

A bukmékeriroda 1xbet rendszeresen frissíti az összes fogadási alkalmazást. Ezért előfordulhat, hogy a következő frissítés kézhezvétele után az 1xbet alkalmazás nem nyílik meg. Ezt a problémát sok játékos javítja a fórumokon. Ebben az esetben érdemes eltávolítani és újratelepíteni a szoftvert. Ha ez nem segít, írjon a támogatásnak, és kérjen egy működő fogadási alkalmazás korábbi verziójának linkjét. Nem javasoljuk a szoftverek letöltését más oldalakról, mivel azok rosszindulatú kódot tartalmazhatnak.

Problémák az eszközével: telefonja vagy számítógépe

Előfordul, hogy az 1xBet alkalmazás magával a fogadási eszközzel kapcsolatos probléma miatt nem működik. Az operációs rendszerről (egy újabb frissítés után) vagy más programokról van szó, amelyek blokkolják a fogadási szoftvert. Ebben az esetben vissza kell állítani a rendszer egy korábbi verziójára/eltávolítani a szoftvert, vagy meg kell várni a következő 1xBet alkalmazásfrissítést. Ha a fent leírt megoldások nem segítenek, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a fogadóiroda ügyfélszolgálatával. Ők esetleg tudnak alternatív megoldást javasolni a felhasználóknak.

Releváns hírek