Intro

Miért nem tudok pénzt felvenni az 1xBetről?

Способы оплаты 1хБет
A bukmékeriroda Az 1xBet kényelmes szolgáltatást nyújt a fogadóknak, hogy a szerencsejáték számlájukról pénzt vehessenek ki a személyes számlájukra. Az elérhető fizetési módok száma a lakóhely szerinti országtól függ, és gyakran meghaladja a 30 szolgáltatást. Egy korábbi cikkünkben írtunk arról, hogy mik ezek, és hogyan lehet pénzt felvenni az 1xBet-től. Ez azt jelenti, hogy nem mindig sikeres a pénzátutalási kérelem. Ha nem tud pénzt kivenni az 1xBetből, akkor javasoljuk, hogy olvassa el az anyagot.

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Nem tudok pénzt felvenni az 1xBet-től: mit tehetek?

Sajnos, miután egy felhasználó felhalmozott egy bizonyos összeget a játékszámláján, és készen áll a pénzkivételre, ez a művelet nem mindig sikeres. Nem meglepő, hogy a fogadók gyakran keresik az interneten a választ a kérdésre: “Nem tudok pénzt kivenni az 1xbetből, mit tegyek?” Először is meg kell érteni ennek a problémának az okát. Azonosítottunk 8 okot, amiért egy játékos nem tud pénzt kivenni az oldalról. Ezeket részletesen ismertetjük a következő részben, így nem térünk ki rájuk.

Ha egy játékos nem tud pénzt felvenni az 1xBet-ről, érdemes megvizsgálni a profiljának ellenőrzését, a kifizetési feltételeknek való megfelelést (ellenőrizze a szolgáltatási támogatást, a pénzátutalás minimális küszöbértékeit) és a profilra vonatkozó korlátozásokat. Az utóbbi esetben kapcsolatba kell lépnie a támogatási csapattal. Az üzemeltetővel is felveheti a kapcsolatot, mielőtt maga keresné a kifizetés blokkolásának okát. A bukméker szakemberei éjjel-nappal dolgoznak, és szívesen segítenek megtalálni és megoldani a problémát.

Miért nem tudok pénzt felvenni az 1xBetről?

A játékosok a fiók létrehozásakor automatikusan elfogadják az 1xbet fogadóiroda szolgáltatási feltételeit. Azonban kevesen olvassák el a bukméker honlapján közzétett szabályokat. Ezért a tranzakciókkal kapcsolatos problémák előfordulása bajba sodorja a fogadókat. Bár minden olyan eset, amely a kifizetés megtagadásának okaként szolgálhat, a dokumentumban le van írva.

A fő hibák, amelyeken keresztül nem lehet pénzt kivenni az 1xbetből, a következők:

 • Ellenőrizetlen profil. Az 1xBet-nél történő regisztrációról szóló cikkünkben írtunk arról, hogy teljes személyazonossági ellenőrzésen kell átesnie. A szerencsejáték közösség általánosan elfogadott szabályai szerint a játékosoknak nagykorúnak kell lenniük. A bukméker egyéb információkat is ellenőriz a felhasználókról, hogy szolgáltatásait biztosítani tudja. Ezért egy telefonszám és az egyik dokumentum (útlevél, útlevél, vezetői engedély) ellenőrzéséhez szükséges.
 • Meg nem játszott betét/betétrészlet. A befizetett pénzt a játékosoknak az oldalon kell felhasználniuk. Ehhez elég, ha 1,10-nél nagyobb szorzóval rendelkező sport/cyber fogadásokon helyeznek el pénzt, vagy bármelyik játékkal játszanak. A befizetett pénzösszeg, miután nyert, kifizethető.
 • Nem játszott bónusz pénzeszközök. A helyzet hasonló az előző problémához. Ahhoz, hogy a bónuszpénzek a főszámlára kerüljenek, meg kell azokat forgatni. A bónuszkivonási rendszerről részletes információt a promóciós oldalon kaphat.
 • Akifizetési limitek megsértése. Ha a felhasználó olyan összeget adott meg, amely meghaladja a kiválasztott fizetési módhoz megengedett összeget, a kifizetés nem kerül elfogadásra. Ezen kívül a bukméker 1xBet belső kifizetési limiteket is meghatározhat egy adott játékos számára. Ez a helyzet a pitiáner fogadások és szerencsejáték-csalások megelőző büntetéseként fordul elő.
 • A kifizetési feltételek megsértése egyetlen számlára vonatkozóan. A játékosok csalástól való védelme érdekében a bukmékeriroda lehetőséget biztosít arra, hogy a pénzösszegeket csak arra a számlára (fizetési szolgáltatásra) küldjék, ahonnan azok érkeztek. Ha valami történik a számlával, kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal, és igazolnia kell a problémát.
 • Ajátékos adatai nem egyeznek a weboldalon és a fizetési szolgáltatásban. Az átutalás előtt a bukméker 1xBet ellenőrzi annak a számlának az adatait, amelyre a pénzeszközöket küldik. Ha bármilyen hibát találnak a névben, vezetéknévben, számban, a kifizetést nem fogadják el. Ezért az adatokban lévő minden elírást az iroda támogatásával kell kijavítani.
 • Ajátékos számlájának zárolása. Ha a játékos rendszeresen megsértette a bukmékeriroda szabályait, a számláját befagyasztják, és a folyamatban lévő kifizetéseket törlik. Ha ilyen helyzet áll elő, a játékos nem kaphatja vissza a pénzét.
 • Technikai problémák a bukméker vagy a fizetési szolgáltatás oldalán. Nem túl gyakran, de mégis előfordulhatnak nehézségek a megadott számlára történő átutalásokkal kapcsolatban. Ebben az esetben várni kell, és egy idő után újra megpróbálni.

Ha egy játékos nem tud pénzt felvenni az 1xbet-ből, érdemes ellenőrizni a fenti problémákat. Nincs más mögöttes oka annak, hogy nem tud pénzt felvenni a portálról. A legtöbb fent leírt probléma megoldható saját maga, és ha nem, akkor forduljon az ügyfélszolgálathoz. Szeretnénk emlékeztetni, hogy ők a nap 24 órájában rendelkezésre állnak.

Вывод средств 1хБет на карту

Melyek a pénzkivonás fő szabályai az 1xBet-ről?

Az előző részben, amely azokat a helyzeteket írta le, amikor egy játékos nem tud pénzt kivenni az 1xBetből, részben érintettük az iroda felhasználóira vonatkozó alapvető szabályokat. Úgy döntöttünk azonban, hogy az egyértelműség érdekében külön blokkban emeljük ki őket.

Javasoljuk, hogy a felhasználók kövessék ezeket a szabályokat annak érdekében, hogy pénzt kapjanak a saját számlájukra:

 • Ellenőrizze személyazonosságát, és igazolja, hogy legalább 18 éves.
 • A pénzkifizetés előtt tegye meg a tétet.
 • Ne utaljon többet a beállított limitnél.
 • Használja ugyanazt a fizetési szolgáltatást a befizetéshez és a pénzfelvételhez.

A bukméker 1xbet viszont a szabályoknak megfelelően (1 perctől 7 napig) átutalja a pénzeszközöket a saját számlájára, és nem számít fel jutalékot az ilyen műveletekért.

Hogyan lehet törölni a visszavonási kérelmet 1xbet?

Miután a felhasználó kitöltötte a visszavonási kérelmet (megadva az átutalás összegét és a fizetési módot), azt a pénzügyi részlegnek nyújtják be megfontolásra. A legtöbb tranzakció automatikusan, további emberi beavatkozás nélkül történik. A mesterséges intelligencia képes felismerni a hibákat és azonosítani a szabálysértőket. Ebben az esetben a pénzt visszautalják a játékos főszámlájára, vagy befagyasztják a probléma megoldásáig.

1хБет - вывод средств

Annak ellenére, hogy a részletekben hibás kifizetések visszakerülnek, sok játékos csodálkozik: “Hogyan lehet törölni a visszavonási kérelmet 1xbet?” Bizonyos helyzetekben a felhasználók egy érdekes fogadásra bukkannak, és nem bánják, hogy visszaküldik a pénzt, hogy szerencsét próbáljanak egy új fogadáson. Ekkor a játékosoknak a következő lépéseket kell megtenniük:

 • Engedélyezze és jelentkezzen be személyes szekrényébe.
 • Lépjen be a “Számláról történő kifizetés” szakaszba.
 • Kattintson a “Kifizetési kérelmek” gombra, és keresse meg a kifizetést.
 • Ha a kifizetési kérelme “Folyamatban van”, akkor kattintson a “Törlés” gombra. 10 percen belül a pénzösszegek jóváírásra kerülnek a számláján. Ha a státusz “Carried out”, a játékosnak csak újra be kell fizetnie a számlájára.

A fogadó minden korlátozás nélkül törölheti a kifizetési kérelmét az 1xBet fogadóirodától.

Gyakran ismételt kérdések a kifizetésekkel kapcsolatban az 1xBet-től:

❌ Miért blokkolja a kifizetést az 1xBet?

Miután a felhasználó kiválasztotta a fizetési módot, megadta az összeget és a “Megerősítés” gombra kattintott, a kérés több lépcsőn megy keresztül az ellenőrzés során. Automatikusan leállítja a kifizetéseket, ha az összeg egy része nem került fel, ha gyanú merül fel a nyeremény átvételére, vagy ha az átutalási limitet túllépték. Az emberi ellenőrzés, a bukméker pénzügyi osztálya által, abban a pillanatban következik be, amikor a kifizetést az 1xBet blokkolja. Ha csalás vagy a pénz eredetének gyanúja merül fel, a pénz “befagyasztásra” kerül, amíg az ellenőrzés be nem fejeződik. A helyzetet nem lehet befolyásolni. Ezért a fogadónak csak a pénzügyi osztály döntésére kell várnia.

💵 Miért nem tudok pénzt felvenni az 1xBetről?

Legalább 8 oka van annak, hogy egy játékos nem tud pénzt felvenni az 1xbetről. A leggyakoribbak a hiányos profilazonosítás, a meg nem játszott pénzeszközök és a befizetéskor kiválasztott fizetési eszköztől eltérő fizetési eszközzel történő kifizetés. A limitekkel kapcsolatos problémák és a bukmékeriroda gyanúja is felmerülhet a pénzeszközök eredetével vagy a nyeremények átvételével kapcsolatban. A kifizetési kérelem benyújtásakor a játékos üzeneteket lát az átutalás elutasításának okával. Lehetőség van arra is, hogy tanácsért forduljon az ügyfélszolgálathoz.

📞 Mit tegyek, ha nem tudok pénzt kivenni az 1xBetből?

Bár a bukméker elsősorban egy olyan cég, amely pénzt akar keresni, az imázsával is törődik. Ezért van egy 24 órás ügyfélszolgálat a problémás helyzetek kezelésére. Ha egy játékos nem tud pénzt kivenni az 1xBet-ből, érdemes chatet írni, e-mailt küldeni, telefonálni vagy más elérhető kommunikációs módot választani a bukmékerirodával.

Releváns hírek