Intro

Miért van betiltva az 1xBet Oroszországban?

1xBet запрещена в России
Az 1xBet az egyik legnépszerűbb bukméker nemcsak a volt Szovjetunióban, hanem a világ más részein is. Ma a cég szolgáltatásait fogadók milliói veszik igénybe, és ez a szám évről évre nő. Azonban nem minden posztszovjet felhasználó fér hozzá az iroda weboldalához. Ezért ebben a cikkben úgy döntöttünk, hogy megvizsgáljuk az 1xbet oroszországi betiltásának helyzetét, és bemutatjuk a helyzetet Ukrajnában, Fehéroroszországban és Kazahsztánban.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Miért van betiltva az 1xbet számos országban?

Az “1xBet: mi ez a bukmékeriroda” című cikkben röviden megemlítettük a cég megalakulásának történetét. Sok újonc talán nem tudja, hogy a világhírű márka Oroszországból származik. De ennek ellenére ma az Orosz Föderáció területén folytatott tevékenysége tilalom alatt áll. Minden arról az engedélyről szól, amelyet a vállalat a szolgáltatásai nyújtásához használ. Az 1xBet fogadóiroda a hazai piacon az elsők között indított online fogadási weboldalt (2012). Működéséhez a Curacao eGaming szervezet által kiadott #1668/JAZ számú engedélyt használja. Mivel az engedélyt egy offshore cég adta ki, nem minden olyan állam veszi figyelembe, amelyik legalizálta a bukmékereket. Ezért van az, hogy az 1xbet egyes országokban, például Oroszországban tiltott. Itt a felhasználóknak problémái vannak az oldal elérésével. Más országokban, például Ukrajnában, Fehéroroszországban vagy Kazahsztánban a bukmékeri portál nincs blokkolva. Azonban még mindig illegálisnak számít. A nemzeti licenc megszerzése megoldhatja ezt a problémát. Ez azonban nem mindig segít az 1xBet bukmékernek, mivel további bürokratikus eljárásokat igényel, és egy csinos összeget kell fizetni a nemzeti engedélyért

1xBet разрешена в Казахстане

Az 1xBet fogadási céget betiltották Oroszországban: a blokkolás okai?

2006-ban az Orosz Föderáció elfogadta a “Szerencsejátékok állami szabályozásáról” szóló törvényt. A törvényt 2021-től kezdve többször módosították. Ezenkívül az orosz kormány és a Szövetségi Adószolgálat további határozatai is hozzáadták, amelyek megváltoztatták a játékszabályokat a piacon. Ma az online és offline szolgáltatások nyújtására vonatkozó engedély megszerzéséhez egy irodának meg kell szereznie az engedélyt:

  • Székhelye (bejegyzett cég) Oroszországban van.
  • Legyen engedélye a Szövetségi Adóhivataltól.
  • Integrálódjon az egyik TSUPIS – az interaktív fogadások átutalására szolgáló számviteli központba.
  • Távolítson el minden szerencsejátékot és kaszinót az ajánlatból.

Mivel a bukméker 1xBet az online terjeszkedésre összpontosított, és aktívan fejleszti a kaszinókkal és szerencsejátékokkal foglalkozó részeket, úgy döntöttek, hogy az összes irodát egy másik vállalathoz helyezik át. 2016-ban a teljes 1xBet üzletágat az RF-ben átadták az 1xStavka-nak, egy új bukmékernek, amely megfelel az orosz jogszabályok összes követelményének. Ha jobban megnézzük ezt a céget, akkor ez az 1xBet kistestvére. Az 1xBet és az 1xStavka közötti különbségről egy külön cikkben írtunk. Az oroszok azonban igénybe vehetik az 1xbet szolgáltatásait. Ehhez egy működő tükröt kell találnia, vagy speciális szoftvert kell telepítenie az IP-cím és a kapcsolódási pont megváltoztatásához.

Az 1xbet engedélyezett Ukrajnában, Fehéroroszországban és Kazahsztánban?

Az 1xbet játékportál felhasználói között sok ukrán, fehérorosz és kazahsztáni fogadó van. Ezt elősegíti az érdekes bukmékeri ajánlat, a weboldal orosz és nemzeti nyelvekre (kivéve a fehérorosz nyelvet) történő fordításának elérhetősége és az elég jó bónuszok. Egy másik további tényező az 1xBet weboldalának elérhetősége. A helyi szolgáltatók nem blokkolják, kivéve Fehéroroszországban, ahol 2021-ben kezdődtek problémák a hivatalos portál látogatásával. 1хБет запрещен в Беларуси Ukrajnában az 1xbet.com oldalra lépve megnyílik az egyik hivatalos tükör. Ez a forgalom diverzifikálása és a helyi internetszolgáltatók esetleges blokkolásainak megkerülése érdekében történik. Ritka esetekben a tükörre való átirányítás nem működik, és megjelenik az üzenet, hogy az 1xBet Ukrajnában blokkolva van. Ez azonban nem így van. Ezenkívül a fórumokon olvashat arról, hogy a bukméker ukrán licencet szeretne szerezni, hogy hirdetni tudjon a médiában és szponzorálni tudja a sportklubokat. De egyelőre ez csak beszéd. Fehéroroszországban az ország törvényei előírják, hogy a szerencsejáték-intézményeknek regisztrálniuk kell ahhoz, hogy online szolgáltatásokat nyújthassanak. az 1xbetnek 2021-ig nem volt problémája ezzel a kérdéssel. Mivel a bukmékerek tevékenységének a Fehérorosz Köztársaság elnökének rendeletében előírt felügyeletét megszigorították, sok cég engedélyét nem újították meg. Ezért 2021 áprilisától az 1xbet.by-hoz való hozzáférés tilos. A játékosok azonban tényleges tükrökkel vagy más eszközökkel megkerülhetik az 1xBet tilalmát Fehéroroszországban. A kazahsztáni kormány nem tiltja a külföldi bukmékeri weboldalak működését, amelyeket a “Kazah Köztársaság Kulturális és Sportminisztériumának Turisztikai Ipari Bizottsága” regisztrált. az 1xbet 2016-ban kapott engedélyeket, és 2020-ban folytatta engedélyét. Ezért a cég 1xbet.kz honlapja teljesen legális, csakúgy, mint az iroda tevékenysége Kazahsztánban.

Releváns hírek