Intro

Pénzfelvétel a 22Bet-től: módszerek és funkciók

Вывод денег 22Бет
A 22Bet azon kevés fogadóirodák egyike, amelyek a fizetési módok széles választékát kínálják ügyfeleiknek. A 22Bet-nél történő befizetésről szóló cikkünkben ismertettük a legfontosabb lehetőségeket a fogadási számlára történő befizetésre. Beszéltünk a fizetési módok nagy választékáról is, több mint 70-et az összes piacra vonatkozóan. Ami a 22Bet pénzkivételt illeti, az elérhető szolgáltatások száma meghaladja a 40-et. Hogy hogyan történnek a kifizetések, és hogyan juthat el a megkeresett pénz a személyes számlájára, azt egy új cikkben fogjuk elmondani.

Kifizetési módszerek a 22Bet-től

Ahogy a bevezetőben már említettük, a játékosoknak több mint 40 módja van arra, hogy pénzt vegyenek ki a 22Betből. Ezzel együtt a bukmékernek hatalmas előnye van a versenytársaival szemben. Ha egy játékos többféle módszerrel is befizetett, például bankkártyával és kriptopénz tárcával, akkor bármelyik eszköz adataira pénzt vehet ki. Más portálokon csak arra a számlára lehet pénzt kivenni, amelyről a befizetés történt. A 22Bet kifizetési szabályairól további részleteket a következő részben tárgyalunk.

A 22Bet pénzkivételi módszerei hagyományosan a következőkre oszlanak:

 • Bankkártyák. Visa és MasterCard bankkártyával is végezhet átutalásokat.
 • Elektronikus pénztárcák. A weboldal támogatja a Skrill, Perfect Money, Jeton Wallet, iWallet stb. szolgáltatásokat.
 • Fizetési rendszerek. Payeer és Neteller segítségével lehet átutalásokat végrehajtani.
 • Banki átutalások. A pénzt bankszámlaadatokkal lehet fogadni.
 • Kriptovaluták. A bukméker támogatja a kriptovalutákba történő átutalásokat, mint például Bitcoin, Litecoin Dogecoin, Dash, stb.

A fizetési módokról bővebben a személyes kabinet “Pénzkivétel” oldalán olvashat. Meg kell jegyezni, hogy a fizetési módok és szolgáltatások száma a játékos lakóhelye szerinti országtól függően eltérő lehet.

A 22Bet pénzkivonási eljárás

A bukméker nagyon komolyan vette a pénzügyi kérdést, és egyértelmű szabályokat dolgozott ki a pénzkivonásra vonatkozóan. A szabályokat a bukméker hivatalos weboldalán, az “Utasítások” menüpontban olvashatja el. Javasoljuk, hogy olvassa el az információkat, hogy megtudja, a szabályok megsértése milyen problémákhoz vezet a 22bet pénzkivétellel kapcsolatban, és akár a számlája blokkolásához is. Sajnos nem mindig lehetséges a 22Bet profiljához való hozzáférés visszaállítása a jogsértések után.

Вывод средств 22Бет

A 22Bet pénzkivonás teljes folyamata meglehetősen egyszerű. A következő lépésekkel írható le:

 1. Jelentkezzen be a személyes szekrényébe, és lépjen a “Pénzfelvétel” oldalra.
 2. Válassza ki a fizetési módot a fogadó lakóhelye szerinti országhoz rendelkezésre álló fizetési módok közül.
 3. Az űrlap kitöltése: a kifizetendő összeg és a játékos adatai.
 4. A kifizetés megerősítése és az összes szükséges dokumentum benyújtása.

Nem szabad elfelejteni, hogy ahhoz, hogy a játékszámláról a személyes számlára pénzt lehessen átutalni, a felhasználót ellenőrizni kell. Ezt és más funkciókat a következő szakaszban tárgyaljuk.

A 22bet pénzkivonás jellemzői

A 22Bet bukmékeriroda a lehető legegyszerűbbé tette a pénzkivonás eljárását a játékszámláról a személyes számlára. Korábban leírtuk a folyamatot, amely négy pontból áll. Az újonnan érkezőknek azonban figyelniük kell a következő jellemzőkre, amelyek nélkül nem lehet pénzt kivenni a 22Bet-től:

 • A pénzkifizetéshez a profilt ellenőrizni kell. A bukméker weboldalán történő személyazonossági ellenőrzésen való átjutáshoz a játékosnak ki kell töltenie a kártyát a saját magára vonatkozó információkkal (a “Személyes adatok” részben). Emellett a dokumentum szkennelt másolatát vagy egy fényképet kell benyújtani az útlevéllel az arca mellett.
 • A befizetett pénznek fogadásokban kell részt vennie. Csak a forgalom 100%-a után lehet kivenni őket.
 • A számlán a fogadáshoz szükséges pénzösszegnek kell lennie. A minimálisan kivehető pénzösszeg 1,5 dollár vagy ennek megfelelő összeg.
 • A pénzt a 22Bet-ből csak ugyanazokra a számlaadatokra lehet kivenni, amelyeket a befizetéshez használtak (nem feltétlenül ezúttal).
 • Ha van meg nem szerzett bónuszod, akkor az elveszik.

Вывод денег с 22Бет

A játékosoknak a 22Bet weboldalon történő pénzátutalások ilyen jellemzőire is figyelniük kell:

 • A bukméker nem számít fel díjat, ha pénzt vesz fel a számládra. A pénz átutalását végző fizetési rendszerek azonban felszámíthatják. A díjakról a kiválasztott szolgáltatás weboldalán tájékozódhat.
 • A pénzfelvétel a nap 24 órájában, a hét minden napján történik. A készpénzfelvételi kérelmet a személyes szekrényében, a “Számláról történő készpénzfelvétel” szakaszban alakítja ki.
 • Az okostelefonok és táblagépek tulajdonosai számára az elektronikus átutalás a mobilalkalmazáson keresztül érhető el. Az Android és iOS alkalmazásokról rövid cikket talál weboldalunkon.

Általában a pénzeszközök visszavonása problémamentesen megy. Ha a pénzátutalás késik, forduljon a fogadóiroda technikai támogató csapatához. Ehhez csak írjon az élő chatre vagy küldjön e-mailt a szolgáltatásnak.

Releváns hírek