Intro

Sportfogadás a 22Bet-nél

Спортивные ставки 22Бет
A sportrajongók vagy egyszerűen csak a szerencsejátékosok valószínűleg hallottak már legalább egyszer a fogadásról. Ehhez számos iroda kínálja szolgáltatásait. A 22Bet bukméker nem csak a klasszikus fogadásokat kínálja játékosainak a népszerű sportágakra, hanem a nem hagyományosabb területeket is, mint például a kiber sportok.

A 22Betnél biztos lehet benne, hogy a játék tisztességes és megbízható, és a legmagasabb oddsokkal rendelkező eseményeket, megbízásokat, spreadeket, rendszereket, valamint olyan kombinációkat választhat, mint a foltok, bubik, láncok és többes fogadások. Tekintse meg a 22Bet sportfogadást részletesebben

A 22Bet-nél fogadható sportok

A sportfogadással foglalkozó cég 23 sportágat kínál a 22Bet fogadásra. Ezek közül a legnépszerűbbek a labdarúgás, kosárlabda, tenisz, jégkorong, röplabda, asztalitenisz, kézilabda és krikett. Vannak olyanok is, amelyek kevésbé népszerűek, de hűséges követőik vannak: atlétika, tollaslabda, baseball, vízilabda, csónakázás, lesiklás, kabaddi, keirin, strandröplabda, rögbi, lóverseny, snooker, kutyaverseny, gyorskorcsolya, floorball, futsal és jégkorong.

A fogadók minden nap több mint 300 sportesemény és mintegy 350 cybersportesemény közül választhatnak. A világ összes népszerű piacán lehet fogadni. A kisebb bajnokságok eseményei is megtalálhatók. Az ajánlat kihasználásához be kell jelentkeznie személyes szekrényébe, vagy regisztrálnia kell a 22Bet-en.

Ставки на спорт 22Bet

A fogadások változatossága a 22Bet-nél

A 22Bet-nél elérhetőek a klasszikus egyszeri fogadások, spreadek, rendszerek, valamint a fogadások kombinációi, mint például a foltok, reteszek, láncok és a többszörös fogadások. Mivel a kezdők számára nehéz megérteni a 22Bet-nél történő fogadások minden csínját-bínját, úgy döntöttünk, hogy röviden leírjuk, miben különböznek egymástól:

 • A klasszikus egyszeri fogadás egy szabályos egyszeri fogadás az egyik fél győzelmére (vagy döntetlenjére). Ez a legegyszerűbb és legnépszerűbb fogadási típus.
 • A parlay több eseményre tett fogadások sorozata, amelyeket egyetlen fogadássá kombinálnak. Ennek az a következménye, hogy ennek a fogadásnak magasabb az esélye. A parlayben szereplő összes eseménynek győznie kell azonban ahhoz, hogy nyerjen.
 • A rendszer kompromisszumot jelent az egyszeri fogadások és az egyszeri fogadások között, és az utóbbiakból áll. A normál expresszel ellentétben a rendszer akkor is nyerhet, ha a kombinációban szereplő egyes szelekciók veszítenek.
 • A Parlay a kiválasztott események összes lehetséges Parlay-jének kombinációja. Az események minimális száma ebben a fogadástípusban 3, a maximális 8. Ahhoz, hogy egy Patent nyereményt kapjon, legalább egy szelekciónak (azaz bármely kimenetelből legalább 2-nek) helyesnek kell lennie.
 • Aszerencsefogadásokegyetlen fogadásból és a kiválasztott események összes lehetséges kifejezéséből állnak. Az ilyen típusú fogadásoknál a kiválasztások minimális száma 2, a maximális 8. A nyereményhez mindössze legalább egy kimenetel helyes kiválasztására van szükség.
 • A lánc egymástól független eseményekből álló egyedi fogadások halmaza. A játékos maga választhatja meg a fogadási sorrendet, és csak a lánc első eseményére fogadhat. A láncban szereplő egyes fogadások kihúzása után az adott számlán lévő összeg kiszámításra kerül.
 • Atöbbszörös fogadás egy olyan fogadási rendszer, amely több fogadásból vagy egyszeri fogadásból áll.

Az iroda honlapján felsorolt fogadások mellett érdekes bónuszok és promóciók is vannak 22Bet. Ezeknek köszönhetően növelheti a megtett fogadásokból származó nyereményét.

Fogadások az eSportra a 22Bet-nél

Az internet fejlődésével egyre népszerűbbé váltak a kiber sportokra történő online fogadások a 22Bet-nél. Népszerűségüket és fogadási szintjüket tekintve szinte egyenrangúak a legismertebb sportágakkal, mint a labdarúgás, kosárlabda és tenisz.

A kibersportokra és a hagyományos sportokra történő fogadásoknak ugyanaz a logikája. A futballban például sportolók versenyeznek, míg a kibersportban a játékosok irányítják a karaktereket vagy csapatokat egy online játékban.

Ставки на киберспорт 22Бет

A 22Bet által a híveinek kínált játékok között olyanok találhatók, mint például:

 • FIFA;
 • Mortal Kombat;
 • Dota;
 • World of Tanks;
 • Counter Strike;
 • NBA Playgrounds;
 • King of Fighters;
 • Sonic;
 • és mások.

Kosárlabda, -röplabda, -röplabda, -NFL, -UFC, -krikett, -rögbi, -tenisz, -birkózás, -rally, -golf, -baseball, -lacrosse és más sportágakra is találhatnak fogadásokat. Összesen a bukméker honlapján több mint 60 féle játéktípus érhető el a 22bet cyber sportágban. És ez a szám folyamatosan növekszik.

Releváns hírek